- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Болезнено....
Здравейте, искам да разкажа за моя проблем и ако може някой да помогне със съвети ще бъда много благодарна.Работата е там,че 1 година и 4 месеца подържам връзка с момче което е от друг град.Обичаме се ужасно много.Само че той е от по срамежливите а аз от по нахаканите и съм си и доста капризна и трудно признавам грешките си.Няколко пъти сме се виждали,но имаме мн сходни неща.Правехме планове за съвместен живот и всички онези мили думи и обещания......Един ден всичко се объркавлязох му в скайпа и видях една хронология в която той казва на момиче от неговия град,че я харесва....Направо се побърках и му казах и той ми каза,че незнае как е станало и че е просто моментно увлечение ( в хронологията беше написал,че е скъсал с гаджето си и аз го взех при сърце и наистина скъсахме но не беше точно скъсване,а той поиска кратка почивка) и,че е сигорен,че бързо ще мине и така,а онзи ден ми каза,че може да е от зодията му,защото стрелците бързо им пламвала любовта,но и бързо огасвала и също така ми каза,че все още ме обича.Нз какво да правя в депресия съм и просто се обърнах към този форум с идеята,че може да има и други като мен и че може би ще бъде проявено разбиране към мен.
Мисля, че вече той е намерил друга иии те е отписал от картинката ..Мнооооого гадно е постъпил и НЕ ЗАСЛУЖАВА прошката ти ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еми все пак сте от различни градове .. доколкото разбрах и понеже му се е доискало да усети парфюма на някоя по-отблизко и тебе те е нямало .. и няма как да си ти .. те е заменил.
Фактите говорят сами .. намери си друг.
Мила, знам какво ти е, но трябва да се бориш! В случая, това че сте от различни градове много пречи, ако бяхте по-близо едва ли щеше да е така. И така, каквото и да става не спирай да се бориш. Ако не си оправите отношенията, мисли си за друго нещо, излизай с приятелки, търси нови запознанства и ще срещнеш друга любов, която ще ти помогне да го забравиш.Това от мен, дано да съм бил полезен.
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
С извинение към авторката но приятеля ти е ебати хюмнето...зодията му била такава![]()
![]()
Все бях чувал скапани изказвания в такъв момент но неговото е на първо място вече.Моя съвет е бий му камшика и да чезва правите на глупава щом е почнал веднъж с тия игрички кво ще му вярваш ли пак ? Момчето май иска мачо да го раздава на 2-стола да стои но просто си го хванала и е почнал с плоските измислици и оправдания казвай му чао и това е най доброто което може да направиш.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
За кво да се бори?За един,като всички останали?И заради зодията било то..и кво ти вика "мн бързо ми пламна любовта към тебе,ама мн бързо и огасна" ? И се занимаваш с тоя..обичал те дръжки..бий му шута и тва е.Първоначално написано от Scouser
^^То мъжете все тъпи оправдания измислят![]()
по темата: по-добре не го търси известно време, щом пък иска почивка...
nicolepcd
Явно не ви е било писано да сте заедно.Изобщо не се тормози,не го заслужава.След време ще намериш друг по-подходящ от този и съм сигурна,че ще ти е по-добре.Така че приеми раздялата ви като нещо добро.Хорато са го казали - щом една врата се затвори,друга се отваря.В най-неочаквания момент ще срещнеш друго момче и
той ще е по-добрият за теб!
кви планове сте правили како сте се виждали няколко пъти незнам.... разберете, че тоя скайп и каквото и там да ползвате НЕ е начин да имате връзка. айде малко по-сериозно
И той е зле, ама ти си още по-зле ... как ще влизаш в чужд скайп и ще му четеш хронологията. Това доверие ли е? Той ако влезе в твоя, сигурна ли си, че няма да намери компромати?
А пък и той е един ... за зодията няма да коментирам. Но що за идиот държи хронология на подобни разговори след като е дал скайп паролата си на гаджето си.
Добре че живеете в това време ... във всяка друга епоха, хора като вас нямаше да оцелеят.
+1Първоначално написано от Python5
Кажи му да си смени зодията!![]()
хаха къф шантав срелец , той направо застрелян. аз съм стрелец но по принцип сме добре
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Разиграва те.....
От твоя страна наистина не е било хубаво да му влизаш в скайпа, макар че си разбрала доста. Неговата постъпка е много подла, да не говорим че ти си била готова да бъдеш с него и наистина го харесваш. Остави го да си "почине" най-много седмица. После му пиши и го питай още ли изпитва симпатия към теб. Задай му въпроса направо и нека ти отговори с да или не. Ако отговори с да, може и отново да те баламосва, така че не се обнадеждавай, но продължете да си контактувате и виж как ще се развият нещата. Ако отговори с не, то тогава не ти е нужно да го разпитваш, защото каквато и да е причината, той е взел решение. Остави го и се съсредоточи върху нещо друго.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Абеееееееее зодията моля ви са...![]()
![]()
.. СМЕШКА... никфа почивка не му давай на тоя... режеш и тва е.. Щом се е стигнало до там да признава на друго момиче, че я харесва начи нямаш работа с него..
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Божеее !!Първоначално написано от hamacs563
И ти се смяташ за 'нахакана' .... ай стига ВЕ !!!
![]()
![]()
![]()
Проблема е там,че непрекъснато общуваме и се държим много добре един с друг,а онзи ден ми каза,че ме обича всеоще,но трябва да си подреди мислитеПървоначално написано от fire_cat
Аз съм за реалните, искрени, директни, непринудени етц отношения ...
Стигат ли се до такива съмнения ... следенета, несигурност етц ... просто е конфузно и неприятно.
Тогава нека ги "подреди", но не му давай шанс пак да ги "разметне".![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Зодията му виновна....Той си е харесал друго момиче и просто се оправдава със зодията си...Има няколко причини той да постъпи така:
-писнало му е да сте на разстояние и да не може да се виждате
-може да го дразниш с поведението си(ти сама каза че си по -нахакана и не признаваш грешките си);
Дай му време щом той иска...Нека да видим какво ще реши и ако "случайно" не иска вече да сте заедно ,гледай да не ти пука...Има и други момчета.
П.С.Наистина не е хубаво да влизаш в чужди скайпове.Аз влязах в скайпа на приятеля ми един ден и от там разбрах за изневярата му...поради тази причина вече не сме заедно...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Познавам момичето, ясно? Аз по-добре знам как стоят нещата.Тя не може без него, а и по нейните думи и тои без нея, за това нека да се бори!Първоначално написано от bog4eto
Take a look at my face.
Казал си!![]()
Take a look at my face.