.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Подаръци

Подаръци

темата може би е малко тъпа , но се сетих сега от един филм и реших да пиша.Значи да речем че си имате гадже обаче скъсате и през времето, в което сте ходили той/тя ви е подарявал/а някакви подаръци.Та след като скъсате какво правите с тези подаръци -например връщате му ги, изхвърляте ги,запазвате ги... и т.н.

Ам аз не съм ги изхвърляла или връщала...
    Пазя си ги,нещо като спомен,но ако много ме наранил
    едвали ще ги пазя ... (:
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    всички съм ги запазила .. някой като ги погледна хубави спомени някой не чак толкова.. а й някой съм подарила.. обици гривни пръстени(на сестра ми )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако е бил скъп за мен ги запазвам ама ги забутвам някъде далече да не ги гледам в близките месеци ...

Дори и да ме е наранил пак бих си ги запазила,ей така за спомен : ))

Пазя си всички подарьци
    I miss you .. <3

Град
    София
    пазя ги и си ги ползвам. не бих върнала каквото и да е, обидно е

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Запазвам ги естесвено. В един момент от живота ми този човек е бил едва ли не най-важния за мен, как ще ги изхвърля?!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Майка ми един единствен път ме беше накарала да изхвърля плюшено сърчице от бивше гадже. Каза ми "Изхвърли го този боклук", при което мушнах сърцичето под леглото. Няколко месеца по-късно при ремонта нашите го видяха и майка ми ме накара да го занеса на контейнера. Скъса ми се сърцето, като го оставих подпряно на контейнера с надеждата някой да си го хареса и да го вземе Вярно, че въпросният ми взе здравето, но играчката с нищо не беше виновна, че той не беше принцът от приказките, а аз бях улетяла до уши.
    Останалите подаръци ги пазя с изключение на аксесоар за телефон- зайче, на което явно се е скъсала връвчицата и съм го затрила незнайно къде.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Майка ми един единствен път ме беше накарала да изхвърля плюшено сърчице от бивше гадже. Каза ми "Изхвърли го този боклук", при което мушнах сърцичето под леглото. Няколко месеца по-късно при ремонта нашите го видяха и майка ми ме накара да го занеса на контейнера. Скъса ми се сърцето, като го оставих подпряно на контейнера с надеждата някой да си го хареса и да го вземе Вярно, че въпросният ми взе здравето, но играчката с нищо не беше виновна, че той не беше принцът от приказките, а аз бях улетяла до уши.
    Останалите подаръци ги пазя с изключение на аксесоар за телефон- зайче, на което явно се е скъсала връвчицата и съм го затрила незнайно къде.
    пффффффф, не бих го хвърлила, би ми станало тъжно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На мен действително ми беше много тъжно- сърчицето пееше Обичам те два пъти, след което повтаряше това два пъти на английски. Много сладко

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Каквото ми подарят си остава за мен,нищо не връщам,нищо не хвърлям.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако е бил скъп за мен ги запазвам ама ги забутвам някъде далече да не ги гледам в близките месеци ...
    +1.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

с удоволствие бих си ги запазила, малко или много ще носят приятни спомени. Но пък ако е нещо като бижу, или нещо от сорта не бих го носила, ако има вероятност той да ме види с въпросния подарък

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Запазвам си ги!
    Обаче ,ако не ходя с този човек..не съм ходила ала бала ..и ми е неприятен - връщам.

Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Запазвам си ги!
    Обаче ,ако не ходя с този човек..не съм ходила ала бала ..и ми е неприятен - връщам.

че тогава защо изобщо си ги приемала?

аз с всяко момче с което хода и след това скъсам си паза подаръците от него и си оставаме фр, виждаме се по някога

по кревата ми седяха играчки от него,след това ги сабрах в един чувал и ги качих на тавана при детските ми играчки...Сега на кревата ми са се заселили играчки от кандидат-бивше гадже

пазя си всичко ест

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си