- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Play O !
Момичета какво ще кажете за новия продукт на дюрекс за жени- Play O ? Използвали ли сте го , и как го намирате( за тези които се правят на итересни имам в предвит -дали им харесва и дали има действие ) ?![]()
Don't try to deny what you feel !
Не, а на втория въпрос, трудно![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
при мен не бих казала, че имаше ефект
на първия пъпрос не съм го пробвала, но обмислям възможноста, че чак ми стана интересно, а на втория има го даже в супер маркетите от типа пикадили, била и т.н....--> не е трудно![]()
Нямам излишни 24 лв.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
не съм го пробвала, но обмислям варианта да го пробвам скоро![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Какво е това?![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Някакво гелче,с помощта на което жената стига по-бързо до оргазъм.
Това помня от обяснението в предишни теми.
на нас не ни трябва ;p
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аха, ясно
Мерси![]()
определено ;р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
24лв ли струва? 0.о От много познати чух че няма ефект. А и на кой му трябва да свършва бързо? :О
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
На този, който не може да свърши, или по-тояно - тази!Първоначално написано от Titirito
Аз също не съм го пробвала, но имам желание.
Консултирай се с топките на стоножката![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
на жените им трябва. при все че много некадърни мъже иматПървоначално написано от Titirito
А дали не е пореднага глупост измислена от някой алчен нещастинк![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
ПодкрепямПървоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
нищо особено, поредната тъпотия на дурекс
щом приятелката ми си е предостатъчно влажна пък и свършва доволно пъти без дурекс плей О значи мога и без него![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.