- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Coca-Cola Light вреди ли?
Кока Кола Лайт е като Кока Кола само, че без зарах или там някак си ниско-калорична, но е също толкова вредна колкото и нормалната кола ..
Супер вредни са тея напитки ..![]()
Една приятелка буквално се е пристрастила към колата .. към литър на ден ..![]()
ии сега вече е 70 кг. ..![]()
по добре недейте пийте такива буклуци ..![]()
You and me could make the world jealous...<3
I Love You!
Щом е газирано е ясно че не е полезно. Но никак не ми се вярва приятелката ти да е достигнала 70-тка само по вина на колата!Първоначално написано от MiMenCetY
![]()
Аз самата редовно изпивам по 1-2 литра кола на ден-през лятото особено.
Das Feuer liebt mich
попринцип всички газирани напитки не са здравословни, което означава че са вредни.Защо според теб във повечето от диетите се забранява употребата на газирано, като знаем че диета означава :режим на хранене, главно с оглед здравето на човек.![]()
Абе във доста страни в чужбина си продават И Лайт И Зеро.. тамън се чудих каква е разликата![]()
Обожавам Кока Кола Лайт.. пия доста и все от бутилка (не ми харесва да пия от чаша хах)
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Не мисе гледат коментари, не ми се търси инфото, което бях търсила за аспартама, но при честа употреба предизвиква виене на свят, отпадналост, та дори и припадъци. Вреди на организма страшно много, по-добре пий кола със захар, отколкото с 100000 пъти по-вредните подсладители.
Вредна,невредна,пия си я аз.Харесва ми повече пред това да ям снаксове и други вредни неща.Първоначално написано от lDoLLl
То и да пушиш и пиеш е вредно,ама много хора пият и пушат...така че....
Много по-добре е да пия обикновената Кока Кола със захар, отколкото да пия Кока Кола, в която има аспартам, 200 пъти по-вреден от захарта. (Не преувеличавам, това е относителното число.)
да пич вредна е доколкото знам кола лайт е 3пъти по-вредна от нормалната кола понеже съдържа всякакви подсладители и глупости и кво ли не още аз лично само нормална кола пия.То впрочем те всички безалкохолни напитки са вредни,но например кока кола е много по-безвредна от кола лайт.![]()
![]()
Всяко газирано е вредно![]()
Просто аз
++Първоначално написано от shell
няма нещо газирано което да не вреди по-добре спарайте тази отрова
Humans need fantasy to be human.
Майка ми ми каза, че кока-кола лайт е по-вредна от обикновената и спрях да я купувам вече..
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
![]()
^ Мда, добре сте, добре сте.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мога да ти кажа на 100% за кока кола zero , че не съдържа захар и определено е за предпочитане пред лайт.![]()
+1Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
Иначе ако си позволяваш да я пиеш отвреме-навреме, а не всеки ден, няма да ти навреди толкова много.
Тва зеро за пръв път го чувам,мерси че ме светнахте да знам за напред ( : , ами..всички такива газирани работи са вредни,обаче обожавам да ги пия,нит ми правят проблем някъв нит нищо..обаче Лайт е по-вредна отколкото обикновената..така съм чувала ..