- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бъдещетооо ви
Да завърша НПГПФ. След време да уча визуални изкуства в Прага,Чехия и да се преместя да живея в Осака,Япония, където да рисувам комикси и да продължа да изработвам темплейти за различни сайтове. Искам след време да си осиновя дете (момче) пък по-късно може и да си родя някое. За сватба нз, но съм почти 100% сигурна, че ако има няма да е за българин, понеже почти всичките ми гаджета са били от Чехия, Америка, Естония, Испания и тн, а сегашното е руснак. Късмет! Искам човек, с който да споделя живота си да бъде човек на изкуството (художник,фотограф...човек като мен).![]()
По принцип искам да бъда моден дизайнер от малка, но не знам дали ще го осъществя. Може да стана и преводачка някъде в Европа и много други. Висше със сигурност. Ама няма да се правя на интересна с 3 висши завършени с тройка или незаслужена шестица (да пъхам пари).
Планове имам колкото искаш ,но нали знаете ако искате да разсмеете Бог разкажете му за плановете си.![]()
Завършвам училище,където вече съм усвоила няколко езика,взимам висше по хмм някаква филология и заминавам.Живея в Италия.Намирам си страхотна работа(може би ще стана консул).Омъжвам се.Имам си 1-2 деца.Вече много съм се издигнала и съм забогатяла и си купувам вила в Сен Тропе,пътувам по света и,разбира се,от време на време си идвам в милата родина
![]()
П.П.Да,такава съм си скромничка по принцип![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Все още съм малка (едва 8-ми клас), но съм го измислила.. Завършвам някои от големите университети (Оксфорд, Харвард, Кеймбридж, Йейл, Пристън )
голяма мечта.. И така след като съм си завършила висшето (като специалност искам право ;]) отивам в Лас Вегас и ставам адвокат, за приятел имам някъв модел
, и имам огромен апартамент, може и цял хотел
Та за сега мисля, че това ми е мечтаното бъдеще.
Трудно осъществимо, но пък мечтите са безплатни.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
искам да съм моден дизайнер..или да съм звезден стилист в Америка,тъй като тук няма кой знае какви звезди за обличане![]()
такамм... аз да кажа в професионален план : завършвам училище, отивам да уча в Академията на МВР, излизам оттам полицай, и си гледам живота..
в личен план.. бих искала да имам едно дете (момче), но ако е от човека, който обичам.. иначе не искам да имам друг до себе си.. в краен случай си осиновявам едно момченце и ще си го гледам сама..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Завършвам 7клас. Отивам в Математическата или Английската. Ако имам възможност ще се преместя в чужбина да уча някъде след това. Мисля да ставам брокер на фондовата борса - обичам математиката.
В личен план мисля да се омъжа за някой, който обичам и в никакъв случайняма да прибързвам - дете съм на разведени родители и някак не ми се иска и моето дете да е така. Та представям си се с 1 или 2 дечица, по-възможност момиче и момче.![]()
Искам да уча Международно право в Барселона, но ако не стане искам а бъда нотариус. Освен това искам да си имам лично мой "ергенски" апартамент, в който да има маса за Air Hockey, за другото нямам претенции. Но за тая работа трябва да се учи мнооооооооооого.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Собствен бизнес със сигурност Ако някой ще ме командва не е работа . Семеайсто с 1 момченце готин съпруг с готина работа .
Всички имаме мечти , малко от тях се осъществяват . Живеем в България . Тук за да си щастлив трябва да си оцелял
в Америка за да си щастлив , трябва да си осъществил мечтите си .
phah
Mee 2 :PПървоначално написано от LedenooMomiche
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Или мода или медицина![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Аз също
И аз с архитектура, ама нямам много шанс, така че искам само да се махна от България - да науча добре поне 2 езика и това е ;]Първоначално написано от SweetDead
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
завършвам училище проигравам сичките си пари на бинго ставам клошар и умирам на следващата зима![]()
dilated dead not an option
Мисля да завърша езиковата гимназия в която уча момента,след това да следвам право в Благоевград и после евентуално да разботя като адвокат или компютърен програмист![]()
нещо с рисуване - дизайн, озеленяване...
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Искам да завърша висше в чужбина - не съм решила още каква специалност (макар че времето миизтича доста бързо) и да съм самостоятелна, сама да се гледам сама да се оправям, да не завися от никой!![]()
Иска ми се да е безпроблемно и розово, но знам, че ще има и по-някоя неприятност за разкош![]()
![]()
аз пък искам да стана ф0лк певица0т най-известните..0свен т0ва искам да се 0мъжа и да имам п0не две деца..аа и да съм мн0г0 красива и интелигентна!!
![]()
![]()