Към авторката - колкото и да не ти се вярва, над мен казаха току що истината. Никой не е гаден за това, че ти го спестява. Напротив, дори получаваш ценен съвет как да се приобщиш някой ден към групата - начина е да отслабнеш и да станеш красива. Разбирасе това е единствено в случай, че мислиш, че наистина искаш да си част от групата на "курвичките". Но за теб би било полезно да пристъпиш към ход на промяна. Лека-полека, спортувай, гримирай се, експериментирай с външността си. Опитвай се да се харесваш и да бъдеш лека! Всъщност прецени действително много внимателно коя от опциите желаеш да бъдеш. Такава каквато си сега - пухкава и нехаресвана или от готините. Признай си, че вътрешно искаш и ти да си тях! И действително ще ти кажа, че това е твоята опция за развитие. Според мен би се чувствала адски нещастна ако пораснеш и си останеш все същата дебелана. Представи си как ще отидеш на бала си в 12-ти клас. Като една дебела кранта. Истината боли, но трябва да я приемеш! Или се взимаш в ръцете и отслабваш или се прикрепяш към нехаресваните аутсайдерки, които се чувстват за специални, но не са нищо повече от изолирани от обществото дебелани комплексарки. Просто истината ти казвам, но все пак е въпрос на твой личен избор да избереш каква искаш да си! Не забравяй обаче, че днешно време на никой не му пука само какво имаш вътре. Една красиво вътрешно съдържание е нищо без външния чар и привличане! Винаги се е гледало на тези неща някъде от сорта на съотношението 10/100 за вътрешна красота към 90/100 за външна. Ползвам тази проста математика, защото може би си едва 6-7 клас и дробите са ти по-лесни за разбиране. (10/100 < 90/100 надявам се стигна до близкия до акъла извод)...

Побъркан съм, знам...