- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос - Кое е по-трудно ?!?
и 2-те са еднакво гнусни.
Чак за трудност не може да се говори. Но като правиш свирки те заболява устата хах /ако ги правиш по-продължително/, а не знам някой да го боли устата от лизане. Все пак казвам само предположения, защото не съм лизала до сега.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Мен врата ме е заболявал, само за това мога да се оплачаПървоначално написано от miss_kiss181
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
според мен лизането на момиче е по трудно защото сам лизал и не беше лесно да я задоволя но не сам лапал на момче но на мен са ми лапали и за това судя така е чикундури![]()
![]()
![]()
х4547654567Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ебахти хората дето сте... добре,че поне някои от последните коментари бяха отговори на въпроса на момчето (от 3 страници)Той не ви пита какво мислите за темата му,нито ви пита дали е по-добре да копае на къра,вместо да бъде гражданин,нито дали е банален,глупав,необразован и всички останали излишни неща,които го нарекохте! Каква е тази злоба и ненавист у вас ? И после ми говорите за бъдещето на България...не от прости,а от хора зли като вас ще пропаднем!!!
![]()
![]()
зависи какви усилия полагаш.Първоначално написано от denim4o
![]()
Извода е, че си неориентиран..
Чудиш се дали е по-добре да запазиш сексуалната си ориентация или да я смениш.. Не забравяй, че имаш и трета възможност - да си би !
Ако ти кажем, че е по лесно да лижеш на момиче ще си останеш хетеро..
Ако ти пък ти кажем, че е по-лесно да прайш свирки ще обърнеш резбата..
Най-добре пробвай и двете и реши сам..
Едва ли някой от нас ги е пробвал, че да ти даде обективен отговор..
Но за обща култура, плс, като пробваш пиши!
абеее ...Първоначално написано от ItalianMafia
какви ориентации те гонят ... то наистина от 3 страници само Вероника и още 1-2 отговориха ... ае вече някой модератор да затваря темата и да я изтрива
![]()
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Темата е ебавка.. Ти тъпо същество ли си? Или се правиш?Първоначално написано от denim4o
![]()
Пуши си кости и не ме цитирай неподготвено..
Първоначално написано от Lysit0
![]()
Как можем да дадем някакво обективно мнение,като 90% от нас или само за правили свирки или само са лизали.Аз нищо не мога да кажа,правенето на свирки ми е много лесно.![]()
Първоначално написано от BePoHuKa
+1
към темата мисля че лизането е по лесно !!
.....
Eee много ясно..нали си мъжкоПървоначално написано от Smite
![]()
Еми лоша ами..Първоначално написано от NoobasaurusRex
Яяя бой,бой!!
П.С. Защо темата още не е заключена по желание на автора?!?!
Пресвата Дево от Гуаделупе,(или каквото там беше и без туй от сапунките го знам) помогне на този грешник да намери отговора на този толкова животоспасяващ въпрос.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Аз мисля, че лизането е по-лесно, от това смучене на члена устата ми изтръпва направо.