.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да махна кафявите петънца?

Значи имам пъпки по рамената . Мазах ги с какво ли не и зараснаха , но останаха едни като кафяви петънца. Въпроса ми е как да ги премахна тези кафяви петънца или поне как да ги прикрия , защото след седмица ще отивам на море ?

Благодаря предварително

Редактирано от ProstoAz
    7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на pinki
    На морето от водата ще се махнат, не се тревожи
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

А приблизително за колко време се махат от морската вода ??

е ще се топнеш 2-3 пъти и като те понапече слънцето всичко ще се изчисти Не се шашкай това са някакви дребни неща, на които не трябва да отдаваш толкова голямо внимание
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

pffff ako se mahaha ot vodata na moreto az i edna nqma6e da imam mi sa struvaaaaa

имам и изчезват от слънцето и от морето както казаха по горе..от както ходя на басейн и се пека и почти нямам
    Akcent - delight (music)

на мен всякакви такива петънца, пъпчици и п.р. ми се махат като ида на море

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си