.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Супер фен Аватара на brokeninside13
    на 16 съм и още не съм мислила по тоя въпрос..

Мега фен Аватара на ameli
    адвокат, а през свободното време като татуист и маникюрист :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Пазарджик
    Бизнесче ,нещо а-у в Германия , или евентуално адвокат пак в Дойчланд ;д
    Роден да бъде злобен . .

завършвам и учене в чужбина

Град
    Пловдив
    да изкарам останалите ми годинки в Руската,да се надяваме ще излазя с поне по един сертификат на език,след това зависи как съм с оценките ще се насоча или към право/журналистика или към икономика,искам да живея или в Гърция или да си отана в Пловдив,деца-колкото Бог дал,на всичко съм доволна и това е за сега
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ми аз ще си кандидатствам в икономическия - международни отношения или международни икономически отношения. (има разлика ) и после (даж боже да завърша де) искам да имам работа с добро заплащане и голямо щастливо семейство!!

искам да уча право в софийския университет
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Моето сигорно ще ви прозвучи смешно, но много обичам да пея занимавам се с музика свиря на китара (класическа,електрическа) и на пиано свиря.
    Много ми се иска като дойде време да си ореждам живота по същество да се занимавам с музика.
    Влече ме много. А и като казах, че обичам да пея имах предвид, че пея хубаво. Не се хваля или нещо такова просто си казвам истината.
    Може като завърша да се явя в някое издание на Music Idol.
    Ако все пак не се получи ще запиша висше образование право.
    И ще стана адвокатка ако имам късмета.

Искам да уча археология или българска народна хореография! Искам да живея и уча в Париж! Искам да обиколя света!
    Обаче най-вероятно ще се занимавам с икономика в България и Париж ще видя някой слънчев ден!! Колко е готин животът,а?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз искам да следвам нещо икономика..още нз, и после ако си имам приятел да се спасяваме извън БГ Ако пък не..поне във Варна искам
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Изчетох всички мнения!Най-много са за право.Явно следващото поколение юристи ще е доста голямо .В мнението,което най-много ми хареса съформникът(чката)казваше, е ще следва стоматология ..Браво - добър избор Аз искам да следвам медицина,последната година някъде да си родя малко бебче..след това да специализирам и да стана докторка.Засега ми харесват тези:офталмолог(очен лекар),гинеколог,детски лекар.Все пак докато уча ще имам много време да си избера...пък и тогава ще придобия по-ясна представа към кое имам по-голям интерес.Забравих да кажа,че някъде на 22 ще се омъжа(ако има за кого,надявам се за сегашния ми приятел,надеждата е голяма,защото щом и двамата го искаме значи ще стане ).И така на 24 да му родя бебок,а по-късно като вече има сериозна работа и стабилни доходи още един.Е разбира се за първия ще трябва той здраво да работи,ама ако го иска няма начин .Ехх..доста сериозни мечти и амбициии имам...ще се постарая да бъа упорита и отговорна и да постигна това,което искам

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    висше образование,4 деца(1-то е осиновено),омъжена,работя като психиатър в клиника,а през уикендите или празниците съм доброволка в дом за сираци.долу горе така

искам да уча журналистика и после.. редактор на вестник може би .. репортер .. Това ме влече ..

А,забравих да кажа .. Ще си остана в България !! Напоследък се намират много малко хора ,които наистина да обичат сраната си ,за жалост .. И много малко млади хора остават тук .. Но незнам още ,това са надежди,каквото сабя покаже

Мега фен
    Град
    <3
    За бъдещето мога само да си мечтая. Имаше една приказка:
    "Не прави планове за бъдещето,когато не си господар дори на утрешния ден."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    завършвам училище,влизам в медицинска академия,уча стоматология..завършвам общата медицина в БГ и се изнасям да специализирам някъде в чужбина...евентуално се връщам в БГ след това за малко колкото да си стъпя на краката и да започна да работя при някой познат..като се наложа и изкарам пари пак се връщам и продължавам работата си и живота си извън БГ..другия вариант е като специализирам направо там да си се остановя..пък и ще съм свикнала с обстановката и начина на живот
    за семейството-като направя стабилна кариера и мога сама да се издържам ще си и имам...искам 1 или 2 деца,не повече...
    абе мани..то моите планове големи..дано ги осъществя само
    Оле оле и аз също мисля така да правя, но всъщтност малко се отказах от стоматологията и мсиля с няква хирургия да се занимавам, но незнам и аз, ама определено ще е нещо свързано с медицината и сигурно няма да съм в БГ и така :Р Надявам се да изпълня мечтите си, то всичко зависи от нас самите

