- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъпата ситуация..
jjjjjjj
Трябва да го попиташ и да си изясниш ти ли си това момиче към което има чувства(като намек ли да го приемаш) или става въпрос за друго момиче.. и след това ако си ти.. поговори с него как приема случилото се на купона и в какви отношения оставате..може пък нещо да го е хванало срам след случката.. не знам..
![]()
Тиии... добре ли си?!"Той искал да те целува - ти не си му дала - казал ти, че харесва друга и хоп... веднага върза"
Не го разбирам това...
Пък и какво толкова се учудваш, че не си говорите... на купона е имал настроение, нуждаел се е от момиче и за да не е гузен си е казал всичко - ти си се вързала; на другата сутрин е премислил всичко и си иска старото момиче... Сама можеш да се обвиняваш, но все пак имаш правото да му поискаш обяснение!
не го мисли много. действай според това, което той направи
мхм хммх добра логика
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Не мисля, че имате бъдеще.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Смятал те е за привлекателна докато не сте се целувалиПървоначално написано от gerrity
Хм !! Аз бих се позамислил над това
![]()
Излезте няколко пъти ... на първо време ... имате нужда да се опознаете преди да се обвържете евентуално.
наистина интересно-преди си се дърпала,после като си чула за другата мацка и хоп-даваш каквото иска...ами ако беше пожелал да преспите-щеше да му дадеш ли?....![]()
+1Първоначално написано от IndependentGirl
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Колкото и да държиш на него, не мисля, че той държи на теб. Ти за него си била поредната, която е успял да свали, но няма да се получи нищо между вас. Прекалено бързо си се предала, загубил е интерес, още повече, че е влюбен в друга. И да се пробваш да говориш с него, няма да спечелиш кой знае колко.
Това е психологическа атака на момчето за да получи каквото иска...Просто не е трябвяло да се поддаваш.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]