.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на mOBSCENE

Re: още една тема за несподелената любов...

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    писна ми ,писна ми,писна миииииии....от 5 години го познавам,от 5 години го харесвам,от 5 години знам,че нямам никакъв шанс с него и все пак не мога да го забравяяяя Какво ми има мамка му,че продължавам да го искам толкова много и знам че никога няма да е мой Как може за него да съм само позната-момичето с което се събираше преди години,а аз да го познавам толкова добре и толкова много да искам времето да се върне назад... харесвам го,обичам го,ще се побъркам ....виждам го много рядко,но когато го видя не виждам нищо друго-само него и той сияе с прекрасната си усмивка и красивите му сини очи,започвам да треперя и сърцето ми бие като ненормално очаквайки погледа му,когато ми каже "Здравей" с ангелския си глас се чувствам на 7мото небе-само защото ме е поздравил.За него това е все едно да дишаш,обикновенно,ежедневи е,просто добри обноски...
    Момчето мечта на всички момичета,за мен може да бъде Рая,но не -на мен трябва да ми е гадно и в действителност той е Ада,не изпратен е от Ада,за да ме побърква...Какво ли не бих дала,за да съм с него,всичко давам,каквото и да е,искам просто него и нищо друго....как може той да не разбира,да съм му толкова безразлична...
    Както и да е няма да пиша повече за да не става много дълга темата,че мога така да изпиша няколко страници.Напоследък пак ме е обзело някво странно чувство и изках да си излея душата....

Така както пишеш за него - все едно ака шоколадови бонбони.
    Не ми е жал за теб ! Никак даже. При положение, че сигурно покрай теб има някое свястно момче, което си пада до полуда по теб, а ти не му обръщаш внимание само защото си 'влюбена' в някакъв мачо ....
    Тъпо женско мислене - искам го !! Ами искай си го - не се оплаквай на нас

++++!!

Напълно прав!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на gabsit000
    oo tova shto mi e poznato...i az 5 godini haresvah edin...umirah za nego..porasnah i reshih 4e prosto NE SI ZASLUJAVA

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от Jingles
    да му пикам на сините очи.
    +1. Разбирам те, но по дяволите, стегни се! Сигурна ли си, че си заслужава? Той е човек, а не Бог. Не заслужава да си пилееш ей така времето. 5 години са си много време. А и, казвам ти, силно е вероятно след всичките тези мечтания по него, огромни очаквания и тн, като тръгнете да останеш силно разочарована.
    А не можеш да го забравиш, защото не искаш. Това е чисто и просто въпрос на воля и усилие. Най-добре се огледай наоколо. Има и други момчета със сини очи.

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Хмм.. ако кажа,че съм в същото положение малко ще те излъжа,но е много подобно ..обаче от 3 години ..!
    Няма да ти казвам да го забравиш,защото знам,че не е лесно ,пък и ако си искала до сега да си го забравила.Проблема е ,че НЕ ИСКАШ ДА ГО ЗАБРАВИШ!!
    Предполагам,че около теб има доста момчета,от които все някое те харесва..Защо не се огледаш настрани?..Може би ще видиш човека,който до сега не си подозирала,че съществува.Този,който ще успее да те промени и да те накара да забравиш за ' синеокия ) ..Понякога любовта е много близо до нас,а ние просто си затваряме очите и я изпускаме.
    Ама пък другото,което можеш да направиш,е да му признаеш отново за чувствата си,като си сигурна,че този път наистина ще разбере за какво иде реч.Признай му всичко това,което каза и на нас. Ако и този път не се получи не си губи времето

Разбирам, че ти е много трудно да го забравиш, но нищо няма да постигнеш, ако се самосъжаляваш. Поговори с него и му кажи какво чувстваш. Ако те отхвърли - така поне ще знаеш, че наистина нямаш шанс и може да ти е по-лесно да го забравиш. Мисли за положителните неща в живота си и се съсредоточи върху тях.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си