.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

Най-прекрасната любов

Която ви се е случвала Нека си разкажем коя е тя и с какво ни е замаяла , какви са били последиците
    Ето моята като начало на темата
    Беше миналото лято работех на морето в един голям хотелски комплекс . Беше към края на лятото , някаде август. Седиме си ние колегите на пеиките пред хотела и чакаме новата група летуващи да видим ще има ли забавни хора . Спира автобуса и нали хората слизат
    и вече ще си тръгваме и поглеждам към автобуса от там слиза наи прекрасното момче на света .... аз не мога да помръдна и съм и тои се е втренчил в мене по същия начин . Още същата вечер на вечеря аз си седя и чакам хората да доидат към бара и нещо бях намусена и пред мене застава онзи същия с усмивка до ушите и вика на руски "Хеи момиче защо си такава намусена а сутринта беше така слънчева" и почнахме да си говорим . И така всеки ден ние се срещахме до моето работно място и по цял ден си говорехме . Един ден може би на 4-5 от когато се запознахме той идва до мене и ми казва Аз скъсах с приятелката си просто да знаеш и си тръгна. И наистина вече не го виждах с нея а те бяха в една летуваща група . Още същата вечер се засякохме с него на плажа и просто седнахме да си говорим и така до сутринта накрая гушнати се прибрахме и секи по стаята си . И така всяка вечер прекарвахме заедно навънка говореики си смееики се . Но доиде и последния ден от тяхния престои и двамата съкрушени и разплакани просто решихме да не се виждаме този ден аз се прибрах в стаята си тои в неговата . Някаде към 2-3 се тропа той пристига ужасно натажен говорихме си и тн и тн . Стигна се и до много повече прекарахме ноща заедно като това беше първия ми път де просто си струваше . На другия ден се збогувахме и това беше
    До ден днешен си пишем всеки ден .Сега и тои и аз си имаме връзки но пак си спомняме за прекрасното ни запознанство
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Много хубава история )

Супер фен Аватара на sladkalady
    Eдна хубава романтична история
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Много хубава история
    На мен не ми се разказва за моята.. която започна отначало за пореден път
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    niderlandia
    Е губи се смисъла бе хора
    Просто ми писна да чета безсмислени теми в които всички се оплакват нека си разкажем за хубавите мигове
    Шапкарю .....

Град
    София
    нямам такава. всяка любов е имала + и -

Ти просто описа един хубав спомен, иначе незам каква е тази ваша любов. И не е било любов ако не те е заболяло след раздялата... И както казаха вече, всяка си има и +ве и -си.

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    няма такава.

Град
    Шумень
    Абе нямате такива, айде сега... Не може да сте чак толкоз збарвени от съдбата и нишо хубаво да нямате в тоа живот.

Мене най-хубавата ми любовна история продължи 2 месеца някъде и беше миналото лято. Спомням си доста добре всичко, но ще разкажа нкратичко най-милите ми моменти. Когато например вечер ме изпращаше и не ме пускаше да си ходя и минавахме по съседната улица и галехме котенцата ( там имаше много ), когато веднъж го посрещнах на автогарата, прибираше се от панаир и ми носеше плюшена играчка ( за мене я бил спечелил ). Помня и веднъж като бях много гладна и си взех вафла и той с една хапка ми изяде половината, помня когато ме облепи в тиксо цялата една вечер. Веднъж валеше дъжд и бяхме под навеса на 'Младежкия дом' и той беше легнал в скута ми и аз нещо се размърдах и той падна и аз го хванах през лицето уж да го спася да не се удари. На рожденния ми ден ми подари едно мече и аз цяла вечер го изтървах и той ми са понацупи. На 15 септември, когато ме бяха извикали в даскало към 7, за да участвам в органицатяиата на деня бях мн изморена и той на обяд не ме остави да спа и все ме отвиваше и ми взимаше възглавинцата докато задрмявах ( и накрая се ровехме в тийпорблем и се смяхме на тъпите теми ) Ох, още колко неща се сещам... Тъй ми липсва.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Бях в детцката градина С едно момченце Мишо много се харасвахме,дори смея да кажа,че се обичахме и понякога си мисля че тва ми е най-истинската чиста и толкова сладка детцка любов .. Та с него се целувахме по бузките,щипехме си бузките и си дърпахме ушите .. Ихраехме си на женени .. Ехх,колко безгрижно беше всичко

