.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    не видях дали някой вече го е споменал но:

Сън-- състояние на съзнанието в което с малко образи и усещания пресъздаваме реалността
    Реалност-- един подробен изпълнен с много повече образи и усещания сън

и тук идва дилемата дали в момента ние сме будни или това е един подробен сън

ето ви и др интересен въпрос

Червена ли е динята и когато още не сме я разрязали?

тук се отделят два типа на виждане империзъм и .. другия тип

в единия случай ние разсъждаваме за света така: всеки предмед съществува независимо от останалите (пример динята е червена и без да сме я разрязали)

а другия е чепредметите около нас са тясно свързани с нашите усещания и преди ние да сме "усетили" че нещо е такова каквото е , то всъщност не е такова (пример динята не е червена защото ние още не сме я видели)

отклоних се от темата ама нищо де...
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    в света на приключенията ..
    Понякога сънят има връзка с действителността.Човек може да сънува неща свързани с неща които са се случили или ще се случат.

Аз също съм много заинтересована от сънищата. Един път бях сънувала сън, който така ме грабна че бях готова на момента да почна да се занимавам с тази наука само и само да разбера повече за значението на съня си. Почти всяка вечер сънувам различни и всеки от странен по-странен. Винаги ми е било интересно какво всъщност се опитва да ни каже подсъзнанието чрез тях. Съгласна съм с това, че понякога съня отразява желанията или просто нещо или някой, за което(когото) си мислил цял ден да кажем и после го сънуваш. Понякога пък сънувам хора, за които не съм се сещала "цяла вечност" и ми връщат спомените гръм и трясък. Но най-много ме заинтересоват тези, които се повтарят или ти привличат вниманието чрез детайли от съня, сякаш подсъзнанието се опитва да ти каже нещо. Не знам дали това е така, но това е моето мнение.

И на мен ми е интересно да разбера повече за сънищата.
    Веднъж сънувах, че говоря с някакъв непознат, вече не си спомням какво точно стана, ама интересното беше, че два дена след това се разминах със същият човек на улицата Тааа.. отговаря ли на въпроса има ли общо сънят с реалността?

Супер фен Аватара на Shia
    Ако имаш осъзнат сън има връзка с реалността или поне ти си мислиш за такава

Това е доста сложен и дълъг въпрос. Прочетете "Хакери на сънища" на Андрей Реутов. Това, което ще ви кажа аз е написано там, така, че няма смисъл да се повтарям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си