- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става ?
Мисли за себе си, не за другите. За това дали си пълничка или не мисля, че и сама можеш да определиш. И все пак лесно се отслабваНедей да се притесняваш заради курвичките... тях навсякъде ги има
![]()
Искам да ти кажа, че на твоята възраст обаче ако решиш да отслабваш трябва да се консолтираш с диатолог (диети сама на тази възраст не трябва да си правиш сама защото растеж, а организма и се нуждае от храна ) или да спортуваш друг избор няма.
И все пак не забравяй, че за всеки влак си има пътници и не е нужно да се променяш заради никого. Най-добрия пример сме аз и моите приятели както се казва събрали сме се от въжеВсеки е коренно различен, но затова сме си интересни
Например най-добрата ми приятелка има същия проблем ( малко е пълничка, но не това е важно за мен, а самата тя). Момичето, което ми харесва характера му и се разбираме с него е много ниска в сравнение с мен и останалите. Другото момиче, с което постоянно се караме не поддържа външня си вид- ходи с метълски тениски, защото не искала да и се виждат гърдите, а те били черни и ги закривали. Момчето (единственото което се движи с нас) постоянно говори глупости ама под глупости имам предвид точно това
негов е израза "путка зажулена" ама ние все го овикваме като се разпсува. А аз никога не слагам шегите намясто и все казвам нещо не намясто или неуместно
И все пак всички се познаваме от 7 с най-добрата ми приятелка и момчето от 8. Сама си направи изводите.
Мисля, че това е най-добрия пример, че всички не са перфектни и би трябвало да те приемат каквато си или те не са ти истински приятелки.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl