- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бъдещетооо ви
Е как сте си представяли и си представяте бъдещето..с какво бихте искали да се занимавате,да учите,или въобще плановете вии![]()
Завършвам висше образование и ставам корабен готвач :P :P
Ми то и аз с висше обрз. и зад някое бюро в офис да си клата краката.![]()
О, аз си представям да имам поне 4 деца, да съм женена за някой фотограф/художник, да съм криминалист и да се срещам поне веднъж седмично с някой заплетен случай на плесенясало във неизползваем водоем тяло.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Много пъти съм се замисляла,но и аз не знам какво искам да правя по-нататък.Просто живея в настоящето,пък каквото ще става-ще стане.![]()
искам да следвам за висше Бизнес администрация или счетоводство нещо в тая сфера,след това или ще бачкам в офис или ще си направя собствен бизнес![]()
Аз засега се насочвам към право , но все още е рано да се каже. Имам още доста време да мисля по този въпрос.![]()
с архитектура искам да се занимавам ама да видим ..![]()
мисля да следвам право ,а нататака кавото стане......мислил съм след време да вляза в политиката![]()
![]()
![]()
то малко луди има там че кусур съм и аз ама ае
![]()
![]()
Мале, открадна ми мечтата. Ама аз сериозно.Първоначално написано от it_ends_tonight_
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
завършвам училище,влизам в медицинска академия,уча стоматология..завършвам общата медицина в БГ и се изнасям да специализирам някъде в чужбина...евентуално се връщам в БГ след това за малко колкото да си стъпя на краката и да започна да работя при някой познат..като се наложа и изкарам пари пак се връщам и продължавам работата си и живота си извън БГ..другия вариант е като специализирам направо там да си се остановя..пък и ще съм свикнала с обстановката и начина на живот![]()
за семейството-като направя стабилна кариера и мога сама да се издържам ще си и имам...искам 1 или 2 деца,не повече...
абе мани..то моите планове големи..дано ги осъществя само![]()
същотоПървоначално написано от jilib0n
Ммм... по принцип искам да имам голямо семейство+собствен/или семеен/ бизнес, обаче наще си казват думата и май ще завърша право и ще стана прокур/следовател/адвокат/т.н....![]()
И аз, ама с много..Първоначално написано от soif
![]()
![]()
![]()
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
надявам се да уча право или мениджмънт
а иначе бъдещето си го представям щастливо със сбъднати мечти и големи постижения![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
да имам най-малко 3 деца
да имам висше - право
да си имам офис и да си седя там и да чакам делото ;дд
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от teenems
така, само, че искам деца колкото Господ даде![]()
и + висше икономика, което смятам да взема преди правото![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ще си стана прост даскал..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
като за начало ми се иска да завърша успешно немската гимназия, след това да замина в Германия и там вече ще го мисля![]()
И спря да се върти за миг земята..
висше във Варна във икономическия (икономика и индустрия) ще разботя след това нещо по специалноста
и омъжена с 1 дете(ако може момче)![]()
семейството за мен е по-важно от образованието, иначе се надявам да уча право
3 дечица-2 големи момчета и една малка принцеска-да се грижат за нея
Искам да живея в къща на брега на моренцето, хихи![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
До няколко години да се омъжа за човека,когото обичам и да имаме 2 деца,да заживеем заедно.
Аз пък трудно си представям своето бъдеще... Едно такова странно чувство на страх ме обзема. Всеки иска да има хубав живот, но от друга страна аз знам, че в моя нищо няма да е перфектно. Не съм достатъчно амбициозна и готова да преследвам мечтите си, нямам ясни цели и това ужасно ме плаши и ме кара да мисля, че ще свърша някъде в средата на нищото - с кофти работа, без семейство, с малко пари... Но когато си помечтая "без задръжки", си представям как ще завърша висше, може и да попътувам в други страни по бригади, ще се наживея едно хууубаво за няколко години и след това, на около 26, да речем, ще се омъжа и ще създам едно стабилно и щастливо семейство... ;D
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Искам да стана преуспял дизайнер в Италия, да обикалям целия свят, да нямам собствен дом, защото ще се налага да го сменям прекалено често. Да се омъжа за китарист или фотограф и евентуално да имам едно дете-момче. Но и двамата няма да са доволни, щото съм фурия все шавам насам-натам.![]()