.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Къдрене с дифузер

Вчера ми подариха сешоар с дифузер и аз реших да се направя долу-горе стана (аз попринцип съм с чуплива коса, но не къдрава), но четох в един др. форум, че трябвало не само пяна да се слага преди да се издухам с дифузера, но и с някакъв серум за къдрици ( или нещо такова ). Ще ми кажете ли някои такъв серум?

Фен Аватара на sHaDy_sOuL
    Град
    Бтг

:)

На Avon имаше нещо подобно, но не съм много сигурна
    Sve sto je srcu drago daleko je..

Голям фен Аватара на mokka

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от sHaDy_sOuL
    На Avon имаше нещо подобно, но не съм много сигурна
    Тва на Ейвън е серум за сухи краища. Иначе и само с пяна си стават къдриците. Имаше преди едни кремчета за къдрици на Сънсилк в зелена опаковка, ако не се лъжа Нивеа и Пантен също имат.

Фен
    Град
    Plovdiv
    и само с пяна стават
    аз съм ползвала един спрей на seri с него също стават добре

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    на мокра коса става най добре.навеждаш си главата и почваш с дифузера хем после е мека хем не се омъзнява от пяната и др глупости.

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    на мокра коса става най добре.навеждаш си главата и почваш с дифузера хем после е мека хем не се омъзнява от пяната и др глупости.
    а може и докато е мокра да сложиш съвсем малко пяна но аз до колкото знам задължително на мокра !
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Зависи от косата ти. Ако е чуплива или къдрава можеш само да я навлажниш с вода и да сложиш малко пяна, да я намачкаш и да се изсушиш, но ако косата ти е по права или пък е мека и трудно и се пряват прически трябва да е чисто мокра да сложиш пяна и по възможност някакъв серум. Аз лично съм с по-чуплива коса и не съм ползвала никакъв серум, за да кажа.

Град
    София
    докато е мокра слагаш пяна, после лак, после пак и от двете ако трябва. при мен става идеално

Фиксатор на Rolland
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

не е задължително със серуми .. аз отдавна се кудря с дифузер и само с пяна .. и ефекта е лол ... хаха
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

еми не знам аз съм си естествено къдрава ...
    н0 мисля че се продава по парфюмериите и не е особено скъп .. попитай
    Requiem for a dream <3

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Няма смисъл от серум. Във фризьорския салон едно момиче с права коса го направиха...уау и то само с пяна.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Прическа с дифузер
    Стъпка 1: Върху добре измита и леко подсушена коса нанеси пяна за къдрици по цялата й дължина.Втривай я с пръсти, като леко мачкаш косата си, за да се получат ефирни спирали.

Стъпка 2: Наведи главата си и започни с дифузера да сушиш и оформяш косата си отпред, като задрържаш кичурите върху въздушната струя до пълното им изсушаване.

Стъпка 3: Продължи със сушенето отзад на тила.Много е важно този сектор добре да е изсушен, за да придаде цялостен обем на прическата ти.

Стъпка 4: След това позиционирай дифузера в горната част на главата и задръж до цялостно изсушаване на сектора. Накрая фиксирай с лак.

Добре е да знаеш:
    -> За да се получи добър ефект, косата трябва да е много добре изсушена.В противен случай няма да има необходимия обем.
    -> Не е нужно да въртиш дифузера в различни посоки,за да не оплетеш и накъсаш косата си.Просто събери кичурите и ги задръж върху него.
    -> Добре е лакът, който използваш накрая, да е с лека консистенция и да не лепне. Пръскай върху косата си от растояние (около 20 сантиметра).

Това можеш да намериш в списание "cosmopolitan" откъдето преписах статията,там има и снимки от които ще ти стане още по-ясно как става.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си