.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145
    Какво говорите не мога да ви разбера, ако ви се доще да го правите анално кво от това? Една клизма в повече или по малко се тая, правете си клизмата преди аналния секс и няма да имате проблеми с насиране или да си зивади оная работа цялата в лайна и т.н.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    И на мене ми се е случвало да се насера след анален.Ама последния път момчето го направи нарочно-бързо темпо,извади си го рязко и същевременно ме удари отсрани и....
    Май май не подбираш много а?

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    И на мене ми се е случвало да се насера след анален.Ама последния път момчето го направи нарочно-бързо темпо,извади си го рязко и същевременно ме удари отсрани и....
    Аз даже знам, кое е въпросното момче... хахах

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от InternetTroll
    Кое кажи ни ??

П.П. Алекс явно тоя дето те е плякал те има за добиче. Не го обвинявам , момчето е реалист...

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от InternetTroll
    Кое кажи ни ??
    Няма.

Цитирай Първоначално написано от EritYy
    викам да продалжа с успокоенията..
    един приятел по рано ми каза че някакво момиче се било насрало в колата на негов фр докато го правили анално,момчето направо откачило и накарало момичето да му изчисти колата

извод- ако мислиш че аналния секс не е за тебе и те докарва до такива неловки ситуации - не го прави
    offtopic .. и аз обожавам T.I. пък по темата .. деца като не сте готови за анален не го правете да се излагате .. и за секс също .. смешни ставате ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Абе то само това да е проблема .Един анален секс може да доведе до анални фисури, разцепване и множество рани. А за това което се е случило др. път клизма и по-внимателно
    Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Не е точно така...но си бях и пила и май всичко е било постановка..Както и да е!
    Ех Алекс, дано не ти се случва и друг път така... или поне да уцелиш на някой, който няма комплекси за избиване... успехи от мене, надявам се повече момичета като теб да се намират!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    баси.. попиках се да се хила...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от sexy_ani_91
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Случвало се е на почти всички, които практикуват този вид секс.
    не мислех, че може да се случи.. минах през тоалетната, правила съм го много пъти.. направо умрях от срам.. а на приятеля ми не му е от големите, за да се притеснявам от получаване на вакуум.. спала съм и с доста надарени момчета.
    Леле ....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не е точно така...но си бях и пила и май всичко е било постановка..Както и да е!
    Ех Алекс, дано не ти се случва и друг път така... или поне да уцелиш на някой, който няма комплекси за избиване... успехи от мене, надявам се повече момичета като теб да се намират!
    Имаш сериозна нужда от лечение и психотерапефт ... Опази боже от такива като нея ...

--------------------------------------------------------

Re: Проблем при анален секс..

Преди време с приятеля ми правихме секс. аз попринцип му давам анално и съм свикнала, не са ставали гафове. но преди няколко дена при поредния път се нааках.. много ме досрамя от това, което стана.. на вас случвало ли ви се е нещо подобно? как мога да избегна този проблем? преди секс минавам задължително през тоалетната.. какво друго да направя?
    клизма
    If everyone loved and nobody lied...

Фен
    Град
    Варна бе, лек !
    Хе-Хе голям смях

Нормално е ако го вади и рязко..... иначе клизма задължително.

не е задължителна .. задължителното е деца кат0 вас да не правят секс преди да осъзнаят за какво става въпрос.. отвратително е две лапенца на по 13-14 години на които едното плоско като дъска другото пишката му 7-8 сантиметра ама вече секс праят и мн0го големи .. мразя такива дечица .. МРАЗЯ ГИИ !!!! трябва да ги забранят със зак0н !!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Преди време с приятеля ми правихме секс. аз попринцип му давам анално и съм свикнала, не са ставали гафове. но преди няколко дена при поредния път се нааках.. много ме досрамя от това, което стана.. на вас случвало ли ви се е нещо подобно? как мога да избегна този проблем? преди секс минавам задължително през тоалетната.. какво друго да направя?
    Хах...не мога да повярвам,че това се случва...Снощи правих анален за сефте и нямаше такива гафове.....

