- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- първа целувка ;(;(;(
Ем сама се закопаваш бе девойче. Кво, момчето няма да те ухапе, а и целувкаат не боли. Смело давай, първия път винаги е страшно, после ще ти хареса.
И как така сте гаджета, без да сте се целунали?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
айде стига бееее... срам... ама от какво те е срам? от гаджето ти или от околните, когато се целувате? ако не можеш да се отпуснеш пред гаджето си и да го целунеш вие какви гаджета сте... поговори с него и му обясни, че се притесняваш... предполагам той е по-опитен от тебе... ще ти покаже някои неща, ще те предразположи да не те е срам...
а ако те е срам от околните докато се целувате... щом си преценила, че си готова за връзка, трябва да изхвърлиш този срам... Ние с бившия ми приятел се натискахме на оградата на даскалото и една бабичка минава и ни вика: Абе. младежи, не ви ли е срам тука... вие още малко ще се нае*етеама ние само се захилихме и си продължихме да се мляскаме... така, че няма нищо страшно, срамно и т.н.
Аз съм потресена .На 16 си не на 10 .. отпусни се малко . Няма да те убие тази първа целувка. Просто го направи и това е . Поне 10 теми сигурно видях за тая първа целувка сякаш е нещо кой знае какво .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Еййй спрете да пишетецелунала го е. Аз чак сега видях. Айде честито
![]()
Стига с тея целувки е майна..
пийни малко и ще се успокоиш ;д и отпуснеш.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Е вие па кво толкова се очудвате ? Случва се,има и такива хора.
Даже и мен така ме е било срам като тръгна с някое момче,но чак да са ме зарязвали-не.Не знам,точен съвет няма.Просто се отпусни и ще стане.Успех.![]()
Пий една водка и му се нахвърли![]()
![]()
![]()
Шегувкам се :P![]()
Отпусни се и ще стане спокс![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Гласувах за "сссс".Това е решението на твоя проблем,обяснява всичко.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Целуни го, само гледай да не го олигавиш много![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз съм на 14 и бях ходила тея дни на река и там имаше момчета,които познаваха момчетата които бяха с нас.![]()
Ии аз нали си нямам гадже и един ме вкара нарочно във водата. И аз направо страх,щото много беше дълбоко и той после ме изнесе на камъка и аз вече треперя яко и той ме гушна.Ии всички почнаха да викат и се оказа,че той си има приятелкаа
И вика защо да не и изневеря
.После като бяхме в мойта фр и там бях легнала нали др май гледаха нещо на компа и идва той и ляга до мен,прегърнал ме и изведнъж ме целува
Тази целувка ви казвам беше ужаснаа
Толкова малко си отвори човека устата и ми пусна език,че направоо.. И си викам ся аз не мога да се целувам и като ме целуне и като ми пусне език аз се дърпаам..И питах една фр,която е ходила с него и тя като ми вика -оо ама той въобще не може да се целува.Така че може и да не е в това проблема
И мене ме е срам,но какво да се прави..
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?