- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път
Спомняте ли си кога за първи път го правихте,къде беше и как се почувствахте![]()
ОбИчАм Да ГоВоРя с ДуМи сЕкСи - яКо мРъСнИ!!!ОбИчАм Да СпЯ ф ЧаРшАфИ оТ сАтЕн...ОбИчАм дА тАнЦуВаТ За мЕн МоМчЕтА С тЪмЕн ТеН!!!ОбИчАм шТоМ мЪжЕтЕ зНаЯт Че СъМ НеДоСтЪпНа...ОбИчАм пОгЛеДиТе ШтОм ДyПеТо Аз сИ вРъТнА...
Нормално да си спомням, оставаше и това да не помня. Ужас.
Беше с тогавашната ми голяма любов (който в днешния момент сваля сестра ми и ми иде да се гръмна, ама това е друг въпрос). Бяхме у тях и беше красиво, поне за мен. Беше истинско, специално.
Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
беше мнооооого тъпо, въобще не разбрах какво стана. добре че нещата след това отиват към по-добре
воб6те не ща да си припомнямвинаги първия път е подготовка за другите
и никога не може да е идеално
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
ТЪРСАЧКА,ИМА ХИЛЯДИ ТАКИВА ТЕМИ!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
+1
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
+++++++=Първоначално написано от Extremescream
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Тва е ужасно....Първоначално написано от Nadelina
Иначе аз помня моя-не бе кой знае какво... по-скоро се радвам,че мина и гледам да не си го спомням...Моя човек много се постара,ама..тва секса не е за мен![]()
Това сега смешно ли трябваше да бъдеПървоначално написано от NoobasaurusRex
Аз пък имам много готин спомен,защото беше с моята голяма любов (все още сме заедно)
Беше супер готино, аз бях на 13 а те двете силно оперени и с човки. Няма да забравя как полетяха в небето от радост![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
аз имах тема зоосекс ама я затвориха
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Оооо аз като я четах въпросната тема после такъв research на зоосекс падна нямаш си и на представаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беше ми адски красиво, малко болеше в началото и ми течеше кърв даже 2 дни, но все пак мн ми беше хубаво, даже и сменяхме позите![]()
Аз определено НЕ бях готова за моя първи път...но се случи. Хем, че не бях готова, ами и беше с неподходящият човек. Болеше много, чуството беше неприятно! Майната и на болката! Болеше ме от мисълта, че беше просто секс. Нямаше любов, нямаше чуства, нямаше нежност!![]()
Правеше ми се любов, а на него секс.Надявам се знаете разликата между двете...
Но за нищо не съжалявам...избора си беше мой.![]()
♥ ♥ ♥