Цитирай Първоначално написано от kiww
    Абе то само това да е проблема .Един анален секс може да доведе до анални фисури, разцепване и множество рани. А за това което се е случило др. път клизма и по-внимателно
    Пълни глупости

Добре бе аз ли съм тъп защото не разбирам как някой прави нещо без да е запознат с него,смисъл все едно да взема да се дрогирам без да имам и грам представа какво ще ми се случи...Да ние сме млади,обичаме да експериментираме ама май не се стараем да получим някаква качествена информация за това или онова в секса...
    Аналният секс не е някакво мъчение или вид брутализъм а по-скоро е стимул за определни хора,жени та дори и мъже с хомосексуална ориентация.Голяма част от задаващите въпроси тук неможе да се отъждествят с зряло поведение и да поемат съответната отговорност (не искам да засягам никой) но това е факт!
    Преди да започнете да задоволявате интимните си половинки като духате и се чукате отзад,помислете за образованието си,за възпитанието си и какво представлявате в обществото...Констатацията и факта,че сме млади не е претекст за да вършим идиотизми от които после да страдаме,някои постове в тази тема са уникалното доказателство за мнението ми...Ами като си помисля,че след години приятелката ми която е на 17 ще стане жена и ще се върне в спомените си как се е наакала след анален секс на 12 години направо ми чупи главата.Как тази жена след време ще възпитава моето или вашето дете смисъл какво ще му даде като разбирания,едва ли поуката от всичко това е да не правите анален секс,по-скоро е да бъдем разумни и да знаем с кой,кога,къде и най-важното как се прави!

Град
    Пловдив
    Ax3 нямаа такъв подобен аватар брат. Мега бруталния аватар.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

пази боже .. като не искаш да сереш на пред на зад .. недаваи и задния двор ... лелеее

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Цитирай Първоначално написано от Youth_boy
    Добре бе аз ли съм тъп защото не разбирам как някой прави нещо без да е запознат с него,смисъл все едно да взема да се дрогирам без да имам и грам представа какво ще ми се случи...Да ние сме млади,обичаме да експериментираме ама май не се стараем да получим някаква качествена информация за това или онова в секса...
    Аналният секс не е някакво мъчение или вид брутализъм а по-скоро е стимул за определни хора,жени та дори и мъже с хомосексуална ориентация.Голяма част от задаващите въпроси тук неможе да се отъждествят с зряло поведение и да поемат съответната отговорност (не искам да засягам никой) но това е факт!
    Преди да започнете да задоволявате интимните си половинки като духате и се чукате отзад,помислете за образованието си,за възпитанието си и какво представлявате в обществото...Констатацията и факта,че сме млади не е претекст за да вършим идиотизми от които после да страдаме,някои постове в тази тема са уникалното доказателство за мнението ми...Ами като си помисля,че след години приятелката ми която е на 17 ще стане жена и ще се върне в спомените си как се е наакала след анален секс на 12 години направо ми чупи главата.Как тази жена след време ще възпитава моето или вашето дете смисъл какво ще му даде като разбирания,едва ли поуката от всичко това е да не правите анален секс,по-скоро е да бъдем разумни и да знаем с кой,кога,къде и най-важното как се прави!
    То пъ колко го задълба само...!!!Кво ти пука..ако има щерка,ще я учи как да не се посира,а ако е момче как да насира женките след анален!!!

Ами кофти си е да ти кажа наисшина ,защото и на мен ми се е случвало да се насера след анален.Ми да ти кажа аз се клизмирам преди акта,но пък честото правене на клизма не е много полезно-възможно е да доведе до лениви черва.Затова през тоалетната и да стискаме палци,че всичко ще е ОК!

добре че не чета форума с кофа до мен
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Повече от фен Аватара на KASAPA

Да му кажеш да не те клеца отзад така все едно гони график!
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

не се притеснявай ,не си единствено,просто си се отпуснала повече ,а може и той да е бил малко по невнимателен.Това ,че веднаж ти се е случило незначи ,че пак ще стане.
    Sleda ot liubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си