.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Кока Кола Лайт е като Кока Кола само, че без зарах или там някак си ниско-калорична, но е също толкова вредна колкото и нормалната кола ..

Супер вредни са тея напитки ..
    Една приятелка буквално се е пристрастила към колата .. към литър на ден ..
    ии сега вече е 70 кг. ..
    по добре недейте пийте такива буклуци ..
    You and me could make the world jealous...<3
    I Love You!

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от MiMenCetY
    Супер вредни са тея напитки ..
    Една приятелка буквално се е пристрастила към колата .. към литър на ден ..
    ии сега вече е 70 кг. ..
    по добре недейте пийте такива буклуци ..
    Щом е газирано е ясно че не е полезно. Но никак не ми се вярва приятелката ти да е достигнала 70-тка само по вина на колата!
    Аз самата редовно изпивам по 1-2 литра кола на ден-през лятото особено.
    Das Feuer liebt mich

попринцип всички газирани напитки не са здравословни, което означава че са вредни.Защо според теб във повечето от диетите се забранява употребата на газирано, като знаем че диета означава :режим на хранене, главно с оглед здравето на човек.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    Абе във доста страни в чужбина си продават И Лайт И Зеро.. тамън се чудих каква е разликата

Обожавам Кока Кола Лайт.. пия доста и все от бутилка (не ми харесва да пия от чаша хах)
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Град
    У нас Си (=
    Не мисе гледат коментари, не ми се търси инфото, което бях търсила за аспартама, но при честа употреба предизвиква виене на свят, отпадналост, та дори и припадъци. Вреди на организма страшно много, по-добре пий кола със захар, отколкото с 100000 пъти по-вредните подсладители.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от lDoLLl
    Абе във доста страни в чужбина си продават И Лайт И Зеро.. тамън се чудих каква е разликата

Обожавам Кока Кола Лайт.. пия доста и все от бутилка (не ми харесва да пия от чаша хах)
    Вредна,невредна,пия си я аз.Харесва ми повече пред това да ям снаксове и други вредни неща.
    То и да пушиш и пиеш е вредно,ама много хора пият и пушат...така че....

Много по-добре е да пия обикновената Кока Кола със захар, отколкото да пия Кока Кола, в която има аспартам, 200 пъти по-вреден от захарта. (Не преувеличавам, това е относителното число.)

да пич вредна е доколкото знам кола лайт е 3пъти по-вредна от нормалната кола понеже съдържа всякакви подсладители и глупости и кво ли не още аз лично само нормална кола пия.То впрочем те всички безалкохолни напитки са вредни,но например кока кола е много по-безвредна от кола лайт.

Град
    [На Метри От Земята]
    Всяко газирано е вредно
    Просто аз

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от shell
    намалете примена на тези боклуци до минимум по-добре здрави нали Без кола може да се живее,но без здраве е трудно!
    ++

няма нещо газирано което да не вреди по-добре спарайте тази отрова
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Майка ми ми каза, че кока-кола лайт е по-вредна от обикновената и спрях да я купувам вече..
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

^ Мда, добре сте, добре сте.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на Infinity
    Мога да ти кажа на 100% за кока кола zero , че не съдържа захар и определено е за предпочитане пред лайт.

Цитирай Първоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
    по принцип безалкохолните напитки са вредни (включително й кока колата)
    +1

Иначе ако си позволяваш да я пиеш отвреме-навреме, а не всеки ден, няма да ти навреди толкова много.

Тва зеро за пръв път го чувам,мерси че ме светнахте да знам за напред ( : , ами..всички такива газирани работи са вредни,обаче обожавам да ги пия,нит ми правят проблем някъв нит нищо..обаче Лайт е по-вредна отколкото обикновената..така съм чувала ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си