- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли признали изневяра?
Не ми се е случвало,за да ти отговоря.![]()
90% не бих си признала...![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Против това съм ..
Защото ако се поставиш на мястото на другия е ужасно ..
Признавали са ми изневяра ..
И тогава 2 месеца не бях на себе си и се питах "какво не съм му дала?" "С какво тя е по-добра от мен" ..
Казах му че ще "простя" но така и не можах ..
Лесно е да кажеш "Все едно нищо не се е случило" но когато става дума за прошка ..
Така и не можах да му простя ..
А от там и проблемите ..
Вярно е, че истината ще излезе ..
Но .. Предпочитам да ми го каже някой друг и с надежда да го попитам дали е така и той да ми отвърне "не" и аз наивно да му повярвам ..![]()
![]()
Странното е,че не бих.
Не и втори път.
Много се опарих първият и още си бера ядовете от тогава.Не бих признала,защото,когато същият този човек ми изневери и си призна навременно аз му простих само,защото беше целувка.Иначе нямаше.Мислех,че е спал с онова момиче и просто..не можех да го преглътна,колкото и да исках,колкото и да го обичам.Нямаше да мога.Това е единственото нещо,което съм се зарекла повече да не споделям.
Първоначално написано от xplay
Никога няма да го направя,за мен е повече от тъпо и долно![]()
Не съм изневерявала, не смятам и да го правя.Като обичам човека, с когото съм и когато той ми дава всичко, от което се нуждая .. защо да го правя?
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бихте ли признали на портньора си ако сте му изневерили и защо? не,защото бих се чувствала тъпо
Мислите ли, че ако обичате някого бихте му изневерили защото другия/другата е по-готин/а от него например? не съм обичала,но..първичният инстикт при мен е най-силен
от къв зор?
Признавала съм си .. но май беше по-добре да не го правя![]()
![]()
Първоначално написано от guinessgirl
И аз така, но е най- добре да потренираш върху самоконтрола си.![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ооо ДА...Дивото ЗовеПървоначално написано от xplay
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
ми да, аз даже предупреждавам преди да изневеря, колкото и странно да звучи
Бих и казал що не туко виж и тя се влючи в компанията![]()
One 4 the money , two 4 the show
Ако уважаваш дадения човек,не би изневерил...а и ако имаш наистина силни чувства,пак е изключено...![]()
Мойто мнение е,че когато си с един човек и срещнеш друг,който ти допада повече,или просто усетиш,че не е както преди,и си склонен към изневяра,по-добре си кажи навреме,за да не го/я караш да страда...![]()
Няма да призная много ясно да не съм мазохист.
Мисля, че не би ми стискало, но и че не бих изневерила.
Ако е станала грешка, не знам.Може би не.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
В анкетата гледам 78 човека са отговорили да,но 99% съм сигурен че няма да им стиска да го направят.
zafisi ot chufekyt s koito sym .. ako si zaslujafa i naistina dyrja na nego fyobshte ne bih stignala do iznefqra . no ako e porednata broika ko ti puka ;p
Бих... И без това рано или късно ще се разбере
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Бих си признала, колкото и да ми е трудно. Свикнала съм да бъда честна към хората, които обичам. Както и аз бих искала момчето да ми каже,ако стане нещо такова и бих му простила. Ако реши, обаче, че може да си прави каквото си иска, ще го зарежа и това е.
Призната грешка е половин такава, но непризната не е изобщо грешка. Отричам до смърт![]()