.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Re: какво най-много бихте искали да ви подари гаджето за рд-

Цитирай Първоначално написано от smiLe49
    Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    Цитирай Първоначално написано от Lav40
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Какво най-много бихте искали да ви подари гаджето за рожденния ден
    Ден в който сме само 2мата с нея Нищо повече
    Мда,и аз може би бих искала точно това.Да съм само с него,др да ги няма,а заедно с тях и проблемите и глупостите около нас....
    Ех,колко хубаво би било...
    Дам
    +1

Град
    Знам ли и аз,майна
    Нищо не искам,предпочитам да е в компанията ми на партито,което ще организирам.Дори на секс не държа,щото ще изпия толкова бира,че няма да ми става.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Няма значение, щом е от него. Може би един ден с него, любовта му, ако бях по голяма и една нощ с него ме устройва.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен
    Бих казала обичта му ... но я имам.Бих казала също и някакво животно,но и това имам от него.Подарил ми е много неща.Никое от тях не е било много скъпо,но всяко едно пазя и ценя,защото ми ги е подарявал с много любов. Та ... може би да е целия ден с мен на някое хубаво място. (въпреки че сме имали много такива дни).
    Обичам те <3 !!!

Да успее да дойде - това ще ми е най-големия подарък!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Черпя всички ако тръгнеш- без да мислиш да се върнееееш Нещо подобно
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Искам целувка

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По принцип и двамата много обичаме да пътуваме,обичаме спокойствието сред природата и домашния уют ...
    Хммм миии така като се замисля едва ли ще има по-хубав подарък от един уикенд в някоя хижа в планината Далеч от шума,от приятелите,от роднините ... Уикенд прекаран в неговата компания,сгушени в някое меко одеало
    Не знам дали той ще ми направи подобен подарък (защото той предпочита вилите по морето,а не хижите в планината ),но аз вече съм си харесала няколко местенца и мисля след няколко месеца (когато стане по-студено) да отидем с него и още 2 двойки
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

искам да ми подари някаква дреха за да може всеки път когато я облека да усещам така сякаш той ме е гушнал
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ПЪРВО НАШИТЕ ДА МИ ПОДАРЯТ МАЛКО СВОБОДА!!!
    После от него може би един уикенд на вилата му или пък някъде, където с времето си ще разполагаме само двамата.

На първо място все пак искам любовта му ДО ГРОБ !!!! И вече за подарък еми незнам ... може би някоя голяма плюшена играчка или нз ... пътуване за двама някъде :P
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Да знам, че любовта ни е взаимна е най - важно, не е от чак такова значение какво точно ще ми подари, щом е от сърце, начина по който ще ми го подори също не е за пренебрегване-

Град
    Where streets have no name
    И една роза върши работа, просто да съм с него, не ми пука

П.П.Хвърлила съм око на един страхотен бял тренч от Elizabeth и на ония сивите мечки със сините носове, той каза, че ще ми ги купи, ама ще видим Има време до ден-дена, за мен ще е достатъчен подарък, ако сме все още заедно до тогава
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Wonderland
    татуировка,или гущер.

Мега фен
    Град
    Earth...
    ба ли я

презеватив с хуубава розовка панделка

Голям фен Аватара на beb4yy
    Ако тя беше с мен бих искала само и единствено любовта и прегръдката и целувките и думите и мечтите ни връзката ни всичко и единствено с нея ЗАЩОТОТО Я ОБИЧАМ

Една голяяяма целувка .. ии нещо хубаво от сърцее
    tAke a dIrty pIcture

Град
    RockNRoll Hall Of Fame
    един огромен плюшен Алф, китара gibson sg, няколко 100тарки и евентуално някво харли да се уча
    "I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young

Цитирай Първоначално написано от Kleer
    Нещо, което да ми напомня за него като го погледна ии да ми става сладко и мило

и аз така мисля

Град
    Shadow City
    Сребърен ланец, или просто да покаже чувствата си на максимум, за да видя, че наистина ме обича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си