.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си признали ако сте изневерили на приятеля/приятелката си?

Гласували
217. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

70 32,26%
  • Да

147 67,74%
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 135
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    аз бих,по-доре да е нещастен,но да съм честна,отколкото да живее в щастлива заблуда

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Мразя изневярата. Никога не съм изневерявала и нямам и намерение да го правя. За мен изневярата не е решение на проблемите - след като нещата не вървят слагам край на връзката и след това правя каквото искам и с когото искам. Иначе (малко вероятно е, но все пак) ако изневеря съм сигурна, че ще си призная след това - на мен самата ще ми бъде гузно и няма да мога да го премълча
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм изневерявала.. когато съм с един човека съм с него ...

Град
    Plovdiv`Sity
    Не,аз съм уникална как ще ме сменя с друга ..

Супер фен
    Бих казала веднага.Изневерих веднъж на сегашния ми приятел.Бях на дискотека с компания и .. просто се случи.Без чувства без нищо.Бяхме пийнали и така ... не че алкохола ме оправдава.На другия ден като стана му написах,че съм направила голяма глупост и искам да говорим.Излязохме и му казах всичко.А той ми прости,защото съм си признала сама и защото щеше да е тъпо всичко да приключи заради глупавата ми грешка.От тогава си имам 1 на ум където и да ходя.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Бикини-Ботъм
    Мисля,че бих.Но ако се стигне до там да искам да изневерявам,първо бих скъсала с момчето и след това бих слушала нагоните си..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И аз съм си признавала..
    И бих си признала!Най-малкото дори и да не обичам вече този човек имам уважение към него..

едва ли!
    ОБИЧАМ ТЕ

Мега фен
    не бих си признала, щото няма смисъл. и да ме загризе съвестта, пак няма да му кажа. какъв е смисъла да го наранявам? особено пък ако към другото момче нямам абсолютно нищо и съм сигурна, че искам да съм си с моето гадже. ако призная, само може доверието да се изгуби и отношенията да се влошат, а не виждам смисъл връзката да се съсипва заради такава глупост.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Изневерявала съм и не съм казвала.За мен е адски глупаво да изневериш на някого и да му го сервираш,ако искаш да си с него.Дай на него да му е гадно,за да ми чиста на мен съвестта.

Не, няма идея, положителна...
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Ако някой има гузна съвест ще признае. Целувката брои ли се за изневяра? И кой може да си признае като знае, че по този начин ще нарани човека до себе си. Някой изпитвал ли го е на гърба си? Аз лично ако тръгна да изневерявам късам с гаджето така е много по лесно а й нямаш това досадно чувство на вина. Не сте ли забелязали, че изневеряват тези, които или нямат чувства към партньора си, или искат да опитат от всичко по малко преди да навлязат в по-дълбок стадий. И не мислите ли, че ако обичате истински няма да изневерите?

Супер фен Аватара на Riot
    Не съм изневерявал, бих признал.
    Всичко останало е проява на слабост и лигавщини, мразя лигави работи.
    Мразя тъпи деца които не знаят какво искат.
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от Riot
    Да не би да мислиш, че само децата изневеряват?

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Нямам предвид "деца" като възрастова граница
    Моля ?!

Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Нямам предвид "деца" като възрастова граница
    Проява на слабост според мен е да изневериш изобщо, а не да не си признаеш. Освен това ако изневериш пък, ми се струва, че е много по-трудно да го скриеш, отколкото да си признаеш. ПРизнаваш си и ти олеква пък после да става каквото ще. Но да го таиш в себе си... това направо може да те побърка.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Никога не съм изневерявала, но ако стане нещо такова бих си признала веднага. Не мога да крия такива тайни от любимия човек.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: Бихте ли признали изневяра?

Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - не, не бих признала, защото всичко ще се промени и отношение и просто вече няма да е нищо както преди. Ще се появят съмнения и караници.
    Изневерявали ли сте и защо?- Да веднъж изневерих, просто защото не поучавах от гаджето си необходимото. Имах нужда да бъда обичана, а той не ми даваше тази обич. Бяхме заедно просто по-навик.
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не това е супер глупава причина за изневяра.
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?- ми опитах се да го скрия, но просто се чувствах не намястото имах чувството, че той знае всичко. Просто се разделихме и в последствие той беше разбрал.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Париж
    Не съм изневерявала и мисля, че ако найстина обичаш някой не би му изневерил поради каквато и да е причина ..
    Ако някога изневеря .. да, бих си признала.Първо че не мога да лъжа приятеля си в лицето ( е не че не мога ама не бих искала ) и второ - ще се чувствам виновна ..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Повече от фен
    Град
    София
    Да бих си признала , но не съм изневерявала до сега
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? - бих признала,защото поне това му дължа-честност
    Изневерявали ли сте и защо? - да,защото нямах чуства към човека с когото бях и двамата си правехме каквото искаме
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? - не не бих изневерила на човека когото обичам само защото някой ми се струва готин.
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно? - казах си директно,без увъртане и беше очи в очи

Бих признала, обаче много ме съмнява да ми се наложи... Твърде много имам, за да го изгубя

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Основният ми въпрос е: Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо?

Да. Изневяра е когато партньора не знае. Щом е информиран - не е изневяра. А и честността е на първо място, както и не спестването на информация. Аз искам да знам ако са ми изневерявали.
    Изневерявали ли сте и защо?
    Не, не ми се е отдавал случай.
    Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например?
    По тази причина не, ако ще изневерявам по друга бих.
    Ако сте изневерявали как сте се прикрили после или споделихте директно?
    Не съм, но ако го сторя - както казах по горе - ще си кажа.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

в началото май не... но после истината винаги излиза наяве... имам голяма съвест ще си призная след време...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си