- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- работата е сериозна помагайте
Кажи и ако трябва по време на "изживяването", може да си пада по девственициКакво друго можеш да направиш, бий една чекия преди това и се постарай да не свършваш бързо, все ще имаш някакъв самоконтрол. Иначе ръгай чушки в боба
![]()
![]()
Еми много ясно,че ще става от раз кат не е ебал още ти съмняваш ли се ?Първоначално написано от EveryBody
![]()
![]()
Ама както става от раз ,така може и да падне
не,че искам сега да ти вкарвам още филми в главата
![]()
хаха май се получава направих си една злобарка и издържах около 25минкато осетя че ще свърша и спирам за няколко сек. или дишам дълбоко като през цялото време съм напълно отпуснат и наистина има мн добър ефект... само да хванеш ритъма и става ама на сухо де ... иначе на мокро незнам как ще е
![]()
Еее се пак е съвсем различно.. ама щом 25 можеш ръчно, ще можеш минимум 10 при сексПървоначално написано от EveryBody
поне се надявам
УСПЕХ!! Плс кажи какво е станало после
![]()
![]()
![]()
пичага, да те светна на 3 трикчета, които на мен винаги ми помагат:Първоначално написано от EveryBody
1. не ходи по малка нужда 2-3 часа преди секса, дори и повече, нека се чувстваш така, сякаш ще ти се пръсне мехура, тогава явно организма се обърква и трудно свършваш.
2. докато правиш секс и усещаш, че наближава да свършиш дърпай топките си, смисъл хващаш кожата най-долу и опъваш надолу.
3. обърни 3-4-5 напитки, зависи как ти действа алкохола ако успееш да го вдигнеш ти гарантирам яко лашкане.
а за размера кво да ти кажа, колкото и жените да казват, че няма значение си има, моя е големичък и винаги момичетата с които съм бил са му се кефили, когато са ми правили френска или чекийки, е при секса казват, че ги боли, но ако в началото си внимателен няма проблем, след това свикват с размера и така...но нека това не те притеснява, щом момичето е пожелало да спи с теб значи те харесва, примерно ти харесваш големи и добре изглеждащи цици, но се оказва, че твоето момиче има малки и не толкова добре оформени такива, би ли скъсал с нея заради това?
така че, бако, излизай с мацката и покажи кой е шефа))
ПП: щом се притесняваш, че може да свършиш бързо отдели доста време да я целуваш, да си играеш с тялото й, да й правиш френска и т.н., а не да й събуеш гащичките да го пъхнеш 3 пъти и после да купуваш хапчета
успех и пиши за резултата!
![]()
чуда се напрао да ти пожелавам ли успех авторе
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
съгласен ли си?Първоначално написано от NoobasaurusRex
![]()
Авторе луд си брат![]()
![]()
..за размера да не ти пука познавам един приятел с 12.5 ебал всички майки в махалата
Така е онбре - като спишПървоначално написано от EveryBody
![]()
![]()
vesi мерси за съветите... а чашките определено няма да ми попречат да го вдигна![]()
ако някой друг знае някакви трикове за задържане да споделя![]()
моля, моляПървоначално написано от EveryBody
![]()
но все пак внимавай с алкохола![]()
кога ще я удариш?![]()
е сиг няма да е близките дни![]()
Баце ти без да си е*ал знаеш как го прави, къде го прави, и в кви пози го прави, неее тя не е к*рва, въобще![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
хахахаПървоначално написано от IRule
пич, нали знаеш стария лаф - всяка жена, която пуска на другите, а на мен не е курва, в случая щом ще пусне на наш'то момче значи не е курва
![]()
Съгласен xDПървоначално написано от vesi1985
а също освен ти да обърнеш 2 3 чашки няма да е зле и тя да го направи :Р примерно правиш някакво импровизирано парти с малко познати да се почерпите уж.. гониш ги когато смяташ, че мацката иска вече да сте си двамата обаче първо сте пийнали, и действаш... в крайна сметка всичко е в твойте ръцедано се справиш добре. И н се притеснявай за размера, желая ти успех и да кажеш после какво е станало
![]()
хаха знам ги всички тези номера... а бе не е курва бе просто ми е казвала с бившите какво е правила...![]()
незнам ще трябва да тренирам повече на сухо докато дойде момента, че аз само като се натискаме и цапам гащите... не че свършвам ама сещате се![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
![]()
бате, и да тренираш ръчно нищо няма да постигнеш, щото двете неща нямат почти нищо общоПървоначално написано от EveryBody
![]()
Първоначално написано от vesi1985
Уви така е...
Пък за цапанетоno comment xD
мисля че допускаш грешка с това притеснение и какво като ти е 12аз познавам човек тоест аз с 11 см и каво от това ? или че си девствен
просто си направете кефа
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Бъди честен с нея, не се притеснявай, повечето гафове стават точно от притеснение.. което е излишно..
Прави си кефа и това е..