.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 211

Град
    in your dreams ;p
    Близначее
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Телец (Егоцентрикът)
    Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания.
    Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Телец (Егоцентрикът)
    Мислят за себе си повече, отколкото е редно. Не спират да се грижат за собственото си удоволствие. Освен това, творческото начало не е най-отличителният им белег. Телецът се нуждае от вдъхновение и яка доза предварителни познания.
    Но и те, като останалите, имат добрата си черта. Наслаждават се на всяка целувка така, като че ли е последната в живота им. Не спират, докато не постигнат удоволствие. В това отношение Телецът е истински професионалист, на когото му харесва да изпипва нещата много, ама много добре. Търпеливи до безкрайност, представителите на Телеца винаги се надяват, че целувките и сексуалните им връзки ще бъдат възможно най-задоволителни. Така че, ако не си падаш по бързите дела и ти харесва бавното "изработване" на нещата, там някъде те очаква твоят Телец.
    Дам

Голям фен Аватара на beb4yy
    аллл аз от целувката на везните се вазбуждам хахаха -Стрелец (Бързият) това съм аз

Аз съМ телеЦ

Мега фен Аватара на teenmenie
    Град
    В центъра на купона :)
    Телец (Егоцентрикът) аЗ
    Лелее Дева

пфф раците обичали да се целуват продължително О.о аз съм рак и мразя дългите целувки

[color=blue]Овен (Дръзкият) Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират.
    Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни. :P

риби и всичко казано е ВЯРНО ;D

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дева (Спокойният) Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят.
    След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне.
    Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.

Има нещо такова ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Близнаци

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Bullshits

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Bullshits
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Шумен
    лъвчее
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Pernikk ;]
    рибка..

Град
    Newp0rt ..
    определно е истинаа .. лъвче

Супер фен Аватара на kindergarden
    риииииба

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    риииииба
    и аз всичко е много вярно
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    Бургас
    козирог ;p

Моето отново си отговаря! Обичам барзите целувки-дългите ме отекчават. Устните наистина не са любимото ми място: най-много обичам вратлета, гърди, рамена... Обичам да влагам страст във всяка целувка. Наистина обичам да експериментирам и съм отворена към нови предложения. Доста спонтанен човек съм. Често обичам да си открадвам по някоя друга целувка просто ей така като закачка. Не обичам да ме гледа момчето, което целувам (смущаващо е), но не ме смущава това някой друг да гледа. Даже точно обратното-обичам всичко да е напокас и пред възможно най-много хора. Това ме зарежда с енергия.

Стрелец (Бързият) Авантюрист, творец и страстен. Какво още може да се желае? Стрелецът е отворен за всяко предложение, което му се направи. Дори и на неприличното.
    Любимите му целувки са кратките и спонтанните. Понеже съсредоточаването не е най-ценното му качество, дългите целувки го дезориентират. Но устата не е любимото му място. Като изявени неконформисти, винаги протестират срещу традициите.
    Не бива да ги гледат. Не трябва да ги наблюдават. Ако това се случи, се чувстват неудобно. Затова, за да вкусиш истинските целувки на един Стрелец, най-добре ще е да бъде на усамотено място. В интимна обстановка ще се опознаете и ще изпитате пълното удоволствие.

рачеее
    And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от inche7o0
    рибка..
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мн точно за скорпиона.Браво!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    риииииба
    и аз всичко е много вярно
    + 1
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Аз СъМ лЪвв .. наистина много точно .. :P
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си