- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при анален секс..
Има такава тема!
Не практикувам анален секс..няма и да го направя!Тази дупка не е за това.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Първоначално написано от Nadelina
що не познавам нормален човек който го е правил тогава .. освен една която са изпика на момчето в устата ама тя не е нормален човек тей че ..
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не е същотоПървоначално написано от beliqsmok
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
рисковете на професията,Първоначално написано от Nadelina
в другото място си е по арно
Не знам дали това ще те успокои, но едно момиче беше написало, че се е насрало докато приятелят и я ближел отзад...
Не си ти най-зле...[/quote]
аз до преди 5 минути умирах за анален секс вече почвам да са замислям![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спокойно една съседка беше се изпърдяла на новото й гадже при първия им секс,докато я лижел отзад![]()
![]()
и той после я ошляпал
![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.
гъсто или рядко излезе ?!![]()
Хах..а защо тя да се извинява???!!!
Хах ми може би,защото тя се чувства гадно,а той... да му е неприятно само..,ноо иначе виновния е той в случая...той не е бил толкова внимателен,колкото предните пъти примерно....
Сложи си тапа отзад ама я напъхай навътре,че да има място за приятеля ти и той да влезе...ако не се плъзга добре,машшинно масло и ши влезе отма...
ся сериозно...в аптеките продават такива уреди за клизма да можеш да си напраиш вкъщи,така бях чел някаде и имало и упътване и сичко,а можеш и да отидеш да ти направят някаде...
Случва се.Това е напълно нормално нещо.При изваждане трябва да бъде бавно,иначе се получава вакуум.При бързо изваждане 90 % се подрискват![]()
Значи му посади на х*я ла*на![]()
![]()
ММ ефекта може да стане още по готин, вадиш го с ряз и леко я чукваш с раце по бъбреците и гледай кво става![]()
И теб май са те насирали по тоя начин та си съгласна с тва?!Първоначално написано от Alexandra93
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората, който го е страх от лайна, да не си пъха органа там откъдето те излизат. Тоя риск трябва да е известен на всички анални агресори и анално податливи мацки.
Ти не си виновна мацка,че си се изпуснала!Момчетата трябва малко да внимават ,а не някои дори да правят нарочно така ,че да се изпусне момичето.Не си първата нито последната,аз също съм се насирала след анален.Срамно е,но случват се такива неща!
АХАХАХАХ ако автора на темата си е била направила клизма няма значение дали го е извадил бързо или бавно! Нямаше да се насереПървоначално написано от Kami92
![]()
Не търсете вина в други заспали п*тки
Евала поне че си признаваш че си имала такива гафове .. повечето няма да го направят![]()
никога не съм вярвала в т0ва .. а и никога не ми се е случвало .. и НЕ Е нещо нормално .. за мен би било отвратително а представям си за човека с мен ..![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ako e napravena klizma i to ne edna predi tova nqma nikakva opastnost i da smenq6 dupkite prez 1 sedkunda ni6to ne stava otzda si sedi otvorena i tva e v kakvito i pozi da i ni6to ne izliza....no otnostno temata i na men mi se be6e slu4ilo vedn1j no se izmihme i prod1ljihme ,no ne za6oot ne bqh si pravila ,a za6oto tpogava o6te en bqh sviknala smao s pliunka govorim za predi dve godini i mom4eto sloji balsam pri koeto az po endo vreme se use6tam 4e toi razgrajda se pak klizmi se pravqt sapun 6ampoan du6 gel...i vika krai vikam izkarvai bqhme se nacapali leko izmi me izmi sebe si i prodyljihme ...a s 4oveka koito sm1 sega redovno iska no sega nqmam kak i vs emi vika aide ni6to i ansrana 6te te 4ukam no ne davam bez klizmi absurd det go bqh baizkala 4e grozde s1m qla vika s grozde bez grozde e s16tata![]()
Бахти посрания народ. Ами вкарайте малко сексуална хигиена преди правенето на каквито и да било неща!!! То бива бива, ама това на нищо не прилича.
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
викам да продалжа с успокоенията..
един приятел по рано ми каза че някакво момиче се било насрало в колата на негов фр докато го правили анално,момчето направо откачило и накарало момичето да му изчисти колата![]()
извод- ако мислиш че аналния секс не е за тебе и те докарва до такива неловки ситуации - не го прави![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~