Която ви се е случвала Нека си разкажем коя е тя и с какво ни е замаяла , какви са били последиците
Ето моята като начало на темата
Беше миналото лято работех на морето в един голям хотелски комплекс . Беше към края на лятото , някаде август. Седиме си ние колегите на пеиките пред хотела и чакаме новата група летуващи да видим ще има ли забавни хора . Спира автобуса и нали хората слизат
и вече ще си тръгваме и поглеждам към автобуса от там слиза наи прекрасното момче на света .... аз не мога да помръдна и съм и тои се е втренчил в мене по същия начин . Още същата вечер на вечеря аз си седя и чакам хората да доидат към бара и нещо бях намусена и пред мене застава онзи същия с усмивка до ушите и вика на руски "Хеи момиче защо си такава намусена а сутринта беше така слънчева" и почнахме да си говорим . И така всеки ден ние се срещахме до моето работно място и по цял ден си говорехме . Един ден може би на 4-5 от когато се запознахме той идва до мене и ми казва Аз скъсах с приятелката си просто да знаеш и си тръгна. И наистина вече не го виждах с нея а те бяха в една летуваща група . Още същата вечер се засякохме с него на плажа и просто седнахме да си говорим и така до сутринта накрая гушнати се прибрахме и секи по стаята си . И така всяка вечер прекарвахме заедно навънка говореики си смееики се . Но доиде и последния ден от тяхния престои и двамата съкрушени и разплакани просто решихме да не се виждаме този ден аз се прибрах в стаята си тои в неговата . Някаде към 2-3 се тропа той пристига ужасно натажен говорихме си и тн и тн . Стигна се и до много повече прекарахме ноща заедно като това беше първия ми път де просто си струваше . На другия ден се збогувахме и това беше
До ден днешен си пишем всеки ден .Сега и тои и аз си имаме връзки но пак си спомняме за прекрасното ни запознанство