.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Познавам момичето, ясно? Аз по-добре знам как стоят нещата.Тя не може без него, а и по нейните думи и тои без нея, за това нека да се бори!
    Спри сериалите !!
    Не са сериали просто той наистина е навътре в нещата

Хаах и това ако не е най-тъпото извинение .. "трябва да си подредя мислите" ... Аз ако това го видя точно никога няма да му простя.. Освен тва от къде си сигурна че примерно тва момиче не го е отрязало и за тва "още те обича" .. Той явно е искал с тебе чата с нея излизане там секс глупости типично за повечето момчета На твое място бих го резнала веднага без да ми мигне окото ..
    Искам да ти кажа толкова много неща..
    Как ми липсваш! Върни се пак при мен ..
    Без теб угасвам ..

този скайп...
    понякога си мисля, че само ми обърква живота
    още повече, че сте от различни градове и ти не можеш да знаеш какво прави и с колко други момичета се е забъркал.Любовта от разстояние не може да е пълноценна, убедила съм се

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Тоя скайп яко ви размътва мозъците обаче, ей.. как не разбрахте, че връзките по скайп НЕ са реални... как може да сте се виждали няколко пъти и да имате вече някакви си планове за бъдещето..?! Големи кръчмарски сметки, голямо нещо ей.. Моя съвет е по-добре да го зарежете тоя скайп и да се огледате навън за някое гадже..скайпа не заменя истинската близост между двама души

Абе зодията му е виновна

Град
    Бикини-Ботъм
    Не си заслужава,според мен.Наистина жалко за това,което ти се е случило,той не те заслужава,остави го да си понесе последствията..
    Успех занапред.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Познавам момичето, ясно? Аз по-добре знам как стоят нещата.Тя не може без него, а и по нейните думи и тои без нея, за това нека да се бори!
    Спри сериалите !!
    Не са сериали просто той наистина е навътре в нещата

Кат е навътре в нещата искай си само неговото мнение и изобщо не си прави труда да пускаш тема щом всеки коментар,който не допада на твоите добре запознати приятели ще пречи.

Re: Болезнено....

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Здравейте, искам да разкажа за моя проблем и ако може някой да помогне със съвети ще бъда много благодарна.Работата е там,че 1 година и 4 месеца подържам връзка с момче което е от друг град.Обичаме се ужасно много.Само че той е от по срамежливите а аз от по нахаканите и съм си и доста капризна и трудно признавам грешките си.Няколко пъти сме се виждали,но имаме мн сходни неща.Правехме планове за съвместен живот и всички онези мили думи и обещания......Един ден всичко се обърка влязох му в скайпа и видях една хронология в която той казва на момиче от неговия град,че я харесва....Направо се побърках и му казах и той ми каза,че незнае как е станало и че е просто моментно увлечение ( в хронологията беше написал,че е скъсал с гаджето си и аз го взех при сърце и наистина скъсахме но не беше точно скъсване,а той поиска кратка почивка) и,че е сигорен,че бързо ще мине и така,а онзи ден ми каза,че може да е от зодията му,защото стрелците бързо им пламвала любовта,но и бързо огасвала и също така ми каза,че все още ме обича.Нз какво да правя в депресия съм и просто се обърнах към този форум с идеята,че може да има и други като мен и че може би ще бъде проявено разбиране към мен.

Никога не се доверявай на момче така сляпо.
    Понякога ти се иска да не разбираш нащата, нали?
    Ако всичко УЖ е вървяло добре, защо ти е искал почивка, не се ли усъмни?
    А ти какво правиш в неговия скайп? (В случая - добре, че си влязла..)
    Не случайно съм против връзките от разтояние, нито знаеш какво прави, нито с кого е...
    Не е същото.
    Забрави го и си намери друг.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Много гадно наистина .. виж и моя фр е супер далеч от мен на 150 км сме един от друг не се виждаме много често + тва любовта ни е от пръв поглед и той е стрелец както и твоя .. ноо ако аз прочета такова нещо .. никога не бих му простила извинявай ако те наранявам като ти го казвам но стрелците не са такава зодия .. мисля, че си държат на думите поне съдейки по моя приятел : )) мога да те посъветвам да продължиш напред с високо вдигната глава и да намериш някой който наистина те заслужава Късмет мила дано съм помогнала
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си