Такм наскоро излязох с едно мом4е, с което се бях запознала по скайп. Нещата явно потръгнаха и така вече бяхме заедно ... (май ) Той казваше че ще се обади, но така и не направи нищо .. все аз поемах инциативата и се чудех защо, нима не ме харесваше .. а когато излизахме всичко си беше супер и естествено по скайп всичко беше ок... но не звънеше. една вече го извиках да си поговорим .. ест веднага дойде и му казах нещата както са си
"Виж какво аз наистина много те харесвам, но не знам ти дали ме отбягваш или не искаш да се виждаме?"
"Не,не просто тези дни така се случва, че съм зает "
Ама на мен ми писна все да е зает и започвам да си мисля, че явно не му допадам толкова

На всичкото отгоре някаква к***а ми прави проблеми по скайп и твърди че ние не сме били заедно тъй като и той самият не знаел. Днес не издържах и му се обадих .. питах го за това и той отричаше до последно и лошото е че и аз започнах да се съмнявам че имаме нещо общо ... той дори не се сеща за мен сигурно

И да малка съм, да наивна съм и да изпаднала съм ... така е .. загубих си ума по това момче, което не ми обръща внимание и ако наистина знаех какво да правя нямаше да си губя времето да пускам тема тук а щях да си разреша проблема.

Заради това Ви моля за няколко съвета