Здравейте,мисля че съм много малка да пиша в този раздел.Едва на 12 съм,и все пак...
Дори незнам какво ми е,какво чувствам. Просто както може би знаете от няколко мои теми и изказвания-аз съм мъжко момиче. Обкръжението ми от момичета -всички имат гаджета. на по 13-14,та една дори и на 17. Всичките на моята възраст-12 годишни.Не,дружа почти никога с тях,но когато останем сами,те ми казват-инче,знаеш ли защо нямаш гадже? и аз казвам-да,защото съм малка,и не съм срещнала момче,което да обичам. Може би лееки симпатии към някой,но обич...
А те ми казват-не,напротив. Нямаш,защото дружиш с момчета и трябва да отслабнеш.Ужасно ме нараняват. Вярно е,аз съм пълна,но поне личният ми доктор каза,че като ми дойде и ще отслабна,пък и с времето-като се издължавам отслабвам. Таа както и да е. Да,обаче аз май започвам да изпитвам нужда,от любов. Не тази която,ми дават родителите ми,а друга,по-различна. И откъде идва това чувство-от тези курветинки дето ми го тикат това в главата.И аз все повече се чудя,дали не са прави ? Благодаря на всички,които изчетоха глупавите ми записки.