Град
    при мама
    Моята история е много дълга,а и не искам да я разказвам,тъй като не съм преодоляла все още всичко.
    За половин година имахме вълшебни моменти заедно,за който се сещам всеки ден от както скъсахме.
    Имахме си наше място,където никой не отиваше и бяхме само ние.Всеки път отивахме там и той лягаше в скута ми с предлога,че бил много изморен.
    Измисляше си всякакви оправдания за да ме прегърне или за да седна в него...дори и само да ме докосне имаше оправдание.
    Когато ревнуваше от един много добър приятел,защото съм му обърнала внимание.
    Когато се карахме и само с ''Обичам те'' се оправяхме и забравяхме всичко.
    Когато просто мълчахме и се гледахме,все едно си говорихме с поглед...
    Бяхме на нашето си място,той беше легнал,а аз бях легнала в скута му.Тогава мълчахме и гледахме звездите,видяхме падаща звезда и двамата си пожелахме нещо.Той се опитваше да разбере какво съм си пожелала,но не му казах.
    Първата ни целувка....бях седнала в него и го хапех по врата,тогава той си изви главата и аз го целунах.
    Ноща когато тръгнахме закъснях с 4 часа,защото не сме спирали да се целуваме.
    Страхотно беше всичко това,но свърши....

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    няма такава.
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Имам таква подобна история ... но не искам да си я припомням .... фък дет шит, йо

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Имам таква подобна история ... но не искам да си я припомням .... фък дет шит, йо

е кво да си примпомняш дошъл некав руснак пиян заебал си приятелката за да наебе българско и му вързало...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от Aicken

е кво да си примпомняш дошъл некав руснак пиян заебал си приятелката за да наебе българско и му вързало...
    В общи линии е така :Д наистина :Д Див руски бек ;Д
    И това не бих го нарекал любов :Д по-скоро съмър фък атемпт :Д бът фютайл

ай лайк дет фразес ин инглиш ъеаа ФЮТАИЛ!

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Беше преди 2 години. Познавах момчето още от преди това, но любовта пламна веднъж, когато излязохме само двамата. До преди това не бяхме в добри отношения, но от този миг всичко се промени. Започнахме да излизам почти всеки ден и бяхме по цял ден заедно... много беше хубаво. Не мога да си спомня момент с него, в който да не съм изтръпвала.. и самата мисъл за него ме караше да се усмихвам, дори когато нямаше за какво. Много хубави месеци, но както винаги с лош край. Много си развалихме отншенията, той много ме нарани. Не знам дали аз съм го наранила, но съдейки по действията му, едва ли.
    От там нататък всички хубави моменти бяха "забравени" и търсех начин да му покажа , че не ми пука. Днес сме просто познати, които сигурно не биха си казали здрасти по улицата, твърдейки пред всички , че дори не се познават и не помнят някога да са били заедно. Кофти чувство...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Двамата сте ОТВРАТИТЕЛНИ!

Няма любов :Д само интензивно триене на гениталии

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Аз моята 1ва любов още си я изживявам.. ... запознах се с мойто момче преди около 2 години и половина.. чатехме 1 година и аз супер много почнах да го харесвам.. половин година някъде го крих (мноооооого съм срамежлива ) .. само най-добрата ми приятелка знаеше... и накрая по стечение на обстоятелствата тръгнахме ииии.. .. Какво да ви кажа.. не всичко е идеално де.. имаме си и нашите моменти.. караме се, дразним се.. ама и аз го обичам прекалено много , и той мен.. и винаги ме се оправяли..
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Няма любов :Д само интензивно триене на гениталии

~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Град
    niderlandia

ех какъв си зъл обаче тцтц
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от HexGirl

ех какъв си зъл обаче тцтц
    Не е злоба, а сарказъм :Д от моя ... по-брутален :Д

и аз се сещам за една моя такава любов на морето, пак беше много красива

историята е хубава... ама мойта е страшно дълга и няма смисъл да я пиша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си