- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Записването в новото училище?
Какви документи трябва да носим, като отиваме в новото училище, за да се записваме?
Вярно ли е, че трябва да отидем до старото, за да вземем някакъв документ, че вече няма да се учи там..
И какъв е срока за записването?
ами първо отиваш в старото у-ще, взимаш отпускно. след това в новото (носиш удостоверението и отпускното) и готово. поне така беше при мен.
срока е до сряда май.
Първоначално написано от Slashy
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Защо изобщо пускате мнение, щом ще е същото като на предишния потребител??
^ И аз дова се чудя от мноого време ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз ходих само до училището, в което ме приеха.
Май задължително трябва с родител, защото на документите трябва и неговият подпис.
Първоначално написано от KumchoValcho
Аз днес ходих да се запиша и само оригинала на удостоверението за завършен 7-ми клас (това с оценките тоест) ми искаха, а носех всевъзможни глупости
. Също искаха отпусно / отпускно от старото ми училище, което бях взела по-рано сутринта. И ми дадоха една бележка, на която пише, че съм записана в училището за 8-ми клас (това изречение, стана малко объркано
) . Но всъщност значи първо трябваше да отида там да си дам удостоверението и те ми дават пак тази бележка, с която да ми дадат отпусно / отпускно от моето училище, но тъй като ме познават ми дадоха и без нея.
До гнездото няма никакъв смисъл да ходиш, отиваш само в училището, в което ще се записваш. То училището-гнездо май повече не ти трябва. Ами аз бях с родител докато се записвах в новото училище, а от моето където си взех отпусно / отпускно - то там мисля, че не трябва.
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
Трябва ви едно медицинско е огигинала на свидетелството за завършен 7 клас. Всичко останало е по административен път и не ви засяга.
И аз днес ходих да се записвам и трябваше да нося удостоверението- оригинал и копие и копие от акта за раждане. Там ми дадоха бележка с която си взех отпусното и отново отидох до новото даскало да го оставя там. Тва е цялата процедура![]()
Аз като се записвах в новото у-ще беше така:
1. Отидох до старото у-ще и си взех отпусното.
2. Отидох в новото у-ще и там ми искаха Медицинско (с профил съм), бележка за платена такса за фонда на училището (това навсякъде е различно, в някой училища може и изобщо да няма такава такса), бележката от изпитите с оценките и удостоверението за завършено основно образование, на всичките тези документи искат ОРИГИНАЛИТЕ, единствено на акта за раждане ми взеха копие. Това е.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Ами аз първо отидох до новото училище и носех:
- удостоверението за завършен седми клас
- медицинско(понеже училището ми е професионално)
Дадоха ми една бежека за отпускно от старото училище, където пише, че си се записала при тях, тоест в новото.
След това отидох в старото, отписах се, прибраха ми бележката за отпускното и ми дадоха самото отпускно, с което трябва да се ява на 15 септември в новото училище.![]()
NE dnes me vru6taha 1vo otiva6 v NOVOTO daskalo ot tam se zapisva6 i ti davat BELEJKA koqto q predstavq6 v y4ili6teto-gnezdo 4aak togava ti davat otpysno i pak otiva6 v NOVOTO daskalo!!!!Първоначално написано от Slashy
УРА! Вече официално съм ученичка на ЕГ"Пловдив". Днес ходих да се записвам и ми дадоха фишуто (което струваше 15лв!!!) та нас 8-ми клас ни викат на 14-ти неофициално облечени( и тогава ще разберем кой в кой клас е), а на 15 вече с бяла ризка, фишуто и т.н.
![]()
![]()
Glory, Glory Man. United
Ооо, дано и нас да ни викат преди 15.
Нашите униформи пък още не са готови. Не че искам много да я нося, а само да я облека да видя как ми седи.
А сег един въпрос по темата: Това отпусно задължително ли е? На мене не ми искаха нищо такова...
Т'ва са пълни глупости, гнездото ти няма абсолютно нищо общо!!!Първоначално написано от meche95
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."