- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при анален секс..
Какво говорите не мога да ви разбера, ако ви се доще да го правите анално кво от това? Една клизма в повече или по малко се тая, правете си клизмата преди аналния секс и няма да имате проблеми с насиране или да си зивади оная работа цялата в лайна и т.н.![]()
Май май не подбираш много а?Първоначално написано от Alexandra93
Аз даже знам, кое е въпросното момче... хахахПървоначално написано от Xitap
Кое кажи ни ??Първоначално написано от InternetTroll
П.П. Алекс явно тоя дето те е плякал те има за добиче.Не го обвинявам , момчето е реалист...
--------------------------------------------------------
offtopic .. и аз обожавам T.I.Първоначално написано от EritYy
![]()
пък по темата .. деца като не сте готови за анален не го правете да се излагате .. и за секс също .. смешни ставате ..
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе то само това да е проблема .Един анален секс може да доведе до анални фисури, разцепване и множество рани. А за това което се е случило др. път клизма и по-внимателно![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!
Ех Алекс, дано не ти се случва и друг път така... или поне да уцелиш на някой, който няма комплекси за избиване... успехи от мене, надявам се повече момичета като теб да се намират!Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
баси.. попиках се да се хила...
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Имаш сериозна нужда от лечение и психотерапефт ...Първоначално написано от Xitap
![]()
Опази боже от такива като нея ...
![]()
--------------------------------------------------------
клизмаПървоначално написано от sexy_ani_91
![]()
If everyone loved and nobody lied...
Хе-Хе голям смях![]()
Нормално е ако го вади и рязко..... иначе клизма задължително.![]()
не е задължителна .. задължителното е деца кат0 вас да не правят секс преди да осъзнаят за какво става въпрос.. отвратително е две лапенца на по 13-14 години на които едното плоско като дъска другото пишката му 7-8 сантиметра ама вече секс праят и мн0го големи .. мразя такива дечица .. МРАЗЯ ГИИ !!!!![]()
трябва да ги забранят със зак0н !!
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хах...не мога да повярвам,че това се случва...Снощи правих анален за сефте и нямаше такива гафове.....Първоначално написано от sexy_ani_91
Пълни глупостиПървоначално написано от kiww
![]()
lelle
Добре бе аз ли съм тъп защото не разбирам как някой прави нещо без да е запознат с него,смисъл все едно да взема да се дрогирам без да имам и грам представа какво ще ми се случи...Да ние сме млади,обичаме да експериментираме ама май не се стараем да получим някаква качествена информация за това или онова в секса...
Аналният секс не е някакво мъчение или вид брутализъм а по-скоро е стимул за определни хора,жени та дори и мъже с хомосексуална ориентация.Голяма част от задаващите въпроси тук неможе да се отъждествят с зряло поведение и да поемат съответната отговорност (не искам да засягам никой) но това е факт!
Преди да започнете да задоволявате интимните си половинки като духате и се чукате отзад,помислете за образованието си,за възпитанието си и какво представлявате в обществото...Констатацията и факта,че сме млади не е претекст за да вършим идиотизми от които после да страдаме,някои постове в тази тема са уникалното доказателство за мнението ми...Ами като си помисля,че след години приятелката ми която е на 17 ще стане жена и ще се върне в спомените си как се е наакала след анален секс на 12 години направо ми чупи главата.Как тази жена след време ще възпитава моето или вашето дете смисъл какво ще му даде като разбирания,едва ли поуката от всичко това е да не правите анален секс,по-скоро е да бъдем разумни и да знаем с кой,кога,къде и най-важното как се прави!
Ax3 нямаа такъв подобен аватар брат. Мега бруталния аватар.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
пази боже .. като не искаш да сереш на пред на зад .. недаваи и задния двор ... лелеее
То пъ колко го задълба само...!!!Кво ти пука..ако има щерка,ще я учи как да не се посира,а ако е момче как да насира женките след анален!!!Първоначално написано от Youth_boy
Ами кофти си е да ти кажа наисшина ,защото и на мен ми се е случвало да се насера след анален.Ми да ти кажа аз се клизмирам преди акта,но пък честото правене на клизма не е много полезно-възможно е да доведе до лениви черва.Затова през тоалетната и да стискаме палци,че всичко ще е ОК!Първоначално написано от sexy_ani_91
добре че не чета форума с кофа до мен
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Да му кажеш да не те клеца отзад така все едно гони график!Първоначално написано от sexy_ani_91
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
не се притеснявай ,не си единствено,просто си се отпуснала повече ,а може и той да е бил малко по невнимателен.Това ,че веднаж ти се е случило незначи ,че пак ще стане.Първоначално написано от sexy_ani_91
Sleda ot liubovta