- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво най-много бихте искали да ви подари гаджето за рд-то
+1Първоначално написано от smiLe49
Нищо не искам,предпочитам да е в компанията ми на партито,което ще организирам.Дори на секс не държа,щото ще изпия толкова бира,че няма да ми става.![]()
Няма значение, щом е от него. Може би един ден с него, любовта му, ако бях по голяма и една нощ с него ме устройва.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Бих казала обичта му ... но я имам.Бих казала също и някакво животно,но и това имам от него.Подарил ми е много неща.Никое от тях не е било много скъпо,но всяко едно пазя и ценя,защото ми ги е подарявал с много любов.Та ... може би да е целия ден с мен на някое хубаво място. (въпреки че сме имали много такива дни).
Да успее да дойде - това ще ми е най-големия подарък!![]()
![]()
Черпя всички ако тръгнеш- без да мислиш да се върнеееешНещо подобно
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
По принцип и двамата много обичаме да пътуваме,обичаме спокойствието сред природата и домашния уют ...
Хммм миии така като се замисля едва ли ще има по-хубав подарък от един уикенд в някоя хижа в планинатаДалеч от шума,от приятелите,от роднините ... Уикенд прекаран в неговата компания,сгушени в някое меко одеало
![]()
![]()
![]()
Не знам дали той ще ми направи подобен подарък (защото той предпочита вилите по морето,а не хижите в планината),но аз вече съм си харесала няколко местенца и мисля след няколко месеца (когато стане по-студено) да отидем с него и още 2 двойки
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
искам да ми подари някаква дреха за да може всеки път когато я облека да усещам така сякаш той ме е гушнал![]()
I can't stop myself from loving you <3
ПЪРВО НАШИТЕ ДА МИ ПОДАРЯТ МАЛКО СВОБОДА!!!![]()
![]()
После от него може би един уикенд на вилата му или пък някъде, където с времето си ще разполагаме само двамата.
На първо място все пак искам любовта му ДО ГРОБ !!!! И вече за подарък еми незнам ... може би някоя голяма плюшена играчка или нз ... пътуване за двама някъде :P![]()
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
Да знам, че любовта ни е взаимна е най - важно, не е от чак такова значение какво точно ще ми подари, щом е от сърце, начина по който ще ми го подори също не е за пренебрегване-![]()
И една роза върши работа, просто да съм с него, не ми пука![]()
П.П.Хвърлила съм око на един страхотен бял тренч от Elizabeth и на ония сивите мечки със сините носове, той каза, че ще ми ги купи, ама ще видимИма време до ден-дена, за мен ще е достатъчен подарък, ако сме все още заедно до тогава
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
..много много много любов!
ба ли я
презеватив с хуубава розовка панделка![]()
Ако тя беше с мен бих искала само и единствено любовта и прегръдката и целувките и думите и мечтите ни връзката ни всичко и единствено с нея ЗАЩОТОТО Я ОБИЧАМ![]()
Една голяяяма целувка.. ии нещо хубаво от сърцее
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
един огромен плюшен Алф, китара gibson sg, няколко 100тарки и евентуално някво харли да се уча![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Първоначално написано от Kleer
и аз така мисля![]()
Сребърен ланец, или просто да покаже чувствата си на максимум, за да видя, че наистина ме обича.![]()