- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа целувка ;(;(;(
Ами имам гадже от 1 седмица и ме е срам да го целуна аз попринцип съм много срамежлива но имам чувството че ще ме зареже точно заради това .. вече 3 момчета ме зарязват точно заради това
наистина се опитвам
![]()
на 16 съм и незнам сигурно никога няма да имам сериозна връзка
не искам да съм такава .. срамежлива
но незнам немога да се контролирам
моляви помогнетее и незнам срам ме е да не се изложа и незнам какво да правя
има ли някои със същиа проблем или раскажете за първата си целувка
![]()
![]()
благодаря предварително и извиняваите ако има такава тема но аз лично не открих
![]()
Това е глупаво .. от какво те е срам? Че някой ще те целуне.. какво срамно има в това ...Те сега се е*ат без целувки на по 12 и не ги е срам ... пък ти м иговориш за целувка ... а и не мсилиш ли, че си малко голяма за такова мислене...
Няма от какво да те е срам .. нито страх да не се изложиш ... правиш това, което той прави ...
Я се стегни .. спокойно ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз не разбрах защо са те оставили 3те момчета - щото не се целувате или щото се целуваш зле?
Ако е първото - няма нищо страшно - всеки има такъв период преди да се целуне за сефте... Трябва просто да събереш кураж и да го направиш... Ако е вторият вариант - също не е болка за умиране.. не си единствената, която си е мислела, че "не може да се целува"... ама нали знаеш, че без да опитваш няма да стане!
Ае кураж и утре като се наспиш отивай да го бацкаш!![]()
Просто го направи,няма нищо срамно в това.![]()
просто фани си наври езика в устата на момчето
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
1во - няма от какво да те е срам...все пак това е най-нормалното нещо, което 2ма влюбени може да правят...и 2ро- какви гаджета сте, ако дори и от целувки ви е срам...то това си е нещо естествено, а и веднъж преодолееш ли този срам, страх както искаш го наричай, ще се почувстваш страхотно...сигурна съм. Успех!![]()
'Аз не живея - аз горя...'
Първоначално написано от LedenooMomiche
Наистина няма нищо срамно, но все пак ти сама си решаваш. Може за теб една целувка да означава повече. А ако момчетата те зарязват само за това, то тогава те не могат да те разберат, защото ако това момче наистина те харесва, той ще се интересува от твоето мнение. А и не бързай да мислиш, че веднага ще те зареже, защото не искаш да го целунеш. Може и така да е, но все пак трябва да рискуваш. Ако наистина държиш на него, може да го целунеш. Все някога трябва да го направиш.![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Това е само една целувка, какво толкова се притесняваш?
Щом имаш момче, което ти се води гадже, значи ти е такова, защото си си го харесала, вярваш му и т.н. Не би трябвало да имаш никакви притеснения.
И извинявай, как няма да те зарежат предишните ти гаджета, като ти, образно казано, си се изчервявала и по ръката, като те хванат, пък за целувка какво да говорим. Не си на 12. Стегни се.
време е вече да се отпуснеш... те сигурно имат опит и ще те водят остави се на течението това е страхотен момент не се лишавай от него
Давай смело бе... мечка страх, мене не.. сеш се..![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
абе аз все пак си мисля,че не си готова защото подсъзнателно или не не си сигурна дали това е момчето...сега сигурно ще ме оплюят останалите,но 1вата целувка си е доста важно нещо-било на 12 ,16,17 ит.н....ако си яко хлътнала,момчето те привлича,имаш му доверие -срама ще бъде надвит от желанието и сама ще му скочиш![]()
Успех и не се притеснявай за глупости![]()
ти си на 16 и не си се целувала... няма 0т какво да се срамуваш или притесняваш то само ще стане и не се притеснявай ако първата ти целувка е малко недодялана
... първия път е най яко щот изтръпваш нз каде се намираш и т.н поне при мен беше така ама едва ли е била добе
...
ама не много навътре и го завърти малко около неговия език и си готоваПървоначално написано от Aicken
![]()
Моментът си идва от самосебе си,но щом при теб закъснява и искаш да го направиш и си се поучила от предишните си гаджета,тогава отиди при него и без да мислиш много-много го целуни,за да видиш,че щом се изправиш пред страха си,той изчезва и след време ще ти харесва.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Няма от какво толкова да се страхуваш! Важното е да намериш правилния човек ,с когото ти харесава и се чувстваш сигурнаА другото не е страшно .. а за тези ,които са те зарязали за това просто No Coment
Кви мъже са тва ! ами страхливци ! Кое нормално момче,което не е с леви наклонности ще се държи така ! Нека те да направят 1вата крачка ,а не да чакат ... Ии споко винаги първата целувка е гаф
Но това определено не е причина за депресия или срам
Успех и само напред \
/ !
+1 няма от какво да се притеснявашПървоначално написано от shutthefuckup
![]()
амиии няма нищо страшно нито срамно в първата целувка . Не се притеснявай всичко става от само себе сиии![]()
Don`t guve a fuck ! xaxa
ооо първата целувка беше .................... не я помнябях пиинала само се надявам да не съм се изложила хих
абе като тръгнеш да го целуваш то просто ще стане кво му мислиш толко..пф
благодаря на всички. И знаете ли?успях !!!!!!
просто отидох при него затворих очи и си казах ако се излагам сега е момента :Д
просто не ми пукаше дали ще се изложа
много беше хубаво тои толкова с е зарадва
и цял ден се целувахме
![]()
мерси отново
![]()
![]()
Въобще недей да се притесняваш! На възраст си достатъчно голяма, просто затвори очи и го направи. Ще видиш, че ще ти хареса! Ако искаш да си по-спокойна прочети някои неща в нета. Там е описано почти всичко. Какво е усещането, как да се целуваш... Хайде давай и успех![]()