- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката според зодията
xiii takiwa sme si nie weznite :}}![]()
Oбожавам простите удоволсвия - те са последното убежище на сложните натури .. ;]] ..![]()
(: търся нещо отвъд тихото постоянство на мечтата ! (*)
и аз съм Стрелец (Бързият)![]()
Просто аз
Спокойно, всички ще ви Покоря![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Риби (Разглезеният)![]()
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
АхмДълги и дълбоки целувки, понякога дори прекалено любвеобилни и разглезващи. Когато желае някого, иска да го целува и да бъде целуван непрекъснато.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ах ние рогатия добитък(овните) все страстни сме![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Лъв![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Първоначално написано от Angelus_pld
Хора много , Човеци малко !
Е, има нещо вярно за целувкатаПървоначално написано от BiGBaDWolF
![]()
стрелец ;п
^^Първоначално написано от Neopitom3na
Везни (Шефът)![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Стрелец (Бързият)![]()
![]()
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
[quote="Neopitom3na"][color=darkblue]Овен (Дръзкият) Ако на представителите на Овена нещо им е в повече, то това е енергията им и когато целуват, тази сила се усеща. Приближат ли устните на другия, дори не молят за разрешение. Просто го правят, макар и да рискуват да бъдат отблъснати. Но това ни най-малко не ги интересува, защото са много дръзки и настъпателни. Предразсъдъците ги блокират.
Огнен зодиакален знак, пламенни любовници, с изгарящи целувки. Целта им е явна още от момента на първата целувка. Царе са да изберат най-удобното място и момент за интимен жест. От устните бързо слизат към шията и продължават със страстните си бързи целувки по цялото тяло на партньора. Въпреки това, макар и да обсипват с целувки любовниците си, те са твърде непретенциозни към начина, по който ще им се отговори. Дават всичко от себе си, без да очакват прекалено. Ако си срамежлив/а, Овенът не е перфектният ти партньор, поне що се отнася до целуването. Целувките им не са тези на мечтания принц или на омагьосаната принцеса. Но несъмнено са най-големите целувчии на зодиака, с изгарящи от страст устни.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Везни (Шефът) Любовниците на Везни винаги му поставят отлична оценка. Тъй като взима много присърце партньорите си, ги целува така, както те желаят. Везни се характеризира с това, че иска да угоди на цял свят, което се отнася и за интимния живот в двойката. Целува по поръчка.
Пригажда се към всеки човек. В действителност разполага с каталог от целувки: филмови, мимолетни, точни, дълбоки, сладки, необуздани...
Внимавайте да не се самозабравите в прегръдките му. Везни е такъв ласкател, че може да те целува само от желание да не се почувстваш пренебрегнат. Или пък да спре да те целу- ва, ако това може да нарани другиго. В крайна сметка, ако искаш да остане с теб, не се изкушавай да му разкриеш коя от целувките в менюто му ти харесва повече.
![]()
Само колко съм бърз (Стрелец)![]()
![]()
![]()
Има верни неща тука![]()
![]()
===
===
===
:P
Ами аз съм Водолей (Неверникът).. може би има нещо вярно
![]()
Да чела съм ги в нета - оттам са преписани. Няма нищо, браво за старанието!
![]()
лъв![]()
![]()
хмм...има нещо вярно
![]()
Водолей.