.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Записването в новото училище?

Какви документи трябва да носим, като отиваме в новото училище, за да се записваме?
    Вярно ли е, че трябва да отидем до старото, за да вземем някакъв документ, че вече няма да се учи там..
    И какъв е срока за записването?

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    ами първо отиваш в старото у-ще, взимаш отпускно. след това в новото (носиш удостоверението и отпускното) и готово. поне така беше при мен.
    срока е до сряда май.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Slashy
    ами първо отиваш в старото у-ще, взимаш отпускно. след това в новото (носиш удостоверението и отпускното) и готово. поне така беше при мен.
    срока е до сряда май.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

Защо изобщо пускате мнение, щом ще е същото като на предишния потребител??

Супер фен Аватара на breathless
    ^ И аз дова се чудя от мноого време ..
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Аз ходих само до училището, в което ме приеха.
    Май задължително трябва с родител, защото на документите трябва и неговият подпис.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Сигурни ли сте, че е само това?
    А до 'гнездото' трябва ли да се ходи?
    А навсякъде ли трябва да е с родител? :/

Аз днес ходих да се запиша и само оригинала на удостоверението за завършен 7-ми клас (това с оценките тоест ) ми искаха, а носех всевъзможни глупости . Също искаха отпусно / отпускно от старото ми училище, което бях взела по-рано сутринта. И ми дадоха една бележка, на която пише, че съм записана в училището за 8-ми клас (това изречение, стана малко объркано ) . Но всъщност значи първо трябваше да отида там да си дам удостоверението и те ми дават пак тази бележка, с която да ми дадат отпусно / отпускно от моето училище, но тъй като ме познават ми дадоха и без нея. До гнездото няма никакъв смисъл да ходиш, отиваш само в училището, в което ще се записваш. То училището-гнездо май повече не ти трябва. Ами аз бях с родител докато се записвах в новото училище, а от моето където си взех отпусно / отпускно - то там мисля, че не трябва.

Loko Sofia
    Manchester United

Мега фен
    Трябва ви едно медицинско е огигинала на свидетелството за завършен 7 клас. Всичко останало е по административен път и не ви засяга.

И аз днес ходих да се записвам и трябваше да нося удостоверението- оригинал и копие и копие от акта за раждане. Там ми дадоха бележка с която си взех отпусното и отново отидох до новото даскало да го оставя там. Тва е цялата процедура

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Аз като се записвах в новото у-ще беше така:
    1. Отидох до старото у-ще и си взех отпусното.
    2. Отидох в новото у-ще и там ми искаха Медицинско (с профил съм), бележка за платена такса за фонда на училището (това навсякъде е различно, в някой училища може и изобщо да няма такава такса), бележката от изпитите с оценките и удостоверението за завършено основно образование, на всичките тези документи искат ОРИГИНАЛИТЕ, единствено на акта за раждане ми взеха копие. Това е.
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ами аз първо отидох до новото училище и носех:
    - удостоверението за завършен седми клас
    - медицинско(понеже училището ми е професионално)
    Дадоха ми една бежека за отпускно от старото училище, където пише, че си се записала при тях, тоест в новото.
    След това отидох в старото, отписах се, прибраха ми бележката за отпускното и ми дадоха самото отпускно, с което трябва да се ява на 15 септември в новото училище.

Голям фен Аватара на meche95
    срока е до сряда май.
    NE dnes me vru6taha 1vo otiva6 v NOVOTO daskalo ot tam se zapisva6 i ti davat BELEJKA koqto q predstavq6 v y4ili6teto-gnezdo 4aak togava ti davat otpysno i pak otiva6 v NOVOTO daskalo!!!!

Град
    Асеновград
    УРА! Вече официално съм ученичка на ЕГ"Пловдив". Днес ходих да се записвам и ми дадоха фишуто (което струваше 15лв!!! ) та нас 8-ми клас ни викат на 14-ти неофициално облечени( и тогава ще разберем кой в кой клас е), а на 15 вече с бяла ризка, фишуто и т.н.
    Glory, Glory Man. United

Ооо, дано и нас да ни викат преди 15 .
    Нашите униформи пък още не са готови . Не че искам много да я нося, а само да я облека да видя как ми седи.

А сег един въпрос по темата: Това отпусно задължително ли е? На мене не ми искаха нищо такова...

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    срока е до сряда май.
    NE dnes me vru6taha 1vo otiva6 v NOVOTO daskalo ot tam se zapisva6 i ti davat BELEJKA koqto q predstavq6 v y4ili6teto-gnezdo 4aak togava ti davat otpysno i pak otiva6 v NOVOTO daskalo!!!!
    Т'ва са пълни глупости, гнездото ти няма абсолютно нищо общо!!!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си