- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката според зодията
Шефката :P
Везни (Шефът) Любовниците на Везни винаги му поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, ги целува така, както те желаят. Везни се характеризира с това, че иска да угоди на цял свят, което се отнася и за интимния живот в двойката. Целува по поръчка.
Пригажда се към всеки човек. В действителност разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани...
Внимавайте да не се самозабравите в прегръдките му. Везни е такъв ласкател, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат. Или пък да спре да те целу- ва, ако това може да нарани другиго. В крайна сметка, ако искаш да остане с теб, не се изкушавай да му разкриеш коя от целувките в менюто му ти харесва повече.
Доста вярно.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
аз съм близнаци а приятеля ми скорпион ! да ви кажа тва е мн добра комбинация за целувки и каквото и да било![]()
love is gone!
дам,даммПървоначално написано от CrazySweety
Скорпион (Вампирът)![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Водолей (Неверникът)![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Зодии..дрън дрън
![]()
+1Първоначално написано от CrazySweety
![]()
Везни (Шефът)![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
Дева (Спокойният) Малко по малко, бавно. Дева никога не бива да бъде насилван, защото му е необходимо спокойно да приеме нещата. Имай предвид, че ако много си мечтаеш да те целува Дева, ти ще трябва да отмерваш ритъма. За представителя на този зодиакален знак е характерен страхът да не го отхвърлят.
След като нещата потръгнат гладко, целувките му могат да се разгорещят невероятно. Разбира се, за да се стигне до това, е необходимо между партньорите да е налице абсолютно взаимно доверие. Заради опасенията си Девата винаги вдига летвата много нависоко. Докато не се приключи и не се увери, че се е получило добре, няма да се отпусне.
Желаеш ли да го покориш, най-важното е да не се отчайваш. Ако Дева се почувства удобно, ще ти демонстрира, че е един от най-добрите любовници на зодиака. Такъв е знакът Дева, не си дава зор, но и не спира.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стрелец(Бързият) Да ви кажа, дългите целувки хич не ме дезориентиратГаджето ми е козирог, но в момента раздава много по-страстни и интересни целувки, отколкото в началото (а ходим от 8 месеца)
![]()
Ама за близнаците съм съгласна
![]()
![]()
![]()
~ Рак ~ Ммм не е много вярно, зависи от ситуацията, понякога обчам страстните и по - кратки целувки.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Риби (Разглезеният) Неуверен. Не се разкрива напълно. Такъв е представителят на Риби не само в живота, но и когато целува. Ако искаш наистина да ти се отдаде, трябва ясно да му покажеш как да го постигне. Той ще бъде този, който ще се приспособи към твоя начин на целуване. По принцип, не му се нрави да се натрапва, така че и в интимен план няма да го стори.
След като веднъж вече се устреми, се разтапя от сладост и романтичност. Дълги и дълбоки целувки, понякога дори прекалено любвеобилни и разглезващи. Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целуван непрекъснато. За вдъхновение му служат класическите примери от сантиментално-романтичното кино, на чиито герои ревностно подражават.
За Рибите целувката не е само израз на любов. Тя е и вид възнаграждение. Но само една на брой не ги задоволява. Те искат да се наслаждават на сексуалното си преживяване прогресивно и отмерено. Което, естествено, в крайна сметка изморява. Затова, ако партньорът ти е зодия Риби, спазвай дистанцията или няма да можеш да се отървеш от прегръдките му.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от babystar
и аз![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Първоначално написано от kamucheto0
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Колко е вярно тва за рибите ^_^
Особено тва че една целувка не му стига...ии това за прегръдките...^_^
Ако се сещате в епизода на "Приятели" когато Рейчъл роди Ема и когато всички се радваха на бебчето и само Фийби каза "толкова е сладко идва ми да го смачкам" или нещо такова ^__^
Е при мен е нещо такова хихи ^___^
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Близнации и Деваа ..![]()
+1Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз съм вампир (отколешна мечта ми е...ама някакси не мога да им достигна нечовешката красота...)
несъответствие намирам само в частта с оставянето на белези и маркирането на територийте...
иначе да...досега съм получавал само позитивни отзиви за целувките си...
най ме зарадва един конкретен коментар който не помня ама беше нещо такова
'когато ме целунеш сякаш...не усещам земята под краката си и после ми остава едно невероятно приятно чувство на замаяност и удоволствие несравними с нищо друго...'
лично аз останах много(макар и приятно...) изненадан от това...
![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Козирог (Покорителят) .. вярно!
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
водолей![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Хм.. Бързият!!
Това е вярно за мен бе..
бах маа му![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
овен![]()