.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Помощ ;(

Помощ ;(

Оле хора моля ви помогнете .. незнам кфо да правя.. имам бяло течение и сега майка ми иска да ме води на гинеколог .. ужас .. добре де стрес мрес тфа онва няма толкова да ми пука колкото че не съм детствена и майка ми незнае .. ох ми кфо да правя ако лекаря и каже?! охх тя си мисли че не съм го правила и плсссссссссс някои които е ходил да ми обясни какво се прави ала бала и дали може да се види там с тоя компютър дали може да се види дали ципата е скъсана и т.н. ох плссс help ;( ;(
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Еми кажи на майка си, че предпочиташ сама да влезеш при генеколога и го помоли да не й казва, че не си девствена Така или иначе той ще разбере, че не си Ако не се получи да влезеш сама майка ти ще разбере.. но все някога това ще стане.. На колко си между другото?

14
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ха-ха Оправяй си бакиите. Голяма си да си вириш краката, ама иначе "мама иска да ме води на гинеколог, ама не знае, че не съм девствена". Cool
    Щом си с бяло течение, не виждам как "през компютъра" ще ти вземе влагалищен секрет за микробиологично изследване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Обади се на гинеколога преди това и му кажи как стоят нещата. Помоли го да бъде дискретен. Друго не виждам като вариянт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си