- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво най-много бихте искали да ви подари гаджето за рд-то
Какво най-много бихте искали да ви подари гаджето за рожденния ден![]()
Просто аз
Каквото той прецени,но от сърце.
все ми е едно. по принцип пита какво искам
искам да ми подари един цял ден с него![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
При въпроса се сещам за една случка.
Бяхме излезли навън 3 момичета и гаджето на едното. Той ме попита от къде ми е колана, че бил много хубав. Казах, че ми е подарък от мойто гадже, той се засмя и каза, че е невъзможно момче да купи нещо такова, а по-скоро обеци примерно. И ние трите шматки показваме обеците си, които са подаръци точно от гаджетата ни. И колана ми беше подарък от приятелки, наистина позна.
Искам да ми подари сърцето си,ама ако може по-раничко,че чак октомври ми е рождения ден... : )
Ама тъй като вече нямам гадже това тъй или иначе няма да стане..
По принцип като повечето момичета (надявам се) се кефя подаръка да е символичен,свързан с нас и нашите чувства или пък нещо,за което мечтая отдавна и той знае за него (например исках да си направя Хари Потър колекция.. ) и такива неща...
Най-вече искам на този ден,човека,който обичам,да е до мен,за да ми подари най-хубавото и скъпото-незабравим спомен за съответния ден в неговата компания...
Материалните неща не важат при мен... : )
Ми няма значение материалната стойност на подаръка ,а сантименталната ..
Ами честно казано нямам претенции към подаръците... За мен не е важен подаръка, а начинът по който е поднесен. И едно цвете ми е напълно достатъчно ако е дадено с любов![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
любов![]()
Ден в който сме само 2мата с неяПървоначално написано от Neopitom3na
Нищо повече
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Нещо, което да ми напомня за него като го погледна ии да ми става сладко и мило![]()
![]()
=]=]=]
svir4ici![]()
![]()
... нещо от сърце!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мда,и аз може би бих искала точно това.Да съм само с него,др да ги няма,а заедно с тях и проблемите и глупостите около нас....Първоначално написано от Lav40
Ех,колко хубаво би било...
ако ме познава знае какво искам.Първоначално написано от Lysit0
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Аз па искам Ламборджини![]()
![]()
ае сега сериозно: не знам, не ми трябват материални неща, може би няква екскурзия, излет, само двамата, блаблабла...
![]()
п.п. ама и Ламборджинито си е оферта![]()
![]()
nicolepcd
Амиии исках едноо голямо пухкаво мече за рд-то .. ноо тъй като го получих ей така без повод![]()
сега искам само човека който обичам винаги да е до мен и да ме дарява с любовта си не само на рд-то ми а всеки Божи ден
.. ще бъда истински щастлива
![]()
![]()
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Ami az se nadqvah na hubav podarak, neiskah ne6to golqmo ili skapo a ne6to sladko...ne6to ot nego. Ama kasmeta mi takav, skasahme predi rd-to mi![]()
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Малко , сладко кученце или котенце![]()
:P
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Аз квото съм искал да го получа,съм го получавал,така че нямам какво да мечтая![]()
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Каквото и да е,но да е от сърце.Да си личи,че не го е купил просто за да мине номера...Сладко ще е ако сам го е изработил.![]()
Да предположим че си имам "момиче" ,бих искал да ми подари Обичтта си ...
ДамПървоначално написано от lunichkataaa
![]()