- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли признали изневяра?
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?
Изневерявали ли сте и защо?
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
много ясно че бих , боли ме уя се пакправил сам си кефа и тфа е, ако ми пука обаче за жената не бих изневерил
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
до сега не съм изневерявала..просто съм на мнението,че когато си с 1 човек си само с него и това е....ако вече ги няма чувствата няма смисъл да сте заедно![]()
а пък и момчето ,с което съм за мене си е най-готинотокакто се беше изразила,така,че по-готин накъде :P
ако все пак се случи ще си призная,понеже имам доста будна съвест..което не винаги ми е от полза де![]()
Не съм изневерявала на човека , с когото съм ,дори не съм си помисляла,че искам да съм с друго момче.Аз имам очи само за мойто момче,така ,че няма какво да признавам.Чиста съм пред себе си,пред него и пред Бог.A,и когато човек има истински чувства,то той /тя никога не би изневерил,дори не би харесал друг човек.
Бих си признала изневярата,но не бих изневерила само,защото някой е по-готин от другПреди време имах връзка с едно момче което уж ме обичаше много,но не го показваше,но на мен не ми пукаше прегръщах се и се целувах с един от най-добрите му фр и накрая той започна да заплашва момчето и да раздава юмруци
но накрая се осъзна и вече си личеше,че сме гаджета
![]()
но не след дълго му изневерих и той хоп не говорехме и не се виждахме (на 2-3 дни веднъж) и всичко свърши
Абе тъпо и отегчително
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipsvashh_mi
1 към 1..![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Не съм изневерявала досега,но ако се случи ще му призная...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Изневерявала съм в предишните ми връзки. Случва се когато нещо ми липсва и чак като прибегна до друг мъж го осъзнавам(това е за тези, които сега ще се питат защо не съм скъсала просто с човека преди това..). Обикновено изневявата е това - отиваш при този, който ще ти даде това което ти липсва. Не съм им казвала, защото не виждам смисъл в това да ги наранявам. Така и не разбраха.
Кирилицата е задължителна!
*hottie*
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Не съм изневерявала нито сега, нито в предишните си връзки. В сегашния си приятел виждам мъжът-мечта, а в предните си връзки просто съм си тръгвала. То и изневеряването не е лесно...ходи, крий се, лъжи. По ми беше лесно да ги оставя и да вървя напред.
Първоначално написано от xplay
Като пораснеш - сама ще си отговориш![]()
Аам... аз за себе си имам отговор. Искам да чуя вашите мнения и как бихте постъпили.Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Бяхме се скарали много вечерта и на другия ден излизах с бившето си гадже. Нищо не съм правила с него, просто си говорехме, но самия факт, че го направих, беше подъл. После се чувствах виновна и естествено му признах. И му признах, защото в една връзка, ако си нямаме доверие, значи нищо нямаме и тя скоро ще се разпадне, бях напълно искрена и въпреки, че беше наранен, ми прости.
Даммм изневерявала съм![]()
И да - признавала съм си
Що се отнася до това,защо съм изневерявала - защото бях раздвоена между тогавашния ми приятел и едно момче (Е.),а и в последствие се оказа,че винаги съм искала да бъда с Е.,но просто тези 2 години с тогавашното ми гадже са ме спирали да сложа край на всичко... (малко заплетено стана ама ти поне знаеш за к'во точно говоря
)
Ако обичам някого истински не бих изневерила... Друг е въпроса,че аз много трудно започвам да обичам едно момче
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Досега не съм му изневерявала,понеже страшно много държа на него и го обичам,но дори и да стане нещо ще му призная,защото той го заслужава
Първоначално написано от NeZaPoznat
много....аз не бих в такива моменти си проличава кой кой обича
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Същото и при мен. С разликата, че си казах какво и защо.Първоначално написано от hottie
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
изневерявала съм, но не съм си признавала. и за в бъдеще не бих. не виждам смисъл в това.
Да.. аз винаги всичко си признавам, за каквото и да става въпрос. Мн ми е кофти да лъжа близки хора, а за такова сериозно нещо.. Въпреки че съм 100% че никога не бих го направила![]()
Секс със знаменитости е позволенВсичко останало е под ножа! Аз не изневерявам и няма да понеса изневяра.
I am now like Judas, done
Ashamed of what I've become
Fear of life I wear as a ring
To bask in your favor, I will kill the king.
оуу много сложни въпросииначи на първия: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? еми в интерес на истината ако найстина много го хар. няма да му изнереря, а ако случайно му изнеревя ще е защото или ме е подразнил с нещо и да го дразня или защото вече не изпитвам нищо към него.
На втория: Изневерявали ли сте и защо?
ъмм да изневерявала съм, защото... просто е така ми е скимнало![]()
пфф изморих се вена третия: Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
еми зависиии... нз не мога да отговора смислено на тоя въпрос![]()
и на петия: Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?
еми аз съм изневерявала и имаше случай когато единия (боби) само ми даваше зор да идвам по бързо за да се видим докато аз през това време вях с друг (ники) и тогава стана много ама старшно много зеплетено и не можах да го крия повече .. само 2 дни успях![]()
![]()
и после да споделих защо съм изневерила ... ее тва беше
![]()
аз бих,по-доре да е нещастен,но да съм честна,отколкото да живее в щастлива заблуда