- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Най-добър боен спорт / Най-добро бойно изкуств
и аз такаПървоначално написано от HHristov
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Koлега си значиПървоначално написано от firstdiesel
по-добре да кажем че не знаем нищо, щото ша дойде някъв здрав селянин ша ни подбере и двамата та ша се изложимПървоначално написано от HHristov
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Кво нинджуцу 20 години бе брат, ти ако тренираш бокс/муай тай или мма 20 години ше има ли кой да те спре![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
@firstdiesel ахаа
@TheManTheLegend Ще има![]()
абе там ми разказваше един във фитнеса ... че там са учили метереологии, географии, човешка био-механика, общо 18 работи, и тоя дъртак да го еба поне 110КГ и праи стойки като балерина, там разправяше за баланс, котки-мотки, е*а ли гоПървоначално написано от TheManTheLegend
филм
ама нищо не се знае .. идва някакъв селенин сдробява те и си отива![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Е то винаги ше има се някой "Вердун", но ще са единициПървоначално написано от HHristov
![]()
Все пак ще ги има хаха
По-добре 1% от населението на твоя град да има физическата възможност да те набият, от колкото 10+ (ако тренира нинджутсо) нали![]()
души кура бе клавиятура![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Бухаха ти на 50 ли ще се биешПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
откачалкаПървоначално написано от firstdiesel
![]()
аз лично казвам: Карате Киокушин! според мен то е най-добро защото 1во:стила е съчетание от бойни изкуства като:тайбокс,кик бокс,муай тай,таеклондо и др. 2ро:от личен опит го казвам (тренирам го) а относно др. по-горни коментари момчета обърнахте ни темата бре'!нямам нищо против даже много ме развеселихте!
![]()
![]()
тай бокс = муай тай![]()
И баш съчетание от тай и кик бокс ще е :Д
подкрепям Христов! нищо общо с тай бокс! Не тренираш само ти карате и други сме тренирали и шотокан и шин киокушин!Първоначално написано от kinkygirl
За основа са супер ама повече от 2 години едва ли ще се задържа... Просто е едно и също всяка трен..
Спортна стрелба.
Тая тема трябва да се локне, че ще ме надживее, ако се заспори.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
иииха,талант си ти бееее...Първоначално написано от kinkygirl
начи каиш киокушина е съчетание от кикбокс( случайно създаден след киокушин) муай тай и тай бокс( което е едно и също,но тук има нещо вярно-Ояма взаимства биомеханиката на тай-ритниците след среща между негови бойци и тайландци) и таекЛондо(каквото и да е това,но дори таекУондо е създадено след киокушин)..
ама ,това е форум току виж някой те вземе насериозно,и утре чуем и от други хора тези ГЛУПОСТИ
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Не съм чела предишните коментари, но според мен най-добрият боен спорт е самбо... или джудо.Най-истински е и най-много може да ти помогне, ако един ден ти се наложи. Не е някъв измислен като повечето `бойни` спортове, които и аз не знам на какво те учат... да бтдеш нинджа ли??
Самбото е най-истинския според мен... Бокса също
![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.. I could really use a wish right now.. (*)
Все силни женски включвания последната страница![]()
Не така, ще ти хвърлят един бойПървоначално написано от ZipFail
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Mixed Martial Arts е най-якия спорт!!!!
Само да не си ти дет го тренираш
изисква много работи, не само физика и реакции![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Е не знам защо си мислите, че жените не разбират...айде не така...
Знам за какво говоря.
![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.. I could really use a wish right now.. (*)
Както каза Чачо за улицата най-приложима е бойната стрелба![]()
На първо място е ММА- Mixed Martial Arts доста добро боино изкуство за улицата.И другото е ВИНГ ЧУН
>.>Първоначално написано от brunder