.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Извади си ластика от анцуга и се обеси на него. Така няма да има за кой да се бият тъпанарчетата

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Проблем с приятеля ми?

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    И така.. кво се случва в моя живот.. 2:30.. през ноща бившия ми с настоящия ми приятел са в една дискотека..(аз не съм там ,че нещо ми е зле) обажда ми се гаджето ми и ми вика тоз тука сега ще го пребия ще му кажа аз дали ще ми строши мерцедеса(ъхааааа преди време бившия разправяше че ще му троши колата и него.. нищо не направи само думи)сега леко пийналото ми гадже иска да пребие бившия и знам ,че ако му посегне наистина ще го набие мн яко..

А не искам момчетата да се бият заради мен и се опитвам да му обясня на гаджето ми по телефона ама то с пийнал човек на глава не може да се излезне..

Мнения може и да не пишете просто исках да споделя с някой.. а и стана малко объркано.. защото в момента аз съм объкрана и много притеснена
    Сегашния ти приятел не е искал да го бие заради теб,а заради колата ама айде
    А иначе по темата:Винаги съм се кефела на подобни индивиди,които са силни само на приказки,но не и на действия Всеки някого ще бие ама на края само се бутат един друг и после уж всички скачат да ги разтърват и нищо не става
    Спокойно и аз като бях на 14 години приятелят ми все така искаше да скача да бие някого ама минаха 2 години,той стана пълнолетен и започна да му идва акъла ... Тааа и на твоите момченца ще им дойде
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Rofl4e

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    И така.. кво се случва в моя живот.. 2:30.. през ноща бившия ми с настоящия ми приятел са в една дискотека..(аз не съм там ,че нещо ми е зле) обажда ми се гаджето ми и ми вика тоз тука сега ще го пребия ще му кажа аз дали ще ми строши мерцедеса(ъхааааа преди време бившия разправяше че ще му троши колата и него.. нищо не направи само думи)сега леко пийналото ми гадже иска да пребие бившия и знам ,че ако му посегне наистина ще го набие мн яко..

А не искам момчетата да се бият заради мен и се опитвам да му обясня на гаджето ми по телефона ама то с пийнал човек на глава не може да се излезне..

Мнения може и да не пишете просто исках да споделя с някой.. а и стана малко объркано.. защото в момента аз съм объкрана и много притеснена
    Сегашния ти приятел не е искал да го бие заради теб,а заради колата ама айде
    А иначе по темата:Винаги съм се кефела на подобни индивиди,които са силни само на приказки,но не и на действия Всеки някого ще бие ама на края само се бутат един друг и после уж всички скачат да ги разтърват и нищо не става
    Спокойно и аз като бях на 14 години приятелят ми все така искаше да скача да бие някого ама минаха 2 години,той стана пълнолетен и започна да му идва акъла ... Тааа и на твоите момченца ще им дойде
    одавна минах14.. и те одавна са пълнолетнии

Аам.. те не се бият за теб, а заради това, че оня искал да троши мерцедеса на гаджето ти...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Аам.. те не се бият за теб, а заради това, че оня искал да троши мерцедеса на гаджето ти...

И на мен така ми прозвуча от разказа

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Едно време е имало рицарски турнири. Там също са се избивали за п**ки. Ама сега с тия мерцедеси се измързеливихте направо. Да се качва на един кон , да слага доспехите и юруш

Еи го - рицар та дрънка

А може и да скърца

Град

Е оки на 15 си - все тая
    А това за пълнолетието го казах,защото нещата,които правят твоите момченца са присъщи за разни 14-16 годишни пубертетчета,а не за мъже на 18+ ...

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Е оки на 15 си - все тая
    А това за пълнолетието го казах,защото нещата,които правят твоите момченца са присъщи за разни 14-16 годишни пубертетчета,а не за мъже на 18+ ...
    и на 15 не съм а за тва даил са присъщи на 18+ тея неща.. ........

Пазете колата бе еййй

Ами ти понеже си нямаш друга работа,реши да го напишеш във форума,вместо да идеш и да ги строиш и двамата в две редици...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Пазете колата бе еййй

Ами ти понеже си нямаш друга работа,реши да го напишеш във форума,вместо да идеш и да ги строиш и двамата в две редици...
    ти проста ли си или да?!?!?

Казах че момчетата не бяха в моя град (дискотеката е сравнително далеч от тук)

Какви панаири за една 16-годишна.. тц-тц.

Град
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Какви панаири за една 16-годишна.. тц-тц.
    То,че са панаири - панаири са ама не за нея,а за мерцедеса (който сигурно е поредния подарък от баща на син за не повече от 5 000 лв. ама айде ).Е добре,че мерцедесите са здрави коли,а и момчетата са силни само на приказки,че иначе голям смях щеше да падне

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Пазете колата бе еййй

ти проста ли си или да?!?!?

Казах че момчетата не бяха в моя град (дискотеката е сравнително далеч от тук)
    Ами сигурно съм,след като си мисля че и на северния полюс да бяха,щях да стигна до там.,след като знам какво може да последва.
    Разни хора,разни идеали.Важното е да споменем мерцедеса.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

ъъ НЕ ми е ясно кво намерсвате колите.. кой на колко бил и нз си кви още глупости.. (просто мерцедеса го споменах ей така.. вие кво толкова се хванахте за него..все едно е най важното в цялата тая сиутация и за свдение на Зориту която винаги мн и знае устата пък нищо не казва колата е мн по скъпа от 5000лв..)

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight
    Побои,бивши,алкохол,дискот ки,мерцедеси...АПЛОДИСМЕНТ !
    =D>
    Ся не разбирате цялата работа Темата май е старичка ама аз щот съм фен на Rofl4e и да я изкарам най - отгоре.В (няма да кажа кое село .... ъъ град) те Сопот си знаят :P са нацепени батки и градски биячи .Там кола под мерцедес никой не кара ..... нищо че колата е модел 200 D Приятелят на Rofl4e e най - големия бандит и плейбой в цялата провинция наречена Карлово.Все още на никой не е ясно щом е такъв плейбой,защо е с нея изобщо,но аз там не се бъркам .... нищо чудно и да дойдат при мен да ме пребият с мерцедесите а ако случайно и вий кажете нещо може и при вас да дойдат ...... а най - малкото да ви са праят на отворени по скайп .Аз щото съм самоубиец и знам,че след този пост утре ще ми е последния ден ... а ако мерцедеса върви много и днес няма да мога да видя залеза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си