- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирките!
Знам,че има много теми за свирките,но мисля че тази е с малко по - различен характер. Момчета споделете как се справя вашето момиче или момичетата,които са ви духали .. Също така може да споделите за най-лошата свирка,която са ви правили или тогава когато е ставал някакъв гаф :P
Move Bitch!!!
Ами справят се добре,сегашната също е добра с устата.За гаф не се сещам!
Вива канари...!!
ами да бившата ми беше доста добра но 1 път искала да пробва някакав фокус и си пусна зъбчето върху главичката на ... и направо....![]()
Най-лошо е като си помисли, че е близалка с дъвка![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
ами беше добра (сиг на мене така ми са е сторило понеже това беше първата свирка която са ми правили) и беше само 20 сек....
незнам защото не ми беше аверка ли какво...![]()
![]()
![]()
![]()
Ми преди сегашната ми приятелка съм имал няколко случая и бяха доста некадърни девойките! За сметка на това сегашната ми приятелка буквално изпива силите ми по този начин !!!! Просто прави уникалните действия с уста!!
De-Phazz - Anchorless
мойта е уникална ... единствения гаф е, че един път и свърших в устата ;d
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Забравих, бе да се е*а.... Гафове не е имало![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Извинявам се за тъпия въпрос ама какво е свирка ?![]()
Като се сетя за "гафа" и ме заболява главичката от зъбите й ! :#
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Най-доброто е тва!!!:P
![]()
Имах афера с канибалка...от тогава пишкам доста фрийстайл![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
много добре казано много точно и на място
Веднъж нещо доста се захласна ии... като се сетя просто и се свивам ... зъбчето и по ..главичката ми ... ужасно гадно .... и аз няколко пъти съм се изтървал и сам и свършвал в устата
1 гаф имам аз дося беше с пръстени и мн болеше в началото ама вече няма да екпериментирам че ... да не ми останат белези![]()
Че аз винаги съм с пръстени, ама моя не се е оплакал![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не е приятно поне на менеПървоначално написано от LovelyGirl
bivshata mi beshe dobra ,po4ti na sichki pisali do tuk ima ednakuv gaf za zubki vurhu chlena ama se prejivqva :d
еми бившата оникални свирки правеше а ся сас тази която сам пак прави страхотни свирки ама гафове не е ставало
afasfasfasfas
аз нямам приятелка и всяка вечер по купончета забивам различни и ми духат , не се оплаквамобичам да ми смучат топките уникално е
И какво като й свърши в устата? Да не се отрови момичето?Първоначално написано от u3BaH3eMeH
![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Извинявай ама ти намираш ли разликата между това да ти направи свирка и това да ти тресне чекия ....Първоначално написано от str8cho
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
бившата ми в леглото не ставаше а за свирки въобще......
Да го засмуче и леко със зъбките да го стиска и да се движи на горе - на долу![]()