Цитирай Първоначално написано от pikLaA
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    завършвам училище,влизам в медицинска академия,уча стоматология..завършвам общата медицина в БГ и се изнасям да специализирам някъде в чужбина...евентуално се връщам в БГ след това за малко колкото да си стъпя на краката и да започна да работя при някой познат..като се наложа и изкарам пари пак се връщам и продължавам работата си и живота си извън БГ..другия вариант е като специализирам направо там да си се остановя..пък и ще съм свикнала с обстановката и начина на живот
    за семейството-като направя стабилна кариера и мога сама да се издържам ще си и имам...искам 1 или 2 деца,не повече...
    абе мани..то моите планове големи..дано ги осъществя само
    Оле оле и аз също мисля така да правя, но всъщтност малко се отказах от стоматологията и мсиля с няква хирургия да се занимавам, но незнам и аз, ама определено ще е нещо свързано с медицината и сигурно няма да съм в БГ и така :Р Надявам се да изпълня мечтите си, то всичко зависи от нас самите
    Станахме 3ма аз не отдавна съм решила,че т'ва ще уча.Онкология.
    ще режем крака и ще спасяваме животи xd
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Град
    Бургас
    Влизам в юридическия факултет на СУ, специализирам в Америка и най-вероятно там ще си остана.
    И въпреки това мечтата ми е да продължа да се занимавам с музика и да стана рок звезда, ама няма.
    I do what I want, I do what I please
    There ain’t a soul who will stop me
    I take what I want, get whatever I need
    There ain’t a soul who will stop me

в бъдещото си се виждам извън Бг ... Влече ме музика танци.. дискотечен живот.. но преди това учение.. Искам да съм на сцена.. бурен живот..с приятели.. общо взето луди работи

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    завършвам си висшето образование тука..фармацевт ще ставам, една аптечка.. и нататъка незнам квото стане

Завърша ли - си хващам "парцалите" и заминавам извън страната (ако хвана стипендия). В най-лошия случей - Софийския , слад това сериозно ще си изнеса "парцалите" в краен случей в Дания, ако не ме искат никъде . След това си намирам работа в България, да съм си при семейството. Раждам 2-3 дечица на половинката ми, той ги гледа, чисти, готви, аз издържам семейството. На 50 ще съм секси мацка с перфектни крака, като съседката във фитнеса.Искам децата ми да се гордеят с мен, да не се срамуват да кажат ''Това е мама ''
    Мечти, мечти...Кой знае дали утре няма да ме бутне кола
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Варна!!!
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    в бъдещото си се виждам извън Бг ... Влече ме музика танци.. дискотечен живот.. но преди това учение.. Искам да съм на сцена.. бурен живот..с приятели.. общо взето луди работи
    Същото е при мене! Не си представям да живея обикновен живот,като всички останали...Да си скъсвам шибания задник за по 300-400лв заплата...Не мерси! Като стана на 19 някъде,смятам сериозно да се захвана и да направя нещо голямо,извън България ест. Само трябва да намеря подходящите хора...

Мега фен Аватара на mynichka
    Искам да си завърша висшето образование ( Счетоводство и контрол, което тази година започвам) понататък магистратура МИО или Финанси, или нещо друго иии ...след доста време счетоводна кантора
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от Blo0DMoNey360
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Същото е при мене! Не си представям да живея обикновен живот,като всички останали...Да си скъсвам шибания задник за по 300-400лв заплата...Не мерси! Като стана на 19 някъде,смятам сериозно да се захвана и да направя нещо голямо,извън България ест. Само трябва да намеря подходящите хора...
    Evalata i na dvamata
    I az se vijdam vuv muzikata mislq rapur da u4a v muzikalnata v norvegiq i posle kum amerika.

Град
    Plovdiv
    Ако върви така както е тръгнало архитект ще ставам това ми беше и желанието
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си