- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ !
Здравейте..значи аз съм на 19 год. имам приятелка на 18 с която сме заедно почити година.Винаги сме се разбирали,прекарваме огромна част от времето си заедно , не минава ден в които да не се чуем. С много жестове сме доказвали колко много държим един на друг.Общо взето се разбирахме от всякъде,обаче идва и голямото НО.Незнам преди колко време приятелката ми писала на момче във сайт за запознанства.Момчето е на 24!От там си разменят скаиповете , а след седмици и телефоните.Не веднъж сме се карали по тази тема, и тя ми излиза с думите теб обичам , той ми е просто приятел,Но на мен въобще не ми изглежда така .Изключително ми е тъпо да гледам в телефона и смси от него, и тя да ми казва по път за вкъщи "ето като неговата кола,той колко е сериозен и т.н." Всичко ми изглежда вече някакси изкуствено,на тръни,че всеки момемнт ще се разпаднеАко някой ме посъветва какво да направа в случея,ще съм му задължен.Благодаря предварително
![]()
Бих те посъветвал да седнете и да поговорите Сериозно за това.А може и някакво подаръче малко но от сърце да и подариш да не забравя ,че я обичаш УспехПървоначално написано от BeRSeR
Vin diesel RULZZZZ
Разговора му е майката.
Ако след тва продължава в същия дух-за*би я.![]()
bratle kakto kaza youloveme sednete i pogovorete mnogo hubavo i prosto ot men dano da ti kaje dali imat ne6to pove4e ili ne, za6toto ti vlizam v polojenieto imah naskoro su6tata slu4ka s moqta priqtelka(bif6a) no oba4e tq prekali i taka ... si4ko svur6i m/du nas.
Iskreno se nadqvam m/du vas ni6to da nesvur6va ako se obi4ate i se pak nezabravqite v dne6no vreme samo liubofta ostanauspeh ti jelaq
![]()
a kolkoto do podaracite spored men 1 rozano naistina trqq da e ot su4ce
![]()
мерси ще пробвам да поговоря с нея , а от подаръци никога не съм я лишавал с повод и без повод ,чак вече съм им изгубил броиката
Първо като го четях поста ти си помислих, че няма за какво да се съмняваш, ама после като прочетох това, вече мисля, че има. В смисъл наистина трябва да поговорите, това положение ми е познато, може да няма нищо към него, но явно това да ти приказва само за него те издразва. Възможно е да иска малко пространство, не знам. Казваш, че сте заедно постоянно. Излизате ли поотделно с приятели? Ако не, тогава това трябва да стане![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ами, ако й имаш пълно доверие - остави я да прави каквото иска, тя най-вероятно наистина го има само като приятел... Все пак ако решиш говорете и й обясни, че тези постоянни приказки за него са ти неприятни и се притесняваш за връзката ви.
А тва за подаръка мисля, че не е подходящо, щото излиза, че едва ли не я "подкупваш". Тя ти върти номера, ти й купуваш подаръци...Става все едно си доволен от положението и по никакъв начин няма да се усети
![]()
Щом говори само за него и прави вече сравнения... значи не е като да няма нищо към въпросното момче.
Седнете и поговорете много сериозно!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
абе аз все си мисля,колкото и да го обожествява ,тя щом е с теб значи наистина си те обича,а този другия,досега (помисли),ако има нещо по специално към него,1000 пъти да е отишла при него и да те зареже...,но все пак това е моето мнение,поговори и с нея
![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Пффф пак тези сайтове за запознанства...Добре,дала си е скайпа.Но чак и телефонния номер...това вече е прекалено.Бил сериозен,имал не знам си каква кола...е добре нея какво я интересува,да няма да тръгва с него.
Поговори с нея,кажи й ,че това ,което прави те наранява и те притеснява.Ако наистина те обича и иска да е с теб ,ще направи всичко възможно ,за да оправи нещата и да не се занимава с 24-годишния
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Тя ако те обичаше найстина не би си и помислила за друг пък репликите от сорта на обичам теб, ти си ми всичко и такива тва са супер лъжи само за да се измъкне ако обичаше теб нямаше да си разменя телефона с ония.Седнете и поговорете ти си знаеш какво да и кажеш.След това ако пак видиш че имат връзка с ония я заеби и тегли майната по гаден начин
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Поговорете си сериозно !!
Поговорете преди да е станало твърде късно .. ако продължи историята с него .. и кажи, че искаш да се разделите временно ... ако оцени това, което е изгубила ще се върне без въпросното момче ... ако ли не явно е решила да се "разнообрази" ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ДамПървоначално написано от sextazy_baby
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!