.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107

Град
    Plovdiv
    Кажи и ако трябва по време на "изживяването", може да си пада по девственици Какво друго можеш да направиш, бий една чекия преди това и се постарай да не свършваш бързо, все ще имаш някакъв самоконтрол. Иначе ръгай чушки в боба

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от EveryBody
    ами познавам я уж и мисля че 40% ме харесва и 60% просто иска да се чука с мене а за падане няма как да стане... щото той малкия става от раз
    Еми много ясно,че ще става от раз кат не е ебал още ти съмняваш ли се ? Ама както става от раз ,така може и да падне не,че искам сега да ти вкарвам още филми в главата

хаха май се получава направих си една злобарка и издържах около 25мин като осетя че ще свърша и спирам за няколко сек. или дишам дълбоко като през цялото време съм напълно отпуснат и наистина има мн добър ефект... само да хванеш ритъма и става ама на сухо де ... иначе на мокро незнам как ще е

Град
    ВаРнАаАа
    хаха май се получава направих си една злобарка и издържах около 25мин като осетя че ще свърша и спирам за няколко сек. или дишам дълбоко като през цялото време съм напълно отпуснат и наистина има мн добър ефект... само да хванеш ритъма и става ама на сухо де ... иначе на мокро незнам как ще е
    Еее се пак е съвсем различно.. ама щом 25 можеш ръчно, ще можеш минимум 10 при секс поне се надявам УСПЕХ!! Плс кажи какво е станало после

Re: работата е сериозна помагайте

да ви кажа от сега работата наистина е сериозна почти на 20 съм и още не съм правил секс... пъхал съм пръстчета, спал съм с момичета, но все така се получаваше, че не стигахме до края. И сега ще правя секс с едно момиче което е 3-4год по-голяма и е толкова навътре с нещата, че и тя незнае вече колко с 2 думи чукала се е "безброй" пъти ( не е к***а )
    ама аз дори като се натискаме съм вече надървен и съм сигорен, че ще свърша веднага... ок ще минем на 2ри рунд ама и той няма да е много дълъг сигурно... и направо незнам какво да правя, а и оная ми работа е малка и се чудя как да действам
    айде моля ви за малко по-надъхващи коментари и сериозни мнения, че хич не ми е розово! презервативите които уж забавят еяколацията действат ли м/у другото? очаквам наистина да ми помогнете някак!
    пичага, да те светна на 3 трикчета, които на мен винаги ми помагат:
    1. не ходи по малка нужда 2-3 часа преди секса, дори и повече, нека се чувстваш така, сякаш ще ти се пръсне мехура, тогава явно организма се обърква и трудно свършваш.
    2. докато правиш секс и усещаш, че наближава да свършиш дърпай топките си, смисъл хващаш кожата най-долу и опъваш надолу.
    3. обърни 3-4-5 напитки, зависи как ти действа алкохола ако успееш да го вдигнеш ти гарантирам яко лашкане.
    а за размера кво да ти кажа, колкото и жените да казват, че няма значение си има, моя е големичък и винаги момичетата с които съм бил са му се кефили, когато са ми правили френска или чекийки, е при секса казват, че ги боли, но ако в началото си внимателен няма проблем, след това свикват с размера и така...но нека това не те притеснява, щом момичето е пожелало да спи с теб значи те харесва, примерно ти харесваш големи и добре изглеждащи цици, но се оказва, че твоето момиче има малки и не толкова добре оформени такива, би ли скъсал с нея заради това?
    така че, бако, излизай с мацката и покажи кой е шефа ))
    ПП: щом се притесняваш, че може да свършиш бързо отдели доста време да я целуваш, да си играеш с тялото й, да й правиш френска и т.н., а не да й събуеш гащичките да го пъхнеш 3 пъти и после да купуваш хапчета
    успех и пиши за резултата!

Голям фен Аватара на Aicken
    чуда се напрао да ти пожелавам ли успех авторе
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Цитирай Първоначално написано от vesi1985
    да ви кажа от сега работата наистина е сериозна почти на 20 съм и още не съм правил секс... пъхал съм пръстчета, спал съм с момичета, но все така се получаваше, че не стигахме до края. И сега ще правя секс с едно момиче което е 3-4год по-голяма и е толкова навътре с нещата, че и тя незнае вече колко с 2 думи чукала се е "безброй" пъти ( не е к***а )
    ама аз дори като се натискаме съм вече надървен и съм сигорен, че ще свърша веднага... ок ще минем на 2ри рунд ама и той няма да е много дълъг сигурно... и направо незнам какво да правя, а и оная ми работа е малка и се чудя как да действам
    айде моля ви за малко по-надъхващи коментари и сериозни мнения, че хич не ми е розово! презервативите които уж забавят еяколацията действат ли м/у другото? очаквам наистина да ми помогнете някак!
    пичага, да те светна на 3 трикчета, които на мен винаги ми помагат:
    1. не ходи по малка нужда 2-3 часа преди секса, дори и повече, нека се чувстваш така, сякаш ще ти се пръсне мехура, тогава явно организма се обърква и трудно свършваш.
    2. докато правиш секс и усещаш, че наближава да свършиш дърпай топките си, смисъл хващаш кожата най-долу и опъваш надолу.
    3. обърни 3-4-5 напитки, зависи как ти действа алкохола ако успееш да го вдигнеш ти гарантирам яко лашкане.
    а за размера кво да ти кажа, колкото и жените да казват, че няма значение си има, моя е големичък и винаги момичетата с които съм бил са му се кефили, когато са ми правили френска или чекийки, е при секса казват, че ги боли, но ако в началото си внимателен няма проблем, след това свикват с размера и така...но нека това не те притеснява, щом момичето е пожелало да спи с теб значи те харесва, примерно ти харесваш големи и добре изглеждащи цици, но се оказва, че твоето момиче има малки и не толкова добре оформени такива, би ли скъсал с нея заради това?
    така че, бако, излизай с мацката и покажи кой е шефа ))
    ПП: щом се притесняваш, че може да свършиш бързо отдели доста време да я целуваш, да си играеш с тялото й, да й правиш френска и т.н., а не да й събуеш гащичките да го пъхнеш 3 пъти и после да купуваш хапчета
    успех и пиши за резултата!

съгласен ли си?

Авторе луд си брат ..за размера да не ти пука познавам един приятел с 12.5 ебал всички майки в махалата

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Така е онбре - като спиш

vesi мерси за съветите... а чашките определено няма да ми попречат да го вдигна
    ако някой друг знае някакви трикове за задържане да споделя

vesi мерси за съветите... а чашките определено няма да ми попречат да го вдигна
    ако някой друг знае някакви трикове за задържане да споделя
    моля, моля
    но все пак внимавай с алкохола
    кога ще я удариш?

е сиг няма да е близките дни

Баце ти без да си е*ал знаеш как го прави, къде го прави, и в кви пози го прави, неее тя не е к*рва, въобще
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от IRule
    Баце ти без да си е*ал знаеш как го прави, къде го прави, и в кви пози го прави, неее тя не е к*рва, въобще
    хахаха
    пич, нали знаеш стария лаф - всяка жена, която пуска на другите, а на мен не е курва, в случая щом ще пусне на наш'то момче значи не е курва

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    хахаха
    пич, нали знаеш стария лаф - всяка жена, която пуска на другите, а на мен не е к***а, в случая щом ще пусне на наш'то момче значи не е к***а
    Съгласен xD

а също освен ти да обърнеш 2 3 чашки няма да е зле и тя да го направи :Р примерно правиш някакво импровизирано парти с малко познати да се почерпите уж.. гониш ги когато смяташ, че мацката иска вече да сте си двамата обаче първо сте пийнали, и действаш... в крайна сметка всичко е в твойте ръце дано се справиш добре. И н се притеснявай за размера, желая ти успех и да кажеш после какво е станало

хаха знам ги всички тези номера... а бе не е курва бе просто ми е казвала с бившите какво е правила...
    незнам ще трябва да тренирам повече на сухо докато дойде момента, че аз само като се натискаме и цапам гащите... не че свършвам ама сещате се

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Сещаме се

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Сещаме се

абе може да се е чукала хиляди пъти но с един мъж :P

хаха знам ги всички тези номера... а бе не е к***а бе просто ми е казвала с бившите какво е правила...
    незнам ще трябва да тренирам повече на сухо докато дойде момента, че аз само като се натискаме и цапам гащите... не че свършвам ама сещате се
    бате, и да тренираш ръчно нищо няма да постигнеш, щото двете неща нямат почти нищо общо

Супер фен
    хаха знам ги всички тези номера... а бе не е к***а бе просто ми е казвала с бившите какво е правила...
    бате, и да тренираш ръчно нищо няма да постигнеш, щото двете неща нямат почти нищо общо

Уви така е...

Пък за цапането no comment xD

lil homie in my hood when it rains it pours!!!

Голям фен
    няма как да го скриеш особенно от жена с толкова опит по- добре и кажи и тя ще знае как да действа пък и е до някаква степен екзотично

мисля че допускаш грешка с това притеснение и какво като ти е 12 аз познавам човек тоест аз с 11 см и каво от това ? или че си девствен просто си направете кефа
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Бъди честен с нея, не се притеснявай, повечето гафове стават точно от притеснение.. което е излишно..
    Прави си кефа и това е..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си