- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета???
Чувала съм ,че много момчета си ги пробват,така че в това няма нищо срамноПървоначално написано от Angelus_pld
![]()
Първоначално написано от LambOfGod
добре казано , добра логика!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
И аз много съм се чудила как така им харесва ама .. не се оплаквамПървоначално написано от mOBSCENE
по-добре да им харесва и ние да не им се бъркаме отколкото обратно
![]()
Поредната тъпа тема пусната от поредния глупак ! Едно инфо за човека, който написа "как ще гълта нали това са СЕКРЕТИ"..... А слюнката кво е ? А потта която си разменяте докато сте голи и притиснати кво е ? А мазгата докато я лижеш или е по генеталите ви КВО Е ??????????? Явно бая от вас не са запознати с факта, че спермата е единствения секрет, който е ПЕРФЕКТЕН в природата и ако момчето няма никакви болести, то спермата е НАЙ-ЧИСТИЯ продукт създаван от човешкото тяло, дори създаван в природата.... Ако ви гнус да се докоснете до него не знам как се целувате при положение, че устите са толкова мръсни....
П.П. За хората, които ще ме нападнат, че си мият често устата - отидете и попитайте, който лекар/зъболекър пожелаете ще ви кажат същото.
П.П.2 Който мисли да се заяжда за това за спермата - отваряте чичко гуугъл и четете, ама прочетете повечето теми, които ще ви излязат след като напишете "сперма" и ще разберете за какво говоря ! Успех от мен "гнусливи създания" !!!!
De-Phazz - Anchorless
Различни момичета ,различни мнения....
На мен ми харесва....правя го с удоволствие, и още повечe,че така няма нужда да ходя да ми избелват емалйла.![]()
Браво Вичиииии :P За първи път да си написал всичко което искам да кажаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от Vichko0o
добре казано но не беше нужно да ме наричаш глупак !!! мерси за инфото се пак
.....
спермата съдържа много белтъчини и важни съединения и не е лошо да я гълтат![]()
![]()
да доставяш удоволствие на този с когото правиш секс по всички възможни начини не е тъпо![]()
Първоначално написано от Vichko0o
Подобно щях да напиша ...И преди имаше подобна тема и всички пак се нахвърлиха,ау гнусотия,как може някои момичета да гълтат и още куп такива ... Защо да е гнусотия не знам...На някои пък им харесва,гълтат..Всеки си има мнение..Не упреквам и тези,на които не им харесва,ама поне да бяха измислили нещо по-различно от това гнусно е ,секрет е...
Спермата пък е изключително полезна,както каза Vichko0o
![]()
АбсолютноПървоначално написано от guinessgirl
Първоначално написано от slaveto1989
Обеден съм в това![]()
екстра си е!
Fly like a butterfly
Ако го правя-го правя,защото знае,че на него би му доставило удоволствие.Не на мен.
На мен ми харесва, а и не намирам нищо лошо в това.Нито пък гнусно...да не говорим,че вкуса не е гаден,просто повечето хора си навиват на пръста,че е така.Поне на мен не ми е гадно.А и момичетата казват,че ги е гнус и им е гадно.Ами момчетата като ви правят орална вероятно не ви казват,че им е гадно или гнусно.Казвам го,защото вагиналният секрет със сигурност няма бог знае какъв божествен вкус.
Ем на мен лично не ми харесва,но го правя заради приятеля си
Харесва миА що се отнася до уважението.. уважение е да те целунат след това
![]()
![]()
I miss you .. <3
А нетрябва да е така.Първоначално написано от galenata
Трябва да го правиш ,защото и на теб ти харесва,защото по 'задължение' e гадно.И особенно той като знае ,че е по задължение,няма да му е особено приятно.Аз го правя,защото той го обича,но защото и на мен ми харесва,ако не ми харесваше,просто нямаше да го правя, и той е много глупав ,ако те принуждава да гълташ,ако неискаш.
че на теб ти е харесало това е друго нещоПървоначално написано от plmn
![]()
"В света има повече глад
за любов и признателност,
отколкото за храна."