Мисли за себе си, не за другите. За това дали си пълничка или не мисля, че и сама можеш да определиш. И все пак лесно се отслабва Недей да се притесняваш заради курвичките... тях навсякъде ги има
Искам да ти кажа, че на твоята възраст обаче ако решиш да отслабваш трябва да се консолтираш с диатолог (диети сама на тази възраст не трябва да си правиш сама защото растеж, а организма и се нуждае от храна ) или да спортуваш друг избор няма.
И все пак не забравяй, че за всеки влак си има пътници и не е нужно да се променяш заради никого. Най-добрия пример сме аз и моите приятели както се казва събрали сме се от въже Всеки е коренно различен, но затова сме си интересни Например най-добрата ми приятелка има същия проблем ( малко е пълничка, но не това е важно за мен, а самата тя). Момичето, което ми харесва характера му и се разбираме с него е много ниска в сравнение с мен и останалите. Другото момиче, с което постоянно се караме не поддържа външня си вид- ходи с метълски тениски, защото не искала да и се виждат гърдите, а те били черни и ги закривали. Момчето (единственото което се движи с нас) постоянно говори глупости ама под глупости имам предвид точно това негов е израза "путка зажулена" ама ние все го овикваме като се разпсува. А аз никога не слагам шегите намясто и все казвам нещо не намясто или неуместно И все пак всички се познаваме от 7 с най-добрата ми приятелка и момчето от 8. Сама си направи изводите.
Мисля, че това е най-добрия пример, че всички не са перфектни и би трябвало да те приемат каквато си или те не са ти истински приятелки.