- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бройката ли е най-важна?!?
Секса не е само удоволствие, а е с една цел- размножаване и не е толко зле ако е без любов, но все пак е хубаво ако имаш чувства към дадения човек..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Просто аз
са сетиш ,аз мисля да си ги татуирам .. ама тряа променям бройката всеки ден дееба ..![]()
![]()
![]()
ехех тцъ тцъ ..![]()
Бахти .. колко малко познати момчета имам за които наистина секса си е секс и бройката въобще не е важна...
И какво като съм на това мнение- не съм по-различен от Митьо Пищова дето се хвали с джакузитата си и мацките които е изч*кал, а пък той е известен с това, че има дневник в който пише с колко жени е спал, а аз нямам тъй като нито бройката ми е голяма нито искам да е... защото не цифрите са значение, а самото усещане..
РъгЪниЕ без ПодПлЪнкИ
преди като бях на 16 години мн се кефех че съм бил с много момичета но сега мн рядко правя секс без да имам чувства към партньорката ми
KO6MARA GSI 16V RISSE
3ависи от компанията.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Важна е за теб самия и за собственото ти подсъзнание и самочувствие. Който каже, че не е - лъже. Ама по хитро е да си лашкаш и да си траеш, а не да се правиш на мачо пред приятелите си. Пък и тия дето не говорат много много шибат най-много от мен да знаеш.
Temet Nosce
벨야카