.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 211
    Супер фен Аватара на Zaharinka
    Лъв (Творецът)

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Глупости...не мога да повярвам че има толкова суеверни хора.Аз лично не вярвам в тези глупости,както и на хороскопите

Ти осъзнаваш ли, че наричаш глупости наука, която е приета като такава повече от историята, икономиката и още много други!? Как може дори да ти мине през празната глава подобна мисъл... Осъзнай се и не пиши без да мислиш както повечето лапета в тоя форум, моля те!
    Направо не мога да повярвам, че си могъл да напишеш подобно нещо... направо ми падна в очите Sh@dow

Дева (Спокойният)

true, true

Аз пък съм луда на тема зодии и в повечето неща вярвам ..
    Типичен представител на зодия Водолей съм .. асцендент,всичко ми е водолей
    Водолей (Неверникът)
    Even tho I'm not proud of it , it's true ..
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Град
    Сливен
    овен с пиърс на езика :P

Мега фен Аватара на teenems
    вярно !

Везни (Шефът)

тоест всичко е вярно
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Ра4е осмокра4е съм :P :P

Град
    София
    Близнаци (Нетърпеливият)

Лъв (Творецът)

Вампирчеее Кой желае една вампирска ?

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Рибии
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    аз нз коя зодия съм може да прозвучи странно ное така едните хороскопи ме водят водолей другите риби и оди разбери какво си водолей или риби междо другото има вярно за мен в написаното и за двете зодии горе доло 50:50 :P
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    гр. Пловдив
    Аз сЪм Овеен

Аз съм Близнаци (Нетърпеливият) Има вярни нещица обаче .
    Got me feeling like extaZy...

Дева (Спокойният) наистиня е жярно

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Глупости...не мога да повярвам че има толкова суеверни хора.Аз лично не вярвам в тези глупости,както и на хороскопите

Ти осъзнаваш ли, че наричаш глупости наука, която е приета като такава повече от историята, икономиката и още много други!? Как може дори да ти мине през празната глава подобна мисъл... Осъзнай се и не пиши без да мислиш както повечето лапета в тоя форум, моля те!
    Направо не мога да повярвам, че си могъл да напишеш подобно нещо... направо ми падна в очите Sh@dow
    Ахам.И кой я е приел тази "наука"?Нима вярваш че по звездите може да се "определи" пътят ти в живота и това какъв човек си Съжалявам брат,но си в дълбока заблуда,ако вярваш на тези неща.Животът си е твой и никой не може да ти каже как ще се подреди.По хороскопите,ако обърнеш внимание,най-често се пишат общи работи,глупости и прочие.Даже аз ще ти съставя един "хороскоп" ако искаш.На света има толкова много хора от дадена зодия,че не е много трудно да напишеш-"днес денят ви ще е хубав" и 2/3 от тези хора се мислят-брей наистина познаха беше хубав ден...

Следиш ли мисълта Всичко е за пари,както и тия врачките...същата работа.Как може да има хора които все още се връзват,Боже Господи Колко лесно се манипулират хората

А на тия дето ще ме цитират след това ще кажа

Лек ден.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Радко - дай на народа хляб и зрелища и гледай сеир

Същото и тук.. Разбиваш розовото балонче в което са хората, и почват гневни нападки, що си им показал реалния живот...

А пикачу е супер

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Стрелец (Бързият)

Овен (Дръзкият)
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Голям фен
    Близнаци (Нетърпеливият) Това, че за Близнаци понятията вярност и сериозност са отживелица, не бива да изненадва никого. Но въпреки това, на този знак всичко може да му бъде простено просто защото целува прекрасно. Най-лошото е, че и той е наясно, че притежава тази природна дарба.
    Обожава да се целува и го прави много забавно. Понякога обаче собственото му нетърпение е пречка за постигне на желания успех. Прекалено се вманиачава в търсене на различни позиции и съчиняване на нови техники. Това не му позволява да се отпусне достатъчно и партньорът му го забелязва. Долавя го, защото тогава Близнаци не целува достатъчно нежно и любовно.
    Тишината го безпокои и няма нищо странно по средата на целувката да направи някакъв коментар. Тази изявена склонност към експериментиране може да го превърне в същинско "смукало". Затова, ако държите любовникът ви да бъде Близнаци, вече знаете с какво ще се сблъскате. Но успеете ли да се преборите да бъде по-естествен и да не се напряга толкова, целувката може да бъде за милиони.
    love is gone!

Може би е вярно..донякъде

Град
    Бургас
    Какво общо има целувката с зодията...?Според мен си е до човека...Ама може и да сте прави...
    Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...

Лъв (Творецът) Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво.
    Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита.
    Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.

Лъв (Творецът) Лъвът поражда у партньора си емоции и възбуда. Преди срещата си с Лъв партньорите му се питат какво ли ще се случи. Представителите на тази зодия са заредени с творчески хрумвания и страст. Така че, за да им влезеш под кожата, трябва да си на тяхното ниво.
    Лъвът, както и царят на животните, те целува и поглъща едновременно. Жените Лъв са по-романтични, но това не им пречи да се целуват без умора. Понякога нямат насита.
    Искаш ли обаче да откриеш пълноценната целувка на Лъва, трябва да сте стабилна двойка. Лъвът трябва да обича, но и да се чувства обичан. Защото при краткотрайна връзка този знак почти не мисли за другия човек и директно преследва целта си. В този случай целувката за него е само нещо второстепенно.

Град
    Пловдив
    ОВЕН

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си