Здравейте, искам да разкажа за моя проблем и ако може някой да помогне със съвети ще бъда много благодарна.Работата е там,че 1 година и 4 месеца подържам връзка с момче което е от друг град.Обичаме се ужасно много.Само че той е от по срамежливите а аз от по нахаканите и съм си и доста капризна и трудно признавам грешките си.Няколко пъти сме се виждали,но имаме мн сходни неща.Правехме планове за съвместен живот и всички онези мили думи и обещания......Един ден всичко се обърка влязох му в скайпа и видях една хронология в която той казва на момиче от неговия град,че я харесва....Направо се побърках и му казах и той ми каза,че незнае как е станало и че е просто моментно увлечение ( в хронологията беше написал,че е скъсал с гаджето си и аз го взех при сърце и наистина скъсахме но не беше точно скъсване,а той поиска кратка почивка) и,че е сигорен,че бързо ще мине и така,а онзи ден ми каза,че може да е от зодията му,защото стрелците бързо им пламвала любовта,но и бързо огасвала и също така ми каза,че все още ме обича.Нз какво да правя в депресия съм и просто се обърнах към този форум с идеята,че може да има и други като мен и че може би ще бъде проявено разбиране към мен.