- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често правите секс?
*Веднъж седмично*
*Всеки ден*
*През ден*
*В месеца 1-2 пъти*
*Никога*
НИКОГА!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
*Веднъж седмично*![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
е зависиама ми стига де
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Докато имам сила в ръката.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
От изброените май през ден е определението горе-долу![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
еми зависи от обстоятелствата ноо доста често..или секи път когато се отдаде възможност![]()
никога за сега .. но ако реша да започна предполагам веднъж в седмицата ще е достатъчно ..
in defense of our dreams...
няма как да знаеш от сега колко често ще го правиш при положение че не си почналаПървоначално написано от ValzZi
There is no right or wrong, only fun or boring
то и ас си мислех че ще го правя през ден ама си намерих гадже дето ме превърна в нимфоманка и сега не мога докато не го направим поне 3пъти на ден даже и докато съм в цикал![]()
![]()
а преди като бях на 14 го правех през ден като вас....
:P :P :P
През ден.
Но не количеството, а качеството е важно!
Всеки ден да караш Лада, не е като да жулиш нещо качествено през ден... просто тръпката е различна!
Всеки ден жуля нещо наистина качественоПървоначално написано от Xitap
![]()
GTA Stunting
Качеството е относително понятие. А всекидневното правене на нещо води само до раздразнение и се губи ефекта от качеството!Първоначално написано от Bixel
Затова си взех нов мониторПървоначално написано от Xitap
GTA Stunting
Земи си и нов лосион за ръцете..Първоначално написано от Bixel
Абе лосион незнам... ама едно въже и сапун...Първоначално написано от l0lz
Нестаа... пробвахПървоначално написано от Xitap
GTA Stunting
+1 \Първоначално написано от Alexandra93
/
Амии...когато се засечем с гаджето...Когато ни се отдаде възможност разбира се... може да е 1-2-3-4 пъти на ден..може да е 2 пъти в седмицата. Това е доста странен въпрос на който не може точно да се отговори според мен
![]()