.

Виж резултатите на анкетата: нхйдйе

Гласували
27. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ссссс

17 62,96%
  • не :Дссс

10 37,04%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: първа целувка ;(;(;(

Ем сама се закопаваш бе девойче. Кво, момчето няма да те ухапе, а и целувкаат не боли. Смело давай, първия път винаги е страшно, после ще ти хареса.

И как така сте гаджета, без да сте се целунали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    **<S><T><Z>**
    айде стига бееее... срам... ама от какво те е срам? от гаджето ти или от околните, когато се целувате? ако не можеш да се отпуснеш пред гаджето си и да го целунеш вие какви гаджета сте... поговори с него и му обясни, че се притесняваш... предполагам той е по-опитен от тебе... ще ти покаже някои неща, ще те предразположи да не те е срам...
    а ако те е срам от околните докато се целувате... щом си преценила, че си готова за връзка, трябва да изхвърлиш този срам... Ние с бившия ми приятел се натискахме на оградата на даскалото и една бабичка минава и ни вика: Абе. младежи, не ви ли е срам тука... вие още малко ще се нае*ете ама ние само се захилихме и си продължихме да се мляскаме... така, че няма нищо страшно, срамно и т.н.

Аз съм потресена . На 16 си не на 10 .. отпусни се малко . Няма да те убие тази първа целувка. Просто го направи и това е . Поне 10 теми сигурно видях за тая първа целувка сякаш е нещо кой знае какво .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Еййй спрете да пишете целунала го е. Аз чак сега видях. Айде честито

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Стига с тея целувки е майна..
    пийни малко и ще се успокоиш ;д и отпуснеш.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Е вие па кво толкова се очудвате ? Случва се,има и такива хора.
    Даже и мен така ме е било срам като тръгна с някое момче,но чак да са ме зарязвали-не.Не знам,точен съвет няма.Просто се отпусни и ще стане.Успех.

Пий една водка и му се нахвърли

Шегувкам се :P

Отпусни се и ще стане спокс
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Град
    столицата
    Гласувах за "сссс".Това е решението на твоя проблем,обяснява всичко.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Целуни го, само гледай да не го олигавиш много
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Аз съм на 14 и бях ходила тея дни на река и там имаше момчета,които познаваха момчетата които бяха с нас. Ии аз нали си нямам гадже и един ме вкара нарочно във водата. И аз направо страх,щото много беше дълбоко и той после ме изнесе на камъка и аз вече треперя яко и той ме гушна.Ии всички почнаха да викат и се оказа,че той си има приятелкаа И вика защо да не и изневеря .После като бяхме в мойта фр и там бях легнала нали др май гледаха нещо на компа и идва той и ляга до мен,прегърнал ме и изведнъж ме целува Тази целувка ви казвам беше ужаснаа Толкова малко си отвори човека устата и ми пусна език,че направоо.. И си викам ся аз не мога да се целувам и като ме целуне и като ми пусне език аз се дърпаам..И питах една фр,която е ходила с него и тя като ми вика -оо ама той въобще не може да се целува.Така че може и да не е в това проблема И мене ме е срам,но какво да се прави..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си