- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркан ?
значи аз съм на 20 г за да не питатте после
бях на море за 10 дена с няколко приятели и те докараха и свои познати - момичета и едната мн ми хареса дори едната вечер бяхме събрали няколко легла и тя спа близо до мене и много се изкефих на това дори я попитах дали да и мачкам малко гърба ама тя ми отказа и после заспа и погушках си я малко дори я обарвах по задника (нз дали е усетила ) така после нищо друго не стана дори почна да се държи малко тупо към мене но на връщане в автобуса тя седна до мене (нямаше други места)
и си сложи краката върху моите и да си призная доста ги погалих и тя не възрази дори се надървих ама тя беше заспала и не отрази това проблема е там че после като и звъннах да излезем тя ми отказа и сега съм доста объркан (пък и си няма приятел )
казвайте какво мога да направя по въпроса ?
Не те е харесала, но просто не е искала да бъде груба и да прави сцени докато сте били на морето. Ако тя не те потърси по-добре не й досаждай. :] T'ва е моето мнение.
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
мииии първо си на 20, що за въпрос като цяло? най-вероятно момето се е заигравало нещо, ако не пробваш, няма как да разбереш. второ, темата ти няма нищо общо със секс
но брат преди да заспи я бях прегърнал и нищо не каза![]()
![]()
![]()
аха, аха. дреме и че си я прегърнал
и казвате че на момичетата им е все едно дали си я гушнал или не ???
Момиче съм и казвам,че не е все 1 зависи от момчето разбирасеПървоначално написано от basketballer
Но като цяло опитай още веднъж ако не стане все пак си на 20 има мноооооооого момичета на този свят, и никъде не се споменава да си се влюбил в нея просто момент на привличане
![]()
Че и мен си ме прегръщат постоянно приятели ама-да, не ги харесвам. Не си филмирай повече. Намери си друга.... тая няма да я бъдеСпоко, продължавай напред.....
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Не мисля,че имате бъдещесори..
Според мен по никакъв начин не е показала, че те харесва или въобще, че я интересуваш. Само си внушаваш. Недей да се надяваш, че може да стане нещо между вас, колкото и грубо да изглежда от моя страна.
Просто си пада по близка с мъжете и ти си се заблудил. Иначе по темата, продавам гасеници за розова коприна евтино![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не те харесва .Не мисли,че може да стане нещо.
ти си на 20искам да ти кажа,че мацката изобщо не ти е дала повод да си мислиш,че нещо може да стане между вас
![]()
Явно и харесваш само докато спи. Звънни и като заспиПървоначално написано от basketballer
![]()
![]()
ама много си я бях харесал![]()
![]()
^^ Примири се,че няма да я имаш.
ае не мога само като се сетя колко сладко дупе има и направо ... а за мислълта че я обарвах докато спеше ...![]()
Ясна е работата...
само за бройка я искаш.![]()
е не само
ако иска по сериозна връзка и на това съм съгласен
по това, което ти обясняваш няма особени излгеди девойчето да има интерес към теб. Сорри ама c'est la vie![]()
това е живота![]()
еми аре с мен на лов за нови тогаз![]()
мани я таз
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
а какво означава ???