- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък от любимият човек :)
С или без повод всеки се радва на подаръци,но дали те са точно това което искате или очаквате.Някои обичат сантименталните,други подарък,който има смисъл в тях и за това питам:Кой подарък най-много ви е зарадвал?Имало ли е повод или е било приятна изненада?Има ли нещо свързано с вас и подаръка?Имало ли е подаръци,които ги смятате за "отбии номера" или просто неподходящи?
ПП подарък може и да бъде нещо като вечеря или нещо планувано от половинката ви![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Един път излязохме да се разходим и той ми държеше китката и каза "е, значи няма да ти е малка" и извади една гривна и ми я завърза за ръката.. като не я нося усещам голяма празнота и гледам да не я свалям..
а другото беше.. пошегувах се и му казах "като дойде лятото искам романтична вечеря, ей" и излязохме и седнахме на обяд и той каза "ето това е романтичният обяд" и беше мило.. друг път пък излизахме да се срещнем с компанията за дискотека и като вървяхме той извади една верижка и ми я сложи набързо..
![]()
Ъм... грешка в заглавието: подарък за любимиЯ човек![]()
Иначе - не мисля, че ако любим човек ти подари нещо ще е за отбиване на номер, още по-малко, че може да не ти хареса... Аз лично се радвам на всичко, което съм получил от приятелката си, защото идва с голямо желание и мисля, че това е по-важно!![]()
Всички подаръци са ми харесвали..с изключение на един от бивше гадже.. ходехме вече 2ра седмица и човека си ми подарява МЕЧЕ НА КОЕТО ПИШЕ ''HAPPY BIRTHDAY'' БЕЗ ДА ИМАМ РОЖДЕН ДЕН..![]()
![]()
Мечето беше г/д сладко и държеше тортичка.. ама мн тъпо го изгледах..
![]()
седяхме и си говорихме...
той си разглобяваше слушалките... изкара кабелчетата... набързо направи една гривничка и ми я сложи на ръката![]()
беше много мило![]()
Aмиии не се сешам за подарък,който не ми е харесал.
Последният беше огромен плюшен мечок (макар и изтъркано) много ми хареса понеже беше от точния човек.![]()
Не мен моя приятел постоянно ми прави подаръци и това много ме радваОбаче честно казано между всички скъпи подаръци това, което най ми харесва е котето миии. Тоест тя вече е голяма котка, ама ми беше подарък за миналия рожден ден. Беше я взел от един контейнер, защото е била изоставена от майка си полуумряла
Имаше болести, но той я води на ветеринар и я излекуваха, направиха и ваксини и сега е моята най-вярна дружка и много я обичам!
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Подарькьт , който най-много ме зарадва беше букет от 5 червени рози.![]()
Бяхме се сдърпали за нещо през деня , а вечерта бяхме канени на абитуриентска и рожден ден на негови сьученички и аз си помислих , че е за някоя от тях и бях много изненадана като ми го поднесе заедно с извиненията сии малко засрамена , защото се бяхме скарали за глупости
![]()
I miss you .. <3
Най-готиния ми подарък, на който плаках от радост, от вълнение и от емоция беше една презентация - с наши снимки, под всяка снимка пише нещо, части от връзката ни, спомени, изрази, които използваме и т.н. Беше толкова милооо!![]()
нямам такъв
Най - много са ме зарадвали подаръците от скъпи и значими хора за мен ... от вниманието им ... и повечето са сантиментални, не толкова материални ..Оценявам малките неща ... !!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не е имало до момента подарък, който да не ми хареса. Вярно, хвърлял се е и на скъпи подаръци (златно сърчице с камъчета /за верижка за врата/ по повод аби бала, фотоапарат след кат си дойде от странство, мп3 плейър, GSM), но имам и много не много скъпи нежни неща от него-ключодържател сърце, книги, аксесоар за ГСМ /зайче/, козметика ми купува. Глези ме, не мога да се оплача.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ходим от 1 година по4ти но полу4их цвете защото майка му го беше подсетила ина4е подаръци полу4их от него само за рожденния си ден и нова година![]()