.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра

Подарък от любимият човек :)

С или без повод всеки се радва на подаръци,но дали те са точно това което искате или очаквате. Някои обичат сантименталните,други подарък,който има смисъл в тях и за това питам:Кой подарък най-много ви е зарадвал?Имало ли е повод или е било приятна изненада?Има ли нещо свързано с вас и подаръка?Имало ли е подаръци,които ги смятате за "отбии номера" или просто неподходящи?

ПП подарък може и да бъде нещо като вечеря или нещо планувано от половинката ви
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Един път излязохме да се разходим и той ми държеше китката и каза "е, значи няма да ти е малка" и извади една гривна и ми я завърза за ръката.. като не я нося усещам голяма празнота и гледам да не я свалям..
    а другото беше.. пошегувах се и му казах "като дойде лятото искам романтична вечеря, ей " и излязохме и седнахме на обяд и той каза "ето това е романтичният обяд" и беше мило.. друг път пък излизахме да се срещнем с компанията за дискотека и като вървяхме той извади една верижка и ми я сложи набързо..

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ъм... грешка в заглавието: подарък за любимиЯ човек

Иначе - не мисля, че ако любим човек ти подари нещо ще е за отбиване на номер, още по-малко, че може да не ти хареса... Аз лично се радвам на всичко, което съм получил от приятелката си, защото идва с голямо желание и мисля, че това е по-важно!

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

Всички подаръци са ми харесвали..с изключение на един от бивше гадже.. ходехме вече 2ра седмица и човека си ми подарява МЕЧЕ НА КОЕТО ПИШЕ ''HAPPY BIRTHDAY'' БЕЗ ДА ИМАМ РОЖДЕН ДЕН.. Мечето беше г/д сладко и държеше тортичка.. ама мн тъпо го изгледах..

Град
    Бургас
    седяхме и си говорихме...
    той си разглобяваше слушалките... изкара кабелчетата... набързо направи една гривничка и ми я сложи на ръката
    беше много мило

Aмиии не се сешам за подарък,който не ми е харесал.
    Последният беше огромен плюшен мечок (макар и изтъркано) много ми хареса понеже беше от точния човек.

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    ух и аз имам една верижка от моя.. с една рибка < 333 и непрекъснато си я нося..иначе най-хубавия ми подарък беше когато ме заведе за piercing на езика [подарък,който си е винаги с мене ]

Не мен моя приятел постоянно ми прави подаръци и това много ме радва Обаче честно казано между всички скъпи подаръци това, което най ми харесва е котето миии. Тоест тя вече е голяма котка, ама ми беше подарък за миналия рожден ден. Беше я взел от един контейнер, защото е била изоставена от майка си полуумряла Имаше болести, но той я води на ветеринар и я излекуваха, направиха и ваксини и сега е моята най-вярна дружка и много я обичам!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Подарькьт , който най-много ме зарадва беше букет от 5 червени рози.
    Бяхме се сдърпали за нещо през деня , а вечерта бяхме канени на абитуриентска и рожден ден на негови сьученички и аз си помислих , че е за някоя от тях и бях много изненадана като ми го поднесе заедно с извиненията си и малко засрамена , защото се бяхме скарали за глупости
    I miss you .. <3

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Най-готиния ми подарък, на който плаках от радост, от вълнение и от емоция беше една презентация - с наши снимки, под всяка снимка пише нещо, части от връзката ни, спомени, изрази, които използваме и т.н. Беше толкова милооо!

Град
    София
    нямам такъв

Мега фен Аватара на Hilary_
    Най - много са ме зарадвали подаръците от скъпи и значими хора за мен ... от вниманието им ... и повечето са сантиментални, не толкова материални .. Оценявам малките неща ... !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е имало до момента подарък, който да не ми хареса. Вярно, хвърлял се е и на скъпи подаръци (златно сърчице с камъчета /за верижка за врата/ по повод аби бала, фотоапарат след кат си дойде от странство, мп3 плейър, GSM), но имам и много не много скъпи нежни неща от него-ключодържател сърце, книги, аксесоар за ГСМ /зайче/, козметика ми купува. Глези ме, не мога да се оплача.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ходим от 1 година по4ти но полу4их цвете защото майка му го беше подсетила ина4е подаръци полу4их от него само за рожденния си ден и нова година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си