Първоначално написано от
Youth_boy
Добре бе аз ли съм тъп защото не разбирам как някой прави нещо без да е запознат с него,смисъл все едно да взема да се дрогирам без да имам и грам представа какво ще ми се случи...Да ние сме млади,обичаме да експериментираме ама май не се стараем да получим някаква качествена информация за това или онова в секса...
Аналният секс не е някакво мъчение или вид брутализъм а по-скоро е стимул за определни хора,жени та дори и мъже с хомосексуална ориентация.Голяма част от задаващите въпроси тук неможе да се отъждествят с зряло поведение и да поемат съответната отговорност (не искам да засягам никой) но това е факт!
Преди да започнете да задоволявате интимните си половинки като духате и се чукате отзад,помислете за образованието си,за възпитанието си и какво представлявате в обществото...Констатацията и факта,че сме млади не е претекст за да вършим идиотизми от които после да страдаме,някои постове в тази тема са уникалното доказателство за мнението ми...Ами като си помисля,че след години приятелката ми която е на 17 ще стане жена и ще се върне в спомените си как се е наакала след анален секс на 12 години направо ми чупи главата.Как тази жена след време ще възпитава моето или вашето дете смисъл какво ще му даде като разбирания,едва ли поуката от всичко това е да не правите анален секс,по-скоро е да бъдем разумни и да знаем с кой,кога,къде и най-важното как се прави!