Цитирай Първоначално написано от Pupcho
Цитирай Първоначално написано от IncHeTy
Здравейте,мисля че съм много малка да пиша в този раздел.Едва на 12 съм,и все пак...
Дори незнам какво ми е,какво чувствам. Просто както може би знаете от няколко мои теми и изказвания-аз съм мъжко момиче. Обкръжението ми от момичета -всички имат гаджета. на по 13-14,та една дори и на 17. Всичките на моята възраст-12 годишни.Не,дружа почти никога с тях,но когато останем сами,те ми казват-инче,знаеш ли защо нямаш гадже? и аз казвам-да,защото съм малка,и не съм срещнала момче,което да обичам. Може би лееки симпатии към някой,но обич...
А те ми казват-не,напротив. Нямаш,защото дружиш с момчета и трябва да отслабнеш.Ужасно ме нараняват. Вярно е,аз съм пълна,но поне личният ми доктор каза,че като ми дойде и ще отслабна,пък и с времето-като се издължавам отслабвам. Таа както и да е. Да,обаче аз май започвам да изпитвам нужда,от любов. Не тази която,ми дават родителите ми,а друга,по-различна. И откъде идва това чувство-от тези курветинки дето ми го тикат това в главата.И аз все повече се чудя,дали не са прави ? Благодаря на всички,които изчетоха глупавите ми записки.
Колко мислиш че ще се издължиш ? 180 санта ? Или искаш да се запознаеш със г-н инсулин ? Самнява ме да е твой тип Виж, на 12 си ! Вземи се в ръце, онея "курветиники" са прави и поне са ти го казали в очите ! Пък и за твоята болест има лек .... Добър хранителен режим и упражнения !
ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ ????????????????????
ТЯ Е НА 12!!!!!!!!! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗДЪЛЖИ!!
КАЗАЛ И ГО Е ЛЕКАР, КОЙТО ЯВНО Е ПРЕЦЕНИЛ 100% ПО-ДОБРЕ ОТ ТЕБ ДАЛИ ЩЕ ОТСЛАБНЕ ИЛИ НЕ!!!
КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЗАДРЪСТЕНИ СЪЩЕСТВА КАТО ТЕБ, ЧЕ ДА КАЗВАТ НА 12 ГОДИШНИТЕ КАКВИ ГЛУПОСТИ ДА ПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ ОЩЕ ОТ МАЛКИ!!!!!!!!

По темата: Не ги слушай!.. Ти си само на 12!.. Изживей детството си, защото втори път няма да си на 12.. А тия курветини дето почват да се ебат на по 12-13 като станат на 16-17 са вече пропаднали и никой не ги иска.. Всичко с времето си.. Колкото по-късно толкова по-добре.. Сега мисли за себе си, на теб да ти е добре..