.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бройката ли е най-важна?!?

За повечето секса е нещо обикновенно.. което е жалко!
    Та искам да ви питам - вас момчетата - какво е толко важна бройката ??? По-важнен ли е секса от чувствата и въобще има ли ги ?

П.С И моля без ненужни мнения! Давайте само по темата !

Супер фен Аватара на l0lz
    Секса не е само удоволствие, а е с една цел- размножаване и не е толко зле ако е без любов, но все пак е хубаво ако имаш чувства към дадения човек..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    [На Метри От Земята]
    Просто аз

Град
    •••Пловдив•••
    са сетиш ,аз мисля да си ги татуирам .. ама тряа променям бройката всеки ден дееба ..
    ехех тцъ тцъ ..

Бахти .. колко малко познати момчета имам за които наистина секса си е секс и бройката въобще не е важна...
    И какво като съм на това мнение- не съм по-различен от Митьо Пищова дето се хвали с джакузитата си и мацките които е изч*кал, а пък той е известен с това, че има дневник в който пише с колко жени е спал, а аз нямам тъй като нито бройката ми е голяма нито искам да е... защото не цифрите са значение, а самото усещане..
    РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ

Град
    незнам
    преди като бях на 16 години мн се кефех че съм бил с много момичета но сега мн рядко правя секс без да имам чувства към партньорката ми
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Супер фен Аватара на fenasf
    3ависи от компанията.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Важна е за теб самия и за собственото ти подсъзнание и самочувствие. Който каже, че не е - лъже. Ама по хитро е да си лашкаш и да си траеш, а не да се правиш на мачо пред приятелите си. Пък и тия дето не говорат много много шибат най-много от мен да знаеш.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си