- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли признали изневяра?
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Мразя изневярата. Никога не съм изневерявала и нямам и намерение да го правя. За мен изневярата не е решение на проблемите - след като нещата не вървят слагам край на връзката и след това правя каквото искам и с когото искам. Иначе (малко вероятно е, но все пак) ако изневеря съм сигурна, че ще си призная след това - на мен самата ще ми бъде гузно и няма да мога да го премълча![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не съм изневерявала.. когато съм с един човека съм с него ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не,аз съм уникална как ще ме сменя с друга ..![]()
![]()
Бих казала веднага.Изневерих веднъж на сегашния ми приятел.Бях на дискотека с компания и .. просто се случи.Без чувства без нищо.Бяхме пийнали и така ... не че алкохола ме оправдава.На другия ден като стана му написах,че съм направила голяма глупост и искам да говорим.Излязохме и му казах всичко.А той ми прости,защото съм си признала сама и защото щеше да е тъпо всичко да приключи заради глупавата ми грешка.От тогава си имам 1 на ум където и да ходя.
Мисля,че бих.Но ако се стигне до там да искам да изневерявам,първо бих скъсала с момчето и след това бих слушала нагоните си..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Изневерих един път и си признах..
И аз съм си признавала..
И бих си признала!Най-малкото дори и да не обичам вече този човек имам уважение към него..
едва ли!
ОБИЧАМ ТЕ
не бих си признала, щото няма смисъл. и да ме загризе съвестта, пак няма да му кажа. какъв е смисъла да го наранявам? особено пък ако към другото момче нямам абсолютно нищо и съм сигурна, че искам да съм си с моето гадже. ако призная, само може доверието да се изгуби и отношенията да се влошат, а не виждам смисъл връзката да се съсипва заради такава глупост.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Изневерявала съм и не съм казвала.За мен е адски глупаво да изневериш на някого и да му го сервираш,ако искаш да си с него.Дай на него да му е гадно,за да ми чиста на мен съвестта.![]()
Не, няма идея, положителна...
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
Ако някой има гузна съвест ще признае. Целувката брои ли се за изневяра? И кой може да си признае като знае, че по този начин ще нарани човека до себе си. Някой изпитвал ли го е на гърба си? Аз лично ако тръгна да изневерявам късам с гаджето така е много по лесно а й нямаш това досадно чувство на вина. Не сте ли забелязали, че изневеряват тези, които или нямат чувства към партньора си, или искат да опитат от всичко по малко преди да навлязат в по-дълбок стадий. И не мислите ли, че ако обичате истински няма да изневерите?
Не съм изневерявал, бих признал.
Всичко останало е проява на слабост и лигавщини, мразя лигави работи.
Мразя тъпи деца които не знаят какво искат.
Моля ?!
Да не би да мислиш, че само децата изневеряват?Първоначално написано от Riot
Нямам предвид "деца" като възрастова границаПървоначално написано от bloody_tower
Моля ?!
Проява на слабост според мен е да изневериш изобщо, а не да не си признаеш. Освен това ако изневериш пък, ми се струва, че е много по-трудно да го скриеш, отколкото да си признаеш.Първоначално написано от Riot
ПРизнаваш си и ти олеква пък после да става каквото ще. Но да го таиш в себе си... това направо може да те побърка.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Никога не съм изневерявала, но ако стане нещо такова бих си признала веднага. Не мога да крия такива тайни от любимия човек.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - не, не бих признала, защото всичко ще се промени и отношение и просто вече няма да е нищо както преди. Ще се появят съмнения и караници.
Изневерявали ли сте и защо?- Да веднъж изневерих, просто защото не поучавах от гаджето си необходимото. Имах нужда да бъда обичана, а той не ми даваше тази обич. Бяхме заедно просто по-навик.
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не това е супер глупава причина за изневяра.
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?- ми опитах се да го скрия, но просто се чувствах не намястото имах чувството, че той знае всичко. Просто се разделихме и в последствие той беше разбрал.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не съм изневерявала и мисля, че ако найстина обичаш някой не би му изневерил поради каквато и да е причина ..
Ако някога изневеря .. да, бих си признала.Първо че не мога да лъжа приятеля си в лицето ( е не че не мога ама не бих искала) и второ - ще се чувствам виновна ..
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Да бих си признала , но не съм изневерявала до сега![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - бих признала,защото поне това му дължа-честност
Изневерявали ли сте и защо? - да,защото нямах чуства към човека с когото бях и двамата си правехме каквото искаме
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не не бих изневерила на човека когото обичам само защото някой ми се струва готин.
Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно? - казах си директно,без увъртане и беше очи в очи
Бих признала, обаче много ме съмнява да ми се наложи... Твърде много имам, за да го изгубя![]()
Първоначално написано от xplay
Да. Изневяра е когато партньора не знае. Щом е информиран - не е изневяра. А и честността е на първо място, както и не спестването на информация. Аз искам да знам ако са ми изневерявали.
Не, не ми се е отдавал случай.Първоначално написано от xplay
По тази причина не, ако ще изневерявам по друга бих.Първоначално написано от xplay
Първоначално написано от xplay
Не съм, но ако го сторя - както казах по горе - ще си кажа.Първоначално написано от xplay
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
в началото май не... но после истината винаги излиза наяве... имам голяма съвест ще си призная след време...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]