От 8 месеца сме заедно, всичко върви прекрасно, с някои изключения, но без проблеми неможе. Преди 2 седмци се бяхме напили с гаджето ми, и стана така че тя звънна на предишния си приятел който я беше зарязал доста грубо, хайде простих това че му е звъннала да го пита как е и тн. все пак е гадно, тя ми казваше че няма нищо вече към него, че не се интересува от него вече, че и е безразличен, ама вчера я хванах как пита сестрата на въпросното бившо момче, да я пита тои как е, дали се е променил.... и някви такива запитвания, хем тя ми казва че и е безразличен, хем разпитва за него и му звъни по телефона, не си признава че още тоя човек е в нея, дори и малко, дори и наранена от него не си признава, скарахме се днес, казах и да ми се обади тогава когато тя е сигурна в себе си че тоя човек вече несъществува за нея. Някакви други предложения? Обичам МНОГО това момиче, а незнам как в момента да постъпя, знам че и тя ме обича но и изкача в главата тва момче от време на време. Неискам да я губя но неискам и така да ме наранява, преди ми беше обещала след като му звънна, че тоя човек вече няма да го има, но ето.... вчера я хващам с интереса и към него Пмогнете ми ткаа че на нея да помогна ако мога по някакъв начин, моля ви