.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Лъвче

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)

Re: Целувката според зодията

Телец (Егоцентрикът)
    Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания.
    Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.
    Мислят повече за себе си?!
    Не спират да се грижат за собственото си удоволствие?!

Тук не съм съгласна Приятелят ми е Телец и В-И-Н-А-Г-И гледа на мен да ми е хубаво
    Телецът се нуждае от вдъхновение ... - аз явно много вдъхновяващо му действам щом се справя толкова добре с целувките
    Наслаждават се на всяка целувка така,като че ли е последната в живота им - От този ред надолу всичко е вярно

Водолей (Неверникът) Целува добре, влага творчество и страст... Тогава, какво не е наред? Водолеят обича да прелита от цвят на цвят. И не се притеснява да си го признае. Счита, че да се опита от всичко по малко, му е от полза. Дори има смелостта да твърди, че го прави за доброто на любовниците си, за да осъзнаят "основателната" целувка.
    За Козирога (е нали уж е за Водолея бе ) леките целувки по устните са чиста проба засвидетелстване на приятелство. Затова не рядко можем да го видим да целува някой представител на своя пол, без това да се тълкува като проява на хомосексуалност. Фактът, че не отдава почти никакво внимание на обикновените целувки, означава, че не му действат нито възбуждащо, нито провокиращо. Необходим му е друг терен, други части на тялото, които да го заинтригуват повече.
    А дали са сметкаджии? Да, способни са да си гледат часовника дори докато целуват. Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да го задържиш до себе си, или и ти си Водолей, или си много смел човек.
    Аз съм Водолей и смея да твърдя,че написаното е вярно на около 95%
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Рак
    и мааай е вярно, да го ева.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Re: Целувката според зодията

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    Риби (Разглезеният)
    След като веднъж вече се устреми, се разтапя от сладост и романтичност. Дълги и дълбоки целувки, понякога дори прекалено любвеобилни и разглезващи. Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целуван непрекъснато. За вдъхновение му служат класическите примери от сантиментално-романтичното кино, на чиито герои ревностно подражават.
    За Рибите целувката не е само израз на любов. Тя е и вид възнаграждение. Но само една на брой не ги задоволява. Те искат да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено. Което, естествено, в крайна сметка изморява. Затова, ако партньорът ти е зодия Риби, спазвай дистанцията или няма да можеш да се отървеш от прегръдките му.
    Това е много, много вярно
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Лъв

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Лъв (Творецът) Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво.
    Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита.
    Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Лъв (Творецът)

Голям фен Аватара на meche95
    deva(spokoinata)

оо и аз съм Шеф -- Везни

Цитирай Първоначално написано от meche95
    deva(spokoinata)
    добре ни е на нас

Скорпионът (Вампирчееее)
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Водолей много близко до итината

Точно в десетката Рибка
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

iei ^^:P

за миг помислих че съм единствената дева тук :D
    cocaiina *music*

Супер фен
    А дали са сметкаджии? Да, способни са да си гледат часовника дори докато целуват. Времето за тях е злато и затова не отдават на целувката подобаващата й важност. Така че, ако настояваш да го задържиш до себе си, или и ти си Водолей, или си много смел човек.

Водолейчета сме и двамата
    Обичам те <3 !!!

Инфантилният

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Овен (Дръзкият)

Лъв (Творецът) .. така си ее
    Save tonight
    and fight the break of dawn
    Come tomorrow
    tomorrow I'll be gone ...

Бившият е Риби - за него е много вярно написаното.
    Аз съм Рак и кажи-речи са вярни писанията, но аз никога не си търся други раци :р

Сега преследвам едно Лъвче и като го гледам.. това, което пише за зодията му, като нищо да излезе вярно (;
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от milan4eto
    Точно в десетката Рибка
    И аз тей
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Град
    Wonderland
    the boss

ama ne vervam v takiva gluposti az

Град
    Sofia
    водолей

вампир..
    пазаете сеее
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от evi_vd
    вампир..
    пазаете сеее
    Иди се запиши в кастинга на здрач виж взели са те за актьорка
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Близнаци (Нетърпеливият